- 1 Mayıs 2020
- 516
- 884
- 103
- Konu Sahibi NedensizZamanlar
-
Bir kadını sırf birlikte olmak için yanıltan,seviyormuş,ilgileniyormuş,hisleri varmış gibi numara yapıp güvenini kazanan,birlikte olduktan sonrada yattığı kadını suçlayan erkeği savunacak halimiz yok,kadınlar cinsellik yaşadığında kullanılan,namusu giden,toplumsal ahlak kavramına uymayan ama bir erkek yatınca kullanan kişi olan namusuna asla zeval gelmeyen o gün iki kişi sevişip bir kişi kirlenen bir kişi aklanan ziyhniyetin zeka seviyesi balıklarla eşdeğer bir adam olamamış erkek bozuntusu için üzülmeye değermi?neden üzüyorsunuz kendinizi istemişsiniz birlikte olmuşsunuz bitmiş o ne kadar sorgulamıyorsa kendini sizde o kadar sorgulamayın,burada sorgulanacak şey sizin cinsel yaşantınız,kimlerle birlikte olduğunuz değil,onun bir kızın hisleriyle oynayarak numara yaparak kandırması,kişiliksiz,haysiyetsiz bir durum varsa o da bir insanı kandırıp onun duygularıyla oynamak,gerek yok ortaçağdan kalma ahlak kumkumalarının cinsiyetçi din,ahlak,örf,adet saçmalıklarını kafaya takmaya,var oyle bir tayfa,kadın üzerinden,din,ahlak,namus turküsü söyleyen kadını kısıtlayıp kendi fellik fellik gezen siz boşverin bu tipleri ne aldırıyorsunuz bunlara.Birisiyle sevgili oldum, en başından dürüst davranıp her şeyimi anlattım. Beni kabul etti, herşey iyi gidiyordu. Ta ki beni cinsellik yaşamaya ikna edene kadar. Yaşadığımız gün beni terk etti hem de mesajla. Bana dokunduğunda aklına eski sevgililerim geliyormuş. İlki seni suçun değildi ama sonrakiler senin hatnadı dedi. Kendisi bakirmiş, ilk defa benimle yapmış. Kendimi iğrenç hissediyorum. Kullanıldım resmen kandırıldım. Haftalardır kendimde değilim. Psikolojim alt üst oldu. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum çöktüm. Hayattan zevk alamıyorum. Lütfen beni linç etmeyin
Üzülmeyin lütfen.ilkinde ben tecavüze uğramıştım
Ayol adam öküz salla gitsin.kendinine güveni yok.seks de olmasa başka bir konuda aşağılık kompleksine kapılırdı.kendi gitmiş daha ne.beni kabul etti nedir hem sen eşya mısın kendimize gelin.hayat saçmalayacak kadar uzun değil.Birisiyle sevgili oldum, en başından dürüst davranıp her şeyimi anlattım. Beni kabul etti, herşey iyi gidiyordu. Ta ki beni cinsellik yaşamaya ikna edene kadar. Yaşadığımız gün beni terk etti hem de mesajla. Bana dokunduğunda aklına eski sevgililerim geliyormuş. İlki seni suçun değildi ama sonrakiler senin hatnadı dedi. Kendisi bakirmiş, ilk defa benimle yapmış. Kendimi iğrenç hissediyorum. Kullanıldım resmen kandırıldım. Haftalardır kendimde değilim. Psikolojim alt üst oldu. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum çöktüm. Hayattan zevk alamıyorum. Lütfen beni linç etmeyin
