Hayatımda hiçkimseye anlatamadığım olay!!

Gebersin boyle adi kopekler.
Keske sirri en azindan annenle patlasaydin kizin annesi biliyirmuydu.
Hic utanmiyormu acaba simdi kizi koca kadin oldu nSil bakiyir yuzune adi herif
Kimseyle paylasamadim tek cekincem babasinin ona daha kotu seyler yapabilecegiydi dedim annene soyleyelim istersen ben soyliyeuim dedim annem kendini de onu da oldurur iste bilmiyorum.ama cook sonralari aklima geldi kucukken beni yanagimdan bole islak islak operdi istahla ve sonralari konusirken yuzume degil gogus bolgeme bakardi pis sapik.

Ya bu kaçıncı bide bunları izleyip gormuyolarmi hiç korkmuyolarmi bilmiyorum ya magaza da bisey beğenip deniyceksem kabine oğlumuda bebek arabasiyla sokuyorum bazen çalışanlar diyo isterseniz dursun ben siz çıkana kadar bakarım yok diyorum başka bi müşteri gelip bişey sorcak o arada biri gelir alırsa diye bunlar parka çocuk yolluyo ya... bir hafta önceki olayda 5 yaşında bi çocuk 3yasinda bi çocuk bide 6 yaşında çocuk 3.nu parka yollamış kafaya bak çocuğu çocuğa emanet ediyo sen napiyodun ee ben komsudaydim aç kurt gibi bekliyo millet neye guveniyosun kızı motora bindiriyim seni diye almış gitmis tecavüz edip öldürmüş noldu üzüldük ağladık ah vah ettik 2gun tw de gördük bitti masum ufacık çocuk hayatına doyamadan öldu sen komsunla rahat rahat dedikodu yap abla o zaman artık!çocuk haberi duyunca artık insanligimdan bu insanların vurdum duymaz hareketlerinden çocuklara kötü gözle bakan akbabalardan nefret ediyorum ya

Kiz o adama hala baba diyormu suratina tukursun s...sizin.
Allahim neler duyacagiz daha baba ya daha yakin guvenilir kim olabilr hayatta o kiz bunu nasil unutsun psikolojisi nasil saglM olsun kendi kizini nasil guvensin esine.allah yardimcisi olsun.
Iyiki sana bisey yapmamis adi herif

Ölsün böyle kopekler!benim bi arkadasimin öz babasından çocuğu vardı nefret ederDi çocuğundan çocuğu yurtta annesi babasını öldürmüş ve hapisteydi alkollüyken anlatmisti ne diyecegimi bilemedim nasıl konuscam ya yarın anllattigini unutmaz da utanırsa ben nasıl konussam ne desem diye aklımı kaybettim bembeyaz oldum kız anlatirken bi yandan da çocuklar gibi ağlıyodu yükü ağır geliyodu anlatmak içini bosaltmak istedi belki ertesi gün hiç soru sormadım ve konuyu bidaha konuşmadık...dünya o kadar kotu neler dönüyo neler yaşıyo insanlar Allahım imtihanimizi kolay eylesin tasiyamiycak yük vermesin insallah

Ah benimde arkadaşım vardı babasından taciz görüyordu 12 yaşındaydım çocukluğumun kabusu oldu bu anlattıkları. Allah büyük

Kizin annesi babasini bu sebeptenmi oldurmus.
Hayvan ya bunlar allahim aklimi koru

Ben de dar görüşlü yaftasını yiyorum maalesef. Düşüncelerimiz aynı. Kuzen de olsa, artık TV, sosyal medya, internet, arkadaş çevresi küçük yaşta itiyor cinselliğe. Çok dikkat etmek lazım.

Insallah geecekten cocukalrimizi herkesten herseyden korumaliyiz bir oglum ve bir kzim var onlari gizumun onunden ayirmiyorum.rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin ve iyi yurekli vicdanli ahlak sahibi insanlarla karsilastirsin

Ah benimde arkadaşım vardı babasından taciz görüyordu 12 yaşındaydım çocukluğumun kabusu oldu bu anlattıkları. Allah büyük
Emin ol o taciz evlenene kadar ya da unv kazanip il disina cikana kadar suruyor halbuki arkadasim oyle mantikli bininsandir ki belki bi oda dolusu kitap okumustur gunceler yazar belli bir siyasi goruse sahip ve ideolojik fikirler uretir serbest siirler yazar guzel sanatlar okudu vs dolu dolu bir kadindir ruhu da kendisj de oyle yasamdolu ...ama yine de agzini acip diyemedi 18 yasa unv gidene kadar devam etti

