Hayatımda hiç bu kadar yıkılmamaştmmm :( çok kötüyüm...

gerçekten çok acı :ssz: :5:

vallahi, o kadar moralim bozuldu ki..
yerinize koydum kendimi de... buz kesildim...

bir şey diyemiyorum...

Allahım sabır versin.... :43:

inanın hemde o kadar zor ki acaba sizinle paylaştğı yatağı bile onunla paylaştmı ya da sabaha kadar birbrlerni izledmi aynı bizim gibi diye düşünmekten kafayı yicem sanrm :( Allah ım bi an önce unuttursn bi an önce kendmi toparlamayı istiyorm inşallah zor olsada :((((((((((((((((

Evet canım çok zor birşey bende severek ayrıldım birinden o kadar içim acıyordu ki ağzımı açsam, onunla gezdiğim yerlerden geçsem anında gözyaşlarım sel oluyordu. facede ekliydi daha sonra nişanlandığını öğrendim o an sildim faceden baktıkça daha kötü oluyo insan ve yavaş yavaş soğumaya başladım evlilik ve çocuğunun olduğu haberi bile sadece hüzünlendirdi.... başta çok acı gelecek sana ama ... işte ZAMANN herşeyin ilacıymış anladım

Galiba benim sonumda böyle olucak bekle bekle ve sonu hüsran
Sabret kolayca atlatmaya bak bu dönemi çünkü tek üzülen sensin bu duruma malesef :26:

inanın hemde o kadar zor ki acaba sizinle paylaştğı yatağı bile onunla paylaştmı ya da sabaha kadar birbrlerni izledmi aynı bizim gibi diye düşünmekten kafayı yicem sanrm :( Allah ım bi an önce unuttursn bi an önce kendmi toparlamayı istiyorm inşallah zor olsada :((((((((((((((((

işte geçmiş insanın gözüne geldikçe, yaşananlar daha da bir boğazı düğümlüyor..:43:
karşı taraf sürekli sorgulanıyor.. nasıl bu kadar acımaz olabilir diye :50:

yapılması gereken tek şey, düşünmemek... zor olsa da bunu yapmalısınız..
acı ama hayat devam ediyor...

sizin de yeniden mutlu olmak hakkınız...

Allahım sesinizi muhakkak duyuyordur..

üzülerek söylüyorum yapman gereken tek şey unutucaksın sen onun aklının ucundan bile geçmiyosundur. onun için önemli olan şey sevgilisi bukadar boş umutlar besleme

işte geçmiş insanın gözüne geldikçe, yaşananlar daha da bir boğazı düğümlüyor..:43:
karşı taraf sürekli sorgulanıyor.. nasıl bu kadar acımaz olabilir diye :50:

yapılması gereken tek şey, düşünmemek... zor olsa da bunu yapmalısınız..
acı ama hayat devam ediyor...

sizin de yeniden mutlu olmak hakkınız...

Allahım sesinizi muhakkak duyuyordur..

allah razı olsn duyuyordur inşallah içimi bitek o bilsede yeter

:( çok katılıyorm geçmiyorm biliyorm unutcam inşallah rabbim izin verirse unutcam

dünyada kaç milyar insan var tek insan o değil bulunmaz hint kumaşı değil üstelik umrunda bile değilsin sevgilisi var. en güzel yıllarını kendine zehir etme ilerde pişman olursun genciz güzeliz daha kimleri bulursun boşveeeeeeeer :1::1::1::1:

Dayanılmaz bir şey gerçekten ya. :((
Bir daha faceine bakma. O görüntüyü de artık zamanla atarsın kafandan.
Zor ama olacak elbet. :ssz:

dünyada kaç milyar insan var tek insan o değil bulunmaz hint kumaşı değil üstelik umrunda bile değilsin sevgilisi var. en güzel yıllarını kendine zehir etme ilerde pişman olursun genciz güzeliz daha kimleri bulursun boşveeeeeeeer :1::1::1::1:

öyle ama... sanki ondan bşkası olamazmış gibi geliyor ya deli oluyorum...

Dayanılmaz bir şey gerçekten ya. :((
Bir daha faceine bakma. O görüntüyü de artık zamanla atarsın kafandan.
Zor ama olacak elbet. :ssz:
.

haklısın bkmıyım bakmıyım diyorum yine elim gidiyor..içim almıyor onun başkasına ait oldğnu bilmek çok acı gerçekten allah düşmanımın başına vermesn :((( zor olsun ama geç olmasn :(((

Onu izlemeyi bırak ve yeni insanlara şans ver,artık ondan gelecek bütün haberler seni üzer,ilk olarak ayrıldınız,daha kötü acı yok dedin,sonra başkası olduğunu öğrendin,belki ayrılır dedin,sonra ayrılmadı,tam tersine mutlu fotoğraflarını gördün,daha da ilerisi olur canım,seninle yaptıklarını onunla yaptığını görürsün,onu çok sevdiğini duyarsın,daha da kötüsü nişanı olur görürsün,evlenir görürsün böyle beklemeye devam edersen ondan gelecek bütün haberler seni daha da üzecek :26::26::26::26:

Onu izlemeyi bırak ve yeni insanlara şans ver,artık ondan gelecek bütün haberler seni üzer,ilk olarak ayrıldınız,daha kötü acı yok dedin,sonra başkası olduğunu öğrendin,belki ayrılır dedin,sonra ayrılmadı,tam tersine mutlu fotoğraflarını gördün,daha da ilerisi olur canım,seninle yaptıklarını onunla yaptığını görürsün,onu çok sevdiğini duyarsın,daha da kötüsü nişanı olur görürsün,evlenir görürsün böyle beklemeye devam edersen ondan gelecek bütün haberler seni daha da üzecek :26::26::26::26:

Haklısın ama işte insanoğlu ya :) hep bi umut hep bekleyiş.... allah hakkmda hayrlısı neyse onu nasip etsn inşallah şuan sadece rabbime dua ediyorm

Back
X