- 6 Haziran 2025
- 14
- -4
- 1
- 22
- Konu Sahibi NedensizZamanlar
-
Bir daha evlendiğim geceye kadar yapmak istemiyorum ama kimse kabul etmez ki bunuNiye linc edelim ya. Okuzmus adam. Sen kendini niye heder ediyorsun. Bir daha cinsellik yasamadan once okuz olmadigindan emin ol sadece.
daha önce hiç böyle bir durum başıma gelmedi hep uzun ilişkilerim olduIlk defa kandirildigina emin misin? Bana oyle gelmedi de
bir daha evlenirsem anca yapmak istiyorum ama bunu kimse kabul eder mi bilmiyorumİnşallah böyle bir karaktersiz için vakit ayırıp buraya konu açtığına bile pişman olur öyle unutursun bu dangalağı.
Evet cinsellikten sen de zevk almışsındır ama onun niyeti yapıp gitmek olunca kullanılmış hissetmen normal.
Seni cinsellik için ikna etmeye çalışanlardan da uzak dur
ilkinde ben tecavüze uğramıştımİlki senin suçun değil derken?
normalde anlatmazdım ama çok kurcaladı bu da bana ders olsunErkeklere belli bi noktaya gelmeyene kadar geçmiş ilişkileri detaylı anlatmamak lazım.
Çok üzgünüm keşke öyle bir şey yaşamamış olsaydın.ilkinde ben tecavüze uğramıştım
daha önce hiç böyle bir durum başıma gelmedi hep uzun ilişkilerim oldu
Sakin ol senin suçun yok ama.karsindaki gercekten berbat biri.kendine iyi bak, bu adam için değmez, unut ve kendi hayatına devam et arkadaşım. Cinsellik sonuçta çift taraflı bisi, unutma sen de istedin bunu.kendini suçlama ya.yani kullanılmak diye bisi yok, çünkü sen de istedinBirisiyle sevgili oldum, en başından dürüst davranıp her şeyimi anlattım. Beni kabul etti, herşey iyi gidiyordu. Ta ki beni cinsellik yaşamaya ikna edene kadar. Yaşadığımız gün beni terk etti hem de mesajla. Bana dokunduğunda aklına eski sevgililerim geliyormuş. İlki seni suçun değildi ama sonrakiler senin hatnadı dedi. Kendisi bakirmiş, ilk defa benimle yapmış. Kendimi iğrenç hissediyorum. Kullanıldım resmen kandırıldım. Haftalardır kendimde değilim. Psikolojim alt üst oldu. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum çöktüm. Hayattan zevk alamıyorum. Lütfen beni linç etmeyin
onların suçuydu diye düşünmeye çalışıyorumÇok üzgünüm keşke öyle bir şey yaşamamış olsaydın.
Önüne bak hayatta böyle kötü insanlar da var işte. 22 yaşında görünüyorsun çok gençsin kendine yüklenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?