- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Eskisi kadar kötü değil. Ama kısır döngü gibi. Ben üzüldükçe artıyor, artınca daha da üzülüyorum.Kendini sev. Bak göreceksin kimse umrunda olmayacak. Hastalığın ne durumda...
Aile kurayım ama nasıl kurayım. Erkekler benden hoşlanmıyor ki. Kaç defa reddedildim. Ben adım atmayı bıraktım kendime özgüvenim sıfır. Bana adım atan da yok. Daha önceki konularımda bundan bahsetmiştim. Böyle yaşıyorum işte boş boş.Önce bakış acinizi değiştirmeye çalışın. Kendinize acimayin pozitif olun ve buna kendinizi inandırın. Kendinizi toparladiktan sonra da bir aile kurun. Çünkü psikolojiniz böyle olursa düzgün evlilik yapamazsınız. Aileniz yokmuş bu üzücü o sebeple kendi yuvanizi kurmanız size iyi gelecek
Psikolojimi bozdu evet buna bişey katmak denir mi bilmiyorum. Hastalığımdan sonra huyum tamamen değişti. Çok agresif sabırsız biri oldum. Tükenmişlik gibi bir ruh haline büründüm.Aman boşver demeyi öğren bir an evvel
Hastalık kısmına gelince allah şifa versin ve bir daha göstermesin o konu fizikötesi ve eminim sana çok şey katmıştır
Bu bakışı değiştiremiyorum çünkü hiç iyi birşey olmuyor. Hatta yine olmicak diyorum ve hakikaten yine olmuyor. Vey öyle demesem bile kötü birşey oluyor ve şaşırmıyorum.Bu bakışı değiştirerek başla.
Bunu yapıyorum. Kaza geçirenlere, kanser hastalarına bakıyorum ve şükrediyorum. Hatta hastanede tedavi görürken yanımda engelli genç bir kız yatıyordu. Ama insanın fıtratında var dayanamıyorum.İsyan ettiğin icin kaybediyorsun...ne diyelimki. Kendinizden daha kötü durumda olanlara bakın ve halinize sükredin. Bugünleri ararsınız. .
O arkadaşlarım başka şehirlerde. 2-3 ayda bir belki bir yarım saat yazışıyoruz. Bu yalnız olmadığım anlamına gelmez ki. Mesela bayram tatili ben koca evde yalnız geçireceğim.Hem yapayalnızım diyorsun hem de arkadaşlarım bana çocuklarının fotografını yolluyorı diyorsun , birisi sana pislik muamelesi yaptı diye kendinden neden nefret edıyorsun , hastalıga gelince herkesin başına gelebilir Allah daha beterinden korusun daha bugun twitter da dolaşırken kendine protez ayak takan küçücük bir çocuk gördüm ne günahı var ki o bebenin doğuştan ayağı yokmuş herkeste sanıyor en büyük dert keder ondan silkelenip kendinize gelin acilen psikologa gitseniz çok daha iyi olur evde tıkılmayın.
Böyle düşünmeye devam ederseniz adım atmaları tabi. Kim kendini sevmeyen insanı sevsin. Erkekler benden hoşlanmıyor yargısı ne kadar aşırı genelleyici. Düşünce içeriğiniz olumsuz. Depresif bir duygu durumunuz var. Hatta belkide majör depresyon bile denilebilir. Tedavi olun en kısa sürede yoksa sonumuzu iyi görmüyorum. Ve kesinlikle size sizden başka kimse yardım edemez. Kimse mutluluk için çabalamaya birini zorla mutlu edemez. Başka bişey yazmiycam. Bir olumsuz cevap daha vereceğinizi dusunuyorum. Burdakiler size yardım edemez. Bir psikiyatrist e gidin en kısa suredeAile kurayım ama nasıl kurayım. Erkekler benden hoşlanmıyor ki. Kaç defa reddedildim. Ben adım atmayı bıraktım kendime özgüvenim sıfır. Bana adım atan da yok. Daha önceki konularımda bundan bahsetmiştim. Böyle yaşıyorum işte boş boş.
Gittim. Senin bir hastalığın yok benim sana yapabileceğin birşey yok, bir sürü sorunun var onları halletmelisin dedi.Böyle düşünmeye devam ederseniz adım atmaları tabi. Kim kendini sevmeyen insanı sevsin. Erkekler benden hoşlanmıyor yargısı ne kadar aşırı genelleyici. Düşünce içeriğiniz olumsuz. Depresif bir duygu durumunuz var. Hatta belkide majör depresyon bile denilebilir. Tedavi olun en kısa sürede yoksa sonumuzu iyi görmüyorum. Ve kesinlikle size sizden başka kimse yardım edemez. Kimse mutluluk için çabalamaya birini zorla mutlu edemez. Başka bişey yazmiycam. Bir olumsuz cevap daha vereceğinizi dusunuyorum. Burdakiler size yardım edemez. Bir psikiyatrist e gidin en kısa surede
Kötü bir psikiyatriste gitmişsin başka birini deneGittim. Senin bir hastalığın yok benim sana yapabileceğin birşey yok, bir sürü sorunun var onları halletmelisin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?