- 24 Eylül 2013
- 9.978
- 32.752
- 748
- Konu Sahibi NedensizZamanlar
-
Aynen aynen kesin ilk sizinle yaşamıştır. Yalancı rezil adamBirisiyle sevgili oldum, en başından dürüst davranıp her şeyimi anlattım. Beni kabul etti, herşey iyi gidiyordu. Ta ki beni cinsellik yaşamaya ikna edene kadar. Yaşadığımız gün beni terk etti hem de mesajla. Bana dokunduğunda aklına eski sevgililerim geliyormuş. İlki seni suçun değildi ama sonrakiler senin hatnadı dedi. Kendisi bakirmiş, ilk defa benimle yapmış. Kendimi iğrenç hissediyorum. Kullanıldım resmen kandırıldım. Haftalardır kendimde değilim. Psikolojim alt üst oldu. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum çöktüm. Hayattan zevk alamıyorum. Lütfen beni linç etmeyin
27 yaşındaKaç yaşında bu öküz
Uzun ilişki olunca kullanılmadığınız anlamına gelmiyor. En büyük kullanılmalar uzun ilişkilerde oluyor.daha önce hiç böyle bir durum başıma gelmedi hep uzun ilişkilerim oldu
Yahu bunu da bir tecrübe olarak say bosver sen zevk aldim mi aldin sen de onu kullanmis oldunBirisiyle sevgili oldum, en başından dürüst davranıp her şeyimi anlattım. Beni kabul etti, herşey iyi gidiyordu. Ta ki beni cinsellik yaşamaya ikna edene kadar. Yaşadığımız gün beni terk etti hem de mesajla. Bana dokunduğunda aklına eski sevgililerim geliyormuş. İlki seni suçun değildi ama sonrakiler senin hatnadı dedi. Kendisi bakirmiş, ilk defa benimle yapmış. Kendimi iğrenç hissediyorum. Kullanıldım resmen kandırıldım. Haftalardır kendimde değilim. Psikolojim alt üst oldu. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum çöktüm. Hayattan zevk alamıyorum. Lütfen beni linç etmeyin
İğrenç olan karşındaki kişiymişBirisiyle sevgili oldum, en başından dürüst davranıp her şeyimi anlattım. Beni kabul etti, herşey iyi gidiyordu. Ta ki beni cinsellik yaşamaya ikna edene kadar. Yaşadığımız gün beni terk etti hem de mesajla. Bana dokunduğunda aklına eski sevgililerim geliyormuş. İlki seni suçun değildi ama sonrakiler senin hatnadı dedi. Kendisi bakirmiş, ilk defa benimle yapmış. Kendimi iğrenç hissediyorum. Kullanıldım resmen kandırıldım. Haftalardır kendimde değilim. Psikolojim alt üst oldu. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum çöktüm. Hayattan zevk alamıyorum. Lütfen beni linç etmeyin
KesinlikleBen bakir olduğuna bile inanmadım bu dangalağın
Onlar bunu kabul eder mi derken? Siz onlar kabul etmedi diye istemeden seks yapmayı mı kabul edeceksiniz peki? Kimse sizi sekse zorlayamaz, ikna etmek de dahil, siz istemeden bunu yapamaz. Böyle bakmalısınız olaya.bir daha evlenirsem anca yapmak istiyorum ama bunu kimse kabul eder mi bilmiyorum
çok güzel bir bakış açısı çok teşekkür ederim.Onlar bunu kabul eder mi derken? Siz onlar kabul etmedi diye istemeden seks yapmayı mı kabul edeceksiniz peki? Kimse sizi sekse zorlayamaz, ikna etmek de dahil, siz istemeden bunu yapamaz. Böyle bakmalısınız olaya.
Bakir olanlar anlasilir bence,tecrubesizliklerinden ve beceriksizliklerinden.Ben bakir olduğuna bile inanmadım bu dangalağın
Ne kadar guzel yazmışsınız bana da terapi gibi oldu. İyi ki bu siteye üye oldumÖncelikle insanlar sen kendini nasıl görürsen öyle görür.
Sen kendini kusurlu, hata yapmış, açılmış hediye paketi olarak görürsen emin ol karşı tarafa kendini öyle görmesi emrini vermiş olursun.
Her kadında ilk birliktelikte kanama olacak diye bir kural yoktur. Bazı kızlık zarları penisin içeri girmesine, esneyerek kanama olmadan izin verirler. Veya yırtılan yerdeki kanlanma ve kılcal damarlar az olduğundan dolayı, fark edilmeyecek kadar az kanama olmaktadır. Opr. Dr. Burcu karamürsel
Sen çoğu erkeğin geçmişini bi bilsen ah bu bilsen . Aşık oldukları kadınlar onları cinsel olarak kullanmış kadınlar oluyor.
Kadın görüyor bakıyor cinsel olarak yetersizler veya sıkıcılar o yüzden kadın gidiyor sonra bunlara cevap vermiyor.
Yani sende onlara yaklaşırken ;
1-Mesleği ne olacak
2-Ailesi kadını el üstünde tutuyor mu
3-Oğlan yanında küfür bile etmeyen saygılı mı
4-Lüsk yemek teklifleri yerine basite mi kaçıyor
5-Nereye gitmek istediğini sana soruyor mu
6-Seninle şehir turu yapıyor mu
7-Önsevişme yapabiliyor mu
8-Tatmin olmanı önemsiyor mu
9-Korunma yöntemini senden önce düşünüp kondomonu takıyor mu
Yani sen önceliği karşı tarafa verip birde kendini böyle gördükçe karşı tarafa seni nasıl görmesini istediğini yansıtmış oluyorsun.
Düşüncesiz, duyarsız, saygısız, pis, cimri, iktidarsız, şiddeti meyilli belki evlensin 3 çocukla bile arkana bakmadan boşanacağın birini hayallerindeki özellikleri verip birde kendi kendine acı çekiyorsun.
Günde 2,5 saat kendine yatırım yap lütfen çünkü değer kaynağını kendin beslemelisin 2-3 zargananın sana aşkım demesiyle asla besleme o kaynağı sadece kendin günlük emek harcayarak beslen.
Neden kaç kişi ile birlikte olduğunu anlattın ki.adamlar resmen sayı tutuyor kafalarinda.bir daha evlenirsem anca yapmak istiyorum ama bunu kimse kabul eder mi bilmiyorum
çok ısrar etmişti öğrenmek içinNeden kaç kişi ile birlikte olduğunu anlattın ki.adamlar resmen sayı tutuyor kafalarinda.
Birde kaç kişi olduğunun ne önemi var yani onlara ne
Bence bu konularda sadece yüzeysel bilgi verilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?