P Pamukpremsesss konunu biraz baltaladim gibj oldu ama hep icime dertti anlatmak o kadar iyi geldi ki hafifledim 30 yasindayim ve ondan 1 yas buyugum 14 yil olmus bana soyleyeli 14 yildir icime gommustum basligi gorup okiyunca anlatmak istedim.bu basligi acarak ne kadar iyi biaey yaptigni bilezsin bak bir suru insan benzer olaylara maruz kalmis.rabbim hesabini er ya da gec soracaktir insallah

Benimde basima geldi amcamin oglu tarafindan aramizda 5 yas var beni dudagimdan opmeye filan calisiyordu yataginda sarilarak yatiyordu filan sizinki kadar drgildi tabiki

Iyi ki... ve sanirim ben de soyleyemezdim babam onu oldurur babasiz kaliriz diye

Aman yarabbiii birde öğretmen olmuş gsrdiyan olmuş adi herifler. Umarım , duam o ki birşeyler öğrettiği masum öğrencilere yavrulara aynı davranışı tekrarlamaz...

Bende yaşayanlardanım böylesi iğrenç. Bir durumu. 4-5 yaşlarındayken amcamın oğlu benzer şeyler yapmıştı banada.o an neden aileme söylemedim niçin sakladım hiç bilmiyorum. Belki de özel bölgelerimi öğretmemişlerdi, kendime ait alanlarımın olduğunu hiçkkimsenin dokunmaması gerektiğini sanırım ailem öğretmemişti. Şuan aynı şeyleri yaşar gibi kötü hissettim yine iki oğlum var ve gözümden sakınır oldum. Küçük olanı abisinden bile sakınıyorum. Yaşları henüz 2 ve 6 altı olsalarda.
Ve çok daha kötüsü çevremde gördüğüm , halamın evli kızı hollanda da yaşıyordu. Kocası olacak adi adam , kendi öz yeğeni ile cinsellik yaşıyormuş. Ve kuzenim aniden eve gelince iğrenç manzarayla karşılaşmış. Sonuç; kocası olacak sapık ise kuzenimi susturmak adına öldürüsiye dövüp hatta dövmekle kalmayıp , boğazını keserek öldürdü... Hiçkimseye ama hiççç kmseye güvenmeyelim lütfen. Kanayan yaramız dursun , ciğerim parçalanıyor en ağır cezayı almalılar ama bilmiyorum öyle bir ceza varmı , hiçbirşey hafifletmez gibi geliyor böylesi acı durumda...

Bogazini keserek oldurdumu
Ne adi pislikmis yegeni nasil musade ediyor la havlee

Rabbim çocuklarımızı korusuz insanlardan uzak tutsun ciğerim öyle yanıyorki ceylin olayından dolayı ölüm haberini alınca oturdum ağladım bemimde o yaşlarda kız kardeşim var o kadar kötü bir olay ki ve dünyadan bunlardan birsürü var. Öyle bir hale gelmişki insan oğlu nasıl hitap edeceğini bilemiyor ne suçu vardı o meleğin kurban olduğum rabbim bizleri insanlıktan çıkarmasın çocuklarımızı korusun....

Müge Anlı herzaman diyor babana bile çocuğunu güvenmceksin gözünün önünden ayırmamalısın çocuğunu bilinçlenelim bilinçlendirelim herkezi kızlar...

Çok geçmiş olsun konu sahibi sanada psikiyatrise git istersen rabbim yardımcın olsun aileler yüzünden gizleniyoe bu tür olaylar sonucuda kötü oluyor yavrularımızla arkadaş gibi olalımm...!!

Ceylin gibi olaylarla karşılaşmayız inşallah birdaha..

Allah rahmet eylesin yattığı yerde rahat olsun meleğimiz..

Benim bir erkek kuzenim de aynı yaştayız çok yılışık bir erkekti. Öpüp öpüp duruyor milleti. En son bana yapmaya çalıştı çek şu pis ağzını ıy demiştim. Çirkefleşti. Konuşmuyoruz umrumda da değil.

Kesinlikle dikkat olunması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…