hayatımda herşeyi takıyorum...

ayhilal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
18
1
3
29
nasıl başlıyacağımı bilemiyorum bana yardım edin hayatımdaki en ufak şeyleri kafama takıyorum aile içi olsun nişanlımla olsun arkadaşlarımla olsun en ufak şey beni kırıyor ve kafama takmaktan ne uyuya biliyorum ne yemek yiyebiliyorum ruh gibi oluyorum bende artık rahat biri olmak istiyorum

Hayatı yeniden keşfedin.yabancı iki psikiyatrın kitabı.çok meşhur ve sanırım faydalı.tavsiye üzerine aldım.daha ilerleyemedim yoğunluktan.ben de sana tavsiye ederim canım.

Hayatı yeniden keşfedin.yabancı iki psikiyatrın kitabı.çok meşhur ve sanırım faydalı.tavsiye üzerine aldım.daha ilerleyemedim yoğunluktan.ben de sana tavsiye ederim canım.
adını öğrene bilirmiyim inşallah banada sizede faydalı olur

Ben de öyleyim.
Bazen dün takıldığım şeylere gülüyorum ama bugün başıma gelse tekrar takılacağım onu da biliyorum.
Bir türlü aşamıyorum,kişilikle alakalı biraz.
En iyisi en azından yokmuş gibi davranmak.Çünkü ben gerildiğim zaman çevremdekiler de geriliyor beni rahatlatmak için bir ton şey söylüyorlar...

Ben de öyleyim.
Bazen dün takıldığım şeylere gülüyorum ama bugün başıma gelse tekrar takılacağım onu da biliyorum.
Bir türlü aşamıyorum,kişilikle alakalı biraz.
En iyisi en azından yokmuş gibi davranmak.Çünkü ben gerildiğim zaman çevremdekiler de geriliyor beni rahatlatmak için bir ton şey söylüyorlar...
benim içinde aynı taktığım şeyleri hep nişanlıma yansıtıyorum kendimi de onuda geriyorum

benim içinde aynı taktığım şeyleri hep nişanlıma yansıtıyorum kendimi de onuda geriyorum

Ben aşamadım bu durumu.
Eğer psikolojik bir destek alınması gerekiyorsa almak gerek çünkü cidden çok kötü bir şey biliyorum bu duyguyu.
Çoğu zaman arkadaşlarıma bakıp ''nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar?'' diye soruyorum kendime ama garip olanın onlar değil ben olduğumu da biliyorum...

Benim kiz kardesimde akrep, onlarda gereksiz yere uzerler kendilerini.
Benim kardesim herseye uzulur bi kosede aglardi.
Eskiden ben ve erkek kardesim onla sen uveysin diye dalga gecerdik. Ama bu kadr kirildigini bilmiyodum.
Saka yapiyoduk, cunku sonucta eger uvey olan biri varsa oda ben ve erkek kardesim, kiz kardesim kesinlikle degildi.
(annem babam ela gozlu ve kiz kardesimde oyle, oysa erkek kardesimle ben bi kahverengi gozluyuz, hic benzemeyiz onlara)

Eger bi care bilseydim ilk once kiz kardesime yardim ederdim, deli oluyorum onun bu huyundan.
Pskiyatire gitti su an biraz duzeldi, ama hala gereksiz yere kirilir.

Ben aşamadım bu durumu.
Eğer psikolojik bir destek alınması gerekiyorsa almak gerek çünkü cidden çok kötü bir şey biliyorum bu duyguyu.
Çoğu zaman arkadaşlarıma bakıp ''nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar?'' diye soruyorum kendime ama garip olanın onlar değil ben olduğumu da biliyorum...
yaa aynen yaa ne bende onlar gibi umursamaz rahat bir kişilik istiyorum

Benim kiz kardesimde akrep, onlarda gereksiz yere uzerler kendilerini.
Benim kardesim herseye uzulur bi kosede aglardi.
Eskiden ben ve erkek kardesim onla sen uveysin diye dalga gecerdik. Ama bu kadr kirildigini bilmiyodum.
Saka yapiyoduk, cunku sonucta eger uvey olan biri varsa oda ben ve erkek kardesim, kiz kardesim kesinlikle degildi.
(annem babam ela gozlu ve kiz kardesimde oyle, oysa erkek kardesimle ben bi kahverengi gozluyuz, hic benzemeyiz onlara)

Eger bi care bilseydim ilk once kiz kardesime yardim ederdim, deli oluyorum onun bu huyundan.
Pskiyatire gitti su an biraz duzeldi, ama hala gereksiz yere kirilir.
kardeşinizi en iyi ben anlıyorum bizim sorunumuz kendimizle aslında bunuda biliyorum ama elimden birsey gelmiyor

kardeşinizi en iyi ben anlıyorum bizim sorunumuz kendimizle aslında bunuda biliyorum ama elimden birsey gelmiyor

kardesim herkes onu sevsin istiyor, kimseyi kirmiyim diyor.
Gerek yok diyor. icine atiyor.

halbuki ogrenmeniz lazimki insanlar seni sessiz olunca sevmez, kisiligini ortaya koyunca sever.
Siz susarak bi kisilik sunmuyosunuzki insanlar kisilik gormuyo ortada.
ve evet, bu bazende bagirmayi kavga etmeyi gerektirir.

Back
X