Hayatımda ilk defa cinsel anlamda kullanıldım

Aynen aynen kesin ilk sizinle yaşamıştır. Yalancı rezil adam

Kullanılmadiniz. Adi bir adamı tanımış oldunuz yol yakınken hayatınızdan çıkmış oldu. Duygusal bir yakınlık da hissettiğiniz için siz ayrilmakta zorlanacaktiniz. Ama bitmesi gerekiyordu ,bence şükredin.
Çoğu kadının hayatından böyle bir şerefsiz geçiyor. Siz istediniz, o da istedi yaşandı. Eğer ki size dönerse affetmeyin.

Öncelikle insanlar sen kendini nasıl görürsen öyle görür.

Sen kendini kusurlu, hata yapmış, açılmış hediye paketi olarak görürsen emin ol karşı tarafa kendini öyle görmesi emrini vermiş olursun.

Her kadında ilk birliktelikte kanama olacak diye bir kural yoktur. Bazı kızlık zarları penisin içeri girmesine, esneyerek kanama olmadan izin verirler. Veya yırtılan yerdeki kanlanma ve kılcal damarlar az olduğundan dolayı, fark edilmeyecek kadar az kanama olmaktadır. Opr. Dr. Burcu karamürsel

Sen çoğu erkeğin geçmişini bi bilsen ah bu bilsen . Aşık oldukları kadınlar onları cinsel olarak kullanmış kadınlar oluyor.

Kadın görüyor bakıyor cinsel olarak yetersizler veya sıkıcılar o yüzden kadın gidiyor sonra bunlara cevap vermiyor.

Yani sende onlara yaklaşırken ;
1-Mesleği ne olacak
2-Ailesi kadını el üstünde tutuyor mu
3-Oğlan yanında küfür bile etmeyen saygılı mı
4-Lüsk yemek teklifleri yerine basite mi kaçıyor
5-Nereye gitmek istediğini sana soruyor mu
6-Seninle şehir turu yapıyor mu
7-Önsevişme yapabiliyor mu
8-Tatmin olmanı önemsiyor mu
9-Korunma yöntemini senden önce düşünüp kondomonu takıyor mu

Yani sen önceliği karşı tarafa verip birde kendini böyle gördükçe karşı tarafa seni nasıl görmesini istediğini yansıtmış oluyorsun.

Düşüncesiz, duyarsız, saygısız, pis, cimri, iktidarsız, şiddeti meyilli belki evlensin 3 çocukla bile arkana bakmadan boşanacağın birini hayallerindeki özellikleri verip birde kendi kendine acı çekiyorsun.

Günde 2,5 saat kendine yatırım yap lütfen çünkü değer kaynağını kendin beslemelisin 2-3 zargananın sana aşkım demesiyle asla besleme o kaynağı sadece kendin günlük emek harcayarak beslen.

Son düzenleme:
O adam yalancının teki hadi ordan ilk senle yapmış sonra terketmiş hassas iyi niyetli bi adam olsa çekip gitmezdi. Ama sizde biraz ketummu olsanız erkeklere anlatılmaz öyle önceki ilişkilerle cinsel birliktelikler. Olmuşsa olmuş bundan pişmanlık duyup karşı tarafa anlatmanın ya da ağlamanın bi anlamı yok. Gerekırse bakireyim de madem ki karşındaki erkekle bakire kadın arıyor bırak bulduklarını sansınlar. Bana kalırsa bu kadar sığ düşüncedeki adamlar daha tehlikeli. Evlenmiş boşanmışta olunabilir ne var yani düşünce zihniyetlerinin altında eziklik yatıyor

Yahu bunu da bir tecrübe olarak say bosver sen zevk aldim mi aldin sen de onu kullanmis oldun

Bosver

İğrenç olan karşındaki kişiymiş Kendini kötü hissetmesi gereken de yine oksijen israfı olan insan müsveddesi.Erkek kardeşim geçen gün biriyle tanıştırıldı .Kız aracıya kardeşimi beğendiğini görüşmek istediğini söylemiş.Kardeşim de pek elektrik almamış.Kara kara düşünüyor bu kızı üzmeden nasıl bir cevap vereyim diye.Ki sadece bir kez oturup kahve içmişler.Allah vicdan merhamet versin erkeklere.

bir daha evlenirsem anca yapmak istiyorum ama bunu kimse kabul eder mi bilmiyorum
Onlar bunu kabul eder mi derken? Siz onlar kabul etmedi diye istemeden seks yapmayı mı kabul edeceksiniz peki? Kimse sizi sekse zorlayamaz, ikna etmek de dahil, siz istemeden bunu yapamaz. Böyle bakmalısınız olaya.

Kimseye, hiçkimseye önceki ilişkilerini anlatma. Kendin de çetele tutma.
Karıştırıp kurcalayan kim olursa onlarla muhabbet etme arkadaş olma.

hastalık kapma riskine karşı hep önlem al. Be hamile kalma.

Ne kadar guzel yazmışsınız bana da terapi gibi oldu. İyi ki bu siteye üye oldum

bir daha evlenirsem anca yapmak istiyorum ama bunu kimse kabul eder mi bilmiyorum
Neden kaç kişi ile birlikte olduğunu anlattın ki.adamlar resmen sayı tutuyor kafalarinda.
Birde kaç kişi olduğunun ne önemi var yani onlara ne
Bence bu konularda sadece yüzeysel bilgi verilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…