Hayatımda ilk defa ölmek istiyorumm

yahu bir rahatlayın kuzum,
derdiniz mi yok?
silmeyle falan bozulacağını sanmıyorum, ama varsayın ki bozuldu, elinize erkek eli deymemiş önemli olan bu değil midir?
gereksiz takıntılardan kurtulun bence.

kizlik zari oyle silinmeyle yirtilacak bisey degil kücükken kac defa bisikletten düsüp kanatmistim ta yine bisey olmamisti:kedi:

haklısınız bnde düştm kçkken hep kan cok gördm yani hayatımdaa bide narin bi yapıya sahibim kasıdıgım yer hemen kanar bnm hatta diormki kan gelmezse kasısammı ki :)))) şmdi daha rahatım saolun

bişey olmamıştır arkadaşım. bakire olanların bile kanama olmaması normal olabiliyoken senin böyle sıkıntı yapmana gerek yok.....

yahu bir rahatlayın kuzum,
derdiniz mi yok?
silmeyle falan bozulacağını sanmıyorum, ama varsayın ki bozuldu, elinize erkek eli deymemiş önemli olan bu değil midir?
gereksiz takıntılardan kurtulun bence.

cnm cok haklısın ama gelde etraftakilere anlat işte..cidden aynen sizin gibi düşünüyorm namus ora olmamalı fkt yasadıgım cevre kaldırmıo bunu kanı şart kosuolar gelmesse doktroa götürüolr doktr efgerki eski yrtk derse ne yap et inanmazlar

emin ol seni seven sayan sana güvenn adam dr. a bile götürmeyi teklif etmez. büyütme bu kadar kafanda.boshayallersmile

ya canım sildim diyosun nasıl bi silme bu anlayamadım??

ayrıca dış dudakları açınca zar görünüyo demişin yok böyle bişey

kızlık zarı iç dudağın 1 yada 1.5 cm içerde

bende küçükken çok düştüm kanama olmuştu

hatta geçen senelerde akıntım oluyodu peçete koyuyodum iç çamaşırımın içine

banyoda peçeyi çıkattım sildim

çok az kanama oldu baya ağrımıştı

ama adetimin son günüydü

benimdemi kızlık zarım bozuldu acaba????????eyvahedigeldismile

kizler cok ayrintili anlatmissiniz ama dikkat edelim erkek uyeler artti ve boyle yazilarda cok kotu seyler oluyor uyarmak istedim

canim arkadaslarin dedigi gibi bisey olmamistir cesaretini topla tekrar kontrole git icin rahat etsin bitanem uzme kendini

Biz nasıl bi toplumuz ya ?
Yapabildiğimiz en iyi şey yargılamak yermek
Kızın üstünde ki baskıya bakın
Erkeklerden nefret ediyorum şu durumlardakötükedihüso
Konu sahibi alakasız oldu ama sinirlendim birden. Sende kendine güven madem doktor öyle söyledi evlenmeden önce eşinle doktora gidersin anlatırsın durumu

Bekaret kizlik zarinin bozulmamasi degil bana göre; cinsel iliski yasamamis olmaktir...
Kizlik zari iliski haricinde bir cok sekilde yirtilmis olabilir...
Bana göre bunun bir anlami yok...
Önemli olan cinsel iliskiye girmemis olman...
Farzedelimki gercekten zarin zedelendi; bekaretin gitmis mi oluyor yani? Tabiiki hayir!
Bu yüzden cok gereksiz yere kendini hirpaliyorsun...
Hele ölmek falan da ne demek, sacmalama lütfen!
Sana tavsiyem: kizlik zari yapisiyla ve ilk cinsel iliskiyle ilgili kitaplar okuman; yoksa ilk gece belkide
kan gelmedigi icin (eger senin gibi düsünen bir esin olursa!) "bakire degil" damgasini kabullenip kendin bile buna inanacaksin...

Vay beee, ne toplumuz ama degil mii?!
Erkekler cinsel tecrübelerini gerine gerine aralarinda paylasip övünürken; biz bayanlar elimize erkek eli deymemisken sirf silerken tahris olup minnacik kan geldi diye ölmeyi düsünüyoruz!!!
Vay halimize vay...

esnek zara sahip olup ilk gece kanamasan olmek senin hakkin mi olacak? kusura bakma ama sacmaligin daniskasi. dayanamiyorum boyle seyler gormeye. resmen hor gorulmeyi kabullenmek bu.
silmeyle birsey olmaz, bildigin cinsel iliski olmadan zar centik alsa bile yirtilmaz, cinsel iliski sirasinda yirtildiginda anlarsin aradaki farki.

cok haklısınız bnde bnlarla yaşamak istemem bayanlar bende ilkgecemde rahatlams olupp kan gelmeden acı duuymadan bi ilşkm olsn istememmii?bekaret tabiki kan deildir fkt çewreni silip atamazsınn mesela üniv.okuyan bi erkek arkadasm vardı gecenlerde bu konuyu tartstk onla ve bi kac arkadasla daha.dediki oğlan bzm oralarda yarım saat içinde kan gelmiosa kızı baba ewine yollarlar düşünebiliyormusunuz?bu bnm cewremdende beter bi cevree..bizde en azından doktora gidilir. fkt doktor eski yırtık dersee iş biter işte..bende rahat bi cevrede olmak ve bekaretn o olmaması gerektgini savnmak istiyorum ama bana baglı deil maalesef..bnu kmse değiştiremedi cevremde..buarada doktora gidin demişler tekrardan birdaha ancaa nişanlıyken giderm arkadaslar bu gittigimde cnm cok yandı kanamam olsa gitti sanacaktım tamamen:))) haklısınız centiklenir ama yırtılmaz inanıyorum kzlık zarı zaten kendinden çentiklidir...

canım ne varki bunda bu kadar üzülecek..tamam kızlık zarı toplumumuzda öenmli birşey ancak mademki ekndinden eminsin,kimse ile birlikte olmadım yanlışlıkla oldu diyorsan ve doktor ilede bunu görüştüysen doktor sana kaza sonucu yırtılma olmuş raporu verir..eğer eşin olacak insanda bunu sorun ederse ki bi sorun olacagını sanmıyoruım arada sevgi olduktan sonra raporu gösterirsin olur biter..takma lütfen kafana

cnm özel de alınan raporlar gecerli olmuyor devlette bize bakmıyor..kendmden ÇOK ŞÜKÜR eminim ve bunu evlenmeden önce paylasıcam bu seferdee kusku olusurmu onda bilmiyorumm cnm herşeyii akışına bıraktm artk.Allah eminim doğrunun yanında olacaktır..

unıversıte okumuş bır ınsanın ılk gecede kan gelmedı dıye baba evıne gonderırım demesı kadar anormal bırşey yok

o unıversıte okumumiş bence sadece gıdıp gelmış..

ılk gecede herkesten kan gelecek dıye bır kesınleşmış kural yok.

bazı kızlık zarları hemen yırtılmayabılır kan gelmeyebılır..

Sızınle evlenecek ınsan bır damla kana bakıyorsa bence o adamla hıc evlenmeyın yarın obur gun
bır bardak su ıcın fırtınalar kopartıp hayatınız mahveder.. bence

bence bişi olmamıştır başka bir dr a git canım silmeyle yırtılsaydı ooo kimse bu kadar endişe duymazdı ilk geceden ........olmadı rapor al dr dan ilişkiye girmemiştir kaza sonucu oldu falan diye dr anlar heralde nasıl olduğunu ...ama bişi yok korkma ve ölmek ne demek canım ya allah aşkına çıkar bunları kafandan olurmu öyle şey..

CNM kesinlikle okadar haklısınkii inan tüm düşüncem bu yazdıklarına ewet diyor fakatt bak dedmki arkadasıma doktora göttürün eger basına gelrse dedim ne dedi biliomusun okadar zaman yok gelirse yarım saatte gelir gelmezse 1gün bile beklemem diyor ve doguluda değill yani kendisi..