HAYATIMDA HERŞEY TERS GİDİYOR

Çevremizde böyle insanlar var mı ?
Evet şu an da sze cevap yazıyor hemde.
İnanılmaz zor, yorucu, sınavlarla dolu bir hayatım oldu. Öyle böyle değil. Sonra herşey daha da kötüye gitti. Daha da kötüye. Dedim ki beni bu dipsiz kuyudan Allahtan başkası çıkaramaz. Ne derdim varsa her gece üşenmeden hacet namazı kılıp Allahtan yardım diledim. Kendi başıma 4444 salat-ı tefriciye okudum hayatım değişsin diye, yine işler kötüye gitmeye devam etti. Bende duayı arttırdım. Sonra ne mi oldu ? İnanılmayacak kadar büyük bir mucize ile dua ettiğim ne varsa karşımda hazır buldum.

O an anladım ki rabbim beni duaya çağırıyor ancak duadaki samimiyet ve teslimiyetimi görmek için beni sınıyordu. Hayatım tamamen değişti. O günden beri dualarım başucu kitabım oldu.

O yüzden ümitsiz olmayın, gecenin en karanlık anı şafağa gebedir.

Cok duygulandırdı yazınız Beni Allah razı olsun bana bir şeyleri hatırlattınız okuyunca hatamı gördüm sayenizde Rabbim razı olsun sizden

Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla inancli bir insansiniz ve bunun da bedeli vardir kanit ister buda biraz aci ve sabirdan gecer.
Uzulmeyin bu dunyada gorevinizi yapin cok takilmayin olmazsa tam tevekkul edin.
Allah yardimciniz olsun.

Çok sevindim sizin adınıza belki benim için de bir sınavdır sizin yolunuzu örnek alacağım inşallah.

Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla inancli bir insansiniz ve bunun da bedeli vardir kanit ister buda biraz aci ve sabirdan gecer.
Uzulmeyin bu dunyada gorevinizi yapin cok takilmayin olmazsa tam tevekkul edin.
Allah yardimciniz olsun.
Amin çok teşekkür ederim inşallah artık bedeli ödemişimdir artık güzel günler gelir inşallah, şu an çok acı çekiyorum.

Çok sevindim sizin adınıza belki benim için de bir sınavdır sizin yolunuzu örnek alacağım inşallah.

Allah sevmediği kulun ne dua etmesine izin verir , ne de secdesine eğilmesine. Sevildiğiniz için sınanıyorsunuz.

Dua insanın dayanma gücünü arttırıyor önce. Sonrasında ise yaşamınızda bir anda beliriveriyor. Benim yaşadığım mucizeye bir şehir tanık oldu. Gerçekten nasıl dua ettiysem karşımda buldum. Sakın vazgeçmeyin. Rabbim sevdiklerinin duasını bekliyor...

Bana çok güzel umut ışığı oldunuz inşallah sonum da sizinki gibi olur.

Bana çok güzel umut ışığı oldunuz inşallah sonum da sizinki gibi olur.
İnşallah ama ben rabbimden eminim. Bir kulunu duaya yaklaştırıyorsa o duanın kabul zamanı gelmiştir. Hele hele ısrarla o duayı etmenize izin veriyorsa o dua kabul olmuş sadece vaktini bekliyordur.

Umarım kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.

İnşallah, çok teşekkür ederim

İnancli olduğunuzu ama ibadetlerinizi yerine getiremediginizi yazmışsıniz buna dayanarak yazıyorum, ibadetler insanın yaşadığı sıkıntılara karşı en büyük kalkanı..Ben ne zaman ibadetlerime leke düşürsem en ufak zorlukta yıkılır kalırım ama ibadetlerimi yaptığım vakitlerde tüm zorluklar daha katlanılacak hale gelir.. Çok sevdigimde bir söz vardır ; bu dünya darılma değil dayanma dünyasıdır diye biraz da bunu bilerek yaşamalıyız bu dünyada diye düşünüyorum..

Arkadaşım inşallah en kısa zamanda feraha erersin.Yazdıklarına gerçekten üzüldüm , ben de buna benzer dönemler yaşadım , zor günlerdi , ama geçiyor biliyor musun? Hem de öyle bir geçiyor ki ama güçlü oluyorsun , değişiyorsun.Belki de değişmek , güçlenmek , duygusallığından sıyrılmak için bunları yaşaman gerekiyordur.Hiçbir şey sebepsiz yere gelmiyor insanın başına.Ben senden oldukça küçüğüm yaşça , bu yazdıklarımı belki de ciddiye almazsın.Ama herkes çektiğini kendisi bilir.Bol bol dua et , yardım iste Allah'tan.Dua bir terapidir hangi dine mensup olursan ol dua etmek gerekiyor.

Allah seni feraha çıkartsın bir an önce.

Çok teşekkür ederim ciddiye almaz olur muyum hiç yazdıklarınız benim için çok kıymetli, inşallah refaha çıkarım ama ömür de yarılandı işte bazen düşünüyorum bu saatten sonra olsa ne faydası var diye... Üniversiteyi bitirdiğimden beri hiçbir şey yolunda gitmedi özellikle son 15 sene, dile kolay 15 sene... dışardan baksan çok iyi mesleği var işi var gel bir de içerden gör.

Aslında zora düşünce ibadete yönelmek de sahtekarlık yapacakmışım gibi hissettiriyor bana ama insanoğlu işte hep nefsimize yenik düşüyoruz

Son bir yildir birkac sinavdan gectigimi dusunuyorum. Ayriyetten arkadaslarimla gorusmez oldum, yalnizim cogunlukla. Ailemle herkesle sorunlarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…