Hayatımda ilk defa cinsel anlamda kullanıldım

Düşünce biçimini değistırmezsen uzerıne yuk bındırırsın. Tek taraflı zevk gıbı dusunme. Sonradan konusulanları hatırlamamaya calıs. O sana ne derse sen de aynı uslupta yanıt ver. Ben de senı kullandım de.
Gelecek ıcın ıse kesınlıkle guvenmedıgın, ıkna olmadıgın ınsanlarla cınsel olarak yakınlasma

Bir kadını sırf birlikte olmak için yanıltan,seviyormuş,ilgileniyormuş,hisleri varmış gibi numara yapıp güvenini kazanan,birlikte olduktan sonrada yattığı kadını suçlayan erkeği savunacak halimiz yok,kadınlar cinsellik yaşadığında kullanılan,namusu giden,toplumsal ahlak kavramına uymayan ama bir erkek yatınca kullanan kişi olan namusuna asla zeval gelmeyen o gün iki kişi sevişip bir kişi kirlenen bir kişi aklanan ziyhniyetin zeka seviyesi balıklarla eşdeğer bir adam olamamış erkek bozuntusu için üzülmeye değermi?neden üzüyorsunuz kendinizi istemişsiniz birlikte olmuşsunuz bitmiş o ne kadar sorgulamıyorsa kendini sizde o kadar sorgulamayın,burada sorgulanacak şey sizin cinsel yaşantınız,kimlerle birlikte olduğunuz değil,onun bir kızın hisleriyle oynayarak numara yaparak kandırması,kişiliksiz,haysiyetsiz bir durum varsa o da bir insanı kandırıp onun duygularıyla oynamak,gerek yok ortaçağdan kalma ahlak kumkumalarının cinsiyetçi din,ahlak,örf,adet saçmalıklarını kafaya takmaya,var oyle bir tayfa,kadın üzerinden,din,ahlak,namus turküsü söyleyen kadını kısıtlayıp kendi fellik fellik gezen siz boşverin bu tipleri ne aldırıyorsunuz bunlara.

Ben kocaya kaçınca babam.kocama suju demisti kızımın en değerli şeyini aldın demisti.cok asagilanmis hissetmiştim,cinsellik iki tarafli bisiydi, benim hicbisiyimi hickimse almamisti ben istemistimm.bizim cinselligimiz hakkında bir suçmuş.gibi babam.kocama hakaret etti.benim hayatimdi benim bedenimde benim kocamdi.kimseyi ilgilendirmez

Kabul edilmesi gereken bir kusurunuz varmış gibi davranırsanız insanlara sizi yargılama şansı vermiş olursunuz ve daha sonra değerlendirmelerine bakıp sizi kabul etmeye karar verdiginde de minnettar olarak bulursunuz kendinizi
Bu şekilde yaşanmaz eskiden bakirelik meselesi vardı şimdi sayı az olsun ay yaşadım ama pişmanım vs.. bütün sicilinizi yeni tanıştığınız birine dökmeniz gerekmiyor kimseyi ilgilendirmiyor bakir ise de bugüne kadar yapamadığı içindir. ilk fırsatta yapmış işte.
Bakış açınız değiştirin ve kendi değerleriniz için yapın her şeyi bir sonraki potansiyel kocanızı düşünerek yaşamayın

Ayol adam öküz salla gitsin.kendinine güveni yok.seks de olmasa başka bir konuda aşağılık kompleksine kapılırdı.kendi gitmiş daha ne.beni kabul etti nedir hem sen eşya mısın kendimize gelin.hayat saçmalayacak kadar uzun değil.

Birine yeterince güvenmeden yaşadığınız hiç bir şeyi anlatmayın hatta güvenseniz de anlatmayın. Birlikte oldugun malum kişi size dokunduktan sonra mı aklına gelmiş eski sevgilileriniz bunların hepsi p. slik.

Bir daha evlendiğim geceye kadar yapmak istemiyorum ama kimse kabul etmez ki bunu
Yani anlatmayın o zaman bu konuları.
Bir erkek anlatıyor mu şununla seviştim, bununla seviştim diye yada anlatınca terk ediliyor mu?
Bakire istiyorsa kendi de bakır olsun.
Ayrıca muhtemelen sevişmek isterse dönmeye çalışacak,engelle gitsin her yerden.

Bu sizin suçunuz degil. Bu kadar iğrenç bir insanı tanıyamazdınız zaten.

“Beni kabul etti” ne demek yahu. Siz önce kendi zihniyetinizi bi gözden geçirin.

“Beni kabul etti” ne ya? Bakire olup olmadığının bilgisini erkek arkadaşlarınla paylaşmak zorunda değilsin, işine gelen devam eder nedir yani olaylar böyle gelişir yakınlaşırsın bir şeyler yaşarsın kimsenin sana bunun ardından ya da öncesinde kimle nerde kaç kere oldu vs diye sorma hakkı da yoktur. Cinsellik yaşamak gayet normal bir şey her yetişkin için. Çok saçma ya olaya bak… Sen niye kusurlu gibi gidip açıklama yapmışsın ki yani bakireliğin hakkında? Kendini defolu gibi “kabul edilip edilmeyecek” biri olarak mı görüyorsun sırf bekaret yüzünden? Sil at kafandan şunu ve bir daha kimseyle bu konuyu konuşma bence.

Kurtulduğunuz için şükredin bence ya. Adamın amacı en başından beri belliymiş , pislik adam. bakir olduğunu da düşünmüyorum ayrıca sizi manipüle etmek için öyle söylemiştir

Öyle güzel gizliyorlar ki kendilerini. Yatağa atana kadar. Sonra toz oluyorlar. Bir de bir ton laf,ima. Kendileri o yatakta yokmuşcasına.

Ya öfff her şeyinizi herkese anlatmak zorunda mısınız? Bir de böyle kendinizi eze büze anlatıyosunuz ş*refsizler de kandırılacak lokma olduğunuzu anlıyor. Gerçekten yediniz mi bakir olduğu yalanını? Alt tarafı seks yapmışsınız geçmişte ne var bunda? Sefan olsun. Bunu kusur olarak görmeyi önce kendin bırak bir daha da kimseye hesap dökümü verir gibi geçmişini anlatma

Kimseye bir şey anlatmak veya herhangi bir şeyi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Normal ilişkilerde iki cins de birbirine geçmişini sormaz, bunun lafı bile geçmez. Önce bunu idrak edin ve kendi değerinizi bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…