Birine yeterince güvenmeden yaşadığınız hiç bir şeyi anlatmayın hatta güvenseniz de anlatmayın. Birlikte oldugun malum kişi size dokunduktan sonra mı aklına gelmiş eski sevgilileriniz bunların hepsi p. slik.Birisiyle sevgili oldum, en başından dürüst davranıp her şeyimi anlattım. Beni kabul etti, herşey iyi gidiyordu. Ta ki beni cinsellik yaşamaya ikna edene kadar. Yaşadığımız gün beni terk etti hem de mesajla. Bana dokunduğunda aklına eski sevgililerim geliyormuş. İlki seni suçun değildi ama sonrakiler senin hatnadı dedi. Kendisi bakirmiş, ilk defa benimle yapmış. Kendimi iğrenç hissediyorum. Kullanıldım resmen kandırıldım. Haftalardır kendimde değilim. Psikolojim alt üst oldu. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum çöktüm. Hayattan zevk alamıyorum. Lütfen beni linç etmeyin
Yani anlatmayın o zaman bu konuları.Bir daha evlendiğim geceye kadar yapmak istemiyorum ama kimse kabul etmez ki bunu
Bu sizin suçunuz degil. Bu kadar iğrenç bir insanı tanıyamazdınız zaten.Birisiyle sevgili oldum, en başından dürüst davranıp her şeyimi anlattım. Beni kabul etti, herşey iyi gidiyordu. Ta ki beni cinsellik yaşamaya ikna edene kadar. Yaşadığımız gün beni terk etti hem de mesajla. Bana dokunduğunda aklına eski sevgililerim geliyormuş. İlki seni suçun değildi ama sonrakiler senin hatnadı dedi. Kendisi bakirmiş, ilk defa benimle yapmış. Kendimi iğrenç hissediyorum. Kullanıldım resmen kandırıldım. Haftalardır kendimde değilim. Psikolojim alt üst oldu. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum çöktüm. Hayattan zevk alamıyorum. Lütfen beni linç etmeyin
“Beni kabul etti” ne demek yahu. Siz önce kendi zihniyetinizi bi gözden geçirin.Birisiyle sevgili oldum, en başından dürüst davranıp her şeyimi anlattım. Beni kabul etti, herşey iyi gidiyordu. Ta ki beni cinsellik yaşamaya ikna edene kadar. Yaşadığımız gün beni terk etti hem de mesajla. Bana dokunduğunda aklına eski sevgililerim geliyormuş. İlki seni suçun değildi ama sonrakiler senin hatnadı dedi. Kendisi bakirmiş, ilk defa benimle yapmış. Kendimi iğrenç hissediyorum. Kullanıldım resmen kandırıldım. Haftalardır kendimde değilim. Psikolojim alt üst oldu. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum çöktüm. Hayattan zevk alamıyorum. Lütfen beni linç etmeyin
Kurtulduğunuz için şükredin bence ya. Adamın amacı en başından beri belliymiş , pislik adam. bakir olduğunu da düşünmüyorum ayrıca sizi manipüle etmek için öyle söylemiştir
Ya öfff her şeyinizi herkese anlatmak zorunda mısınız? Bir de böyle kendinizi eze büze anlatıyosunuz ş*refsizler de kandırılacak lokma olduğunuzu anlıyor. Gerçekten yediniz mi bakir olduğu yalanını? Alt tarafı seks yapmışsınız geçmişte ne var bunda? Sefan olsun. Bunu kusur olarak görmeyi önce kendin bırak bir daha da kimseye hesap dökümü verir gibi geçmişini anlatmaBirisiyle sevgili oldum, en başından dürüst davranıp her şeyimi anlattım. Beni kabul etti, herşey iyi gidiyordu. Ta ki beni cinsellik yaşamaya ikna edene kadar. Yaşadığımız gün beni terk etti hem de mesajla. Bana dokunduğunda aklına eski sevgililerim geliyormuş. İlki seni suçun değildi ama sonrakiler senin hatnadı dedi. Kendisi bakirmiş, ilk defa benimle yapmış. Kendimi iğrenç hissediyorum. Kullanıldım resmen kandırıldım. Haftalardır kendimde değilim. Psikolojim alt üst oldu. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum çöktüm. Hayattan zevk alamıyorum. Lütfen beni linç etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?