- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
Okadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim
Yok malesef evlenmeden once calisiyodum ama evlendigimden beri hic çalismadmekonomik bağımsızlığınız var mı?
Evet hemen gel diyo sagolsunKonunuza çok üzüldüm. Abinizle görüştünüz mü?
Resmi nikahimiz yok iyikide yapmamisim kurtulmak daha kolay olucakben olsam yedi düvele aldattığını yayınlar onu rezil ederdim her yerde sonra da alabilceğim ne varsa alır boşanırdım. Kanıtlarımı iyi topla
Oooo ne güzel. Sizi tutan hiçbir şey yok artık. Açıklama vs yapmadan çıkın olsun bitsin. Resmi nikahınız bile yokmuş.Evet hemen gel diyo sagolsun
Yarin gidiyorum artik olsemde durmam bu evde ben o ozguvensiz gurursuz koca duskunu kadinlardan degilim kendi ayaklarimin ustunde durabilirimBoşuna yorum atmayın konunun sonucu belli seneye çocuğunuzda olur :)
Bide tedavi goruyodum cocuk icin bu ay okadar umutluydumki bebegim olur belki hamile kalirim diye ne umdum ne buldum
Yarin ucakla gidicem cnm evden gizli cikmam lazim yoksa birakmaz bunlar rezalet cikarir is buyurOooo ne güzel. Sizi tutan hiçbir şey yok artık. Açıklama vs yapmadan çıkın olsun bitsin. Resmi nikahınız bile yokmuş.
İyide abla çocuk var o ne olacakYarin gidiyorum artik olsemde durmam bu evde ben o ozguvensiz gurursuz koca duskunu kadinlardan degilim kendi ayaklarimin ustunde durabilirim
Burdayken calismam mumkun degil ankaraya gidip iskurun muhasebe kursuna yazilcam 6 ay suruyomus zaten ise girene kadar abimin yaninda kalicamAyri eve çikamiyorsunuz para yok diye, ama bebekmi yapmak istiyorsunuz? Bu niye hiç sasmiyor? Niye hep kötü evliliklerde, maddi zorluklarda bebek oluyor?
Seni aldatan, annesi babasina bakici yapan bir adam zaten iyi degildi. Iyikine bu aldatmayi gördün ki, en azindan bebek tedavisini durdurursun.
Yapilcak olan belli, bir ise girip, para alip bosanmak.
Cocugum yok yanlis anlamissinizİyide abla çocuk var o ne olacak
Karşıdakini daha kolay tavlamk için söylerler genelde, seviyom aşığım evlencem ciddiyim.. bunu duyan kadinlar löp diye düşmeye devam ettikçe bunları söyleyen de çok olur... evdeki düzeni niye bozsun..İş bulup 1+1 ev tutacaksınız. Kocanız evleneceğim diyorsa kafasında sizi terketme planı var demektir.
Aileniz yokmuNereye gidicegimi bilmiyorum desek doha dogru
Guvenemem ona artik ayrica daha cektigim cok sey var 1 yildir ise gitmiyo yari ac yari tok yasiyorum ve ustune ustluk ailesinin derdini cekiyorum yeter artik bu son yaptigini asla affedememKarşıdakini daha kolay tavlamk için söylerler genelde, seviyom aşığım evlencem ciddiyim.. bunu duyan kadinlar löp diye düşmeye devam ettikçe bunları söyleyen de çok olur... evdeki düzeni niye bozsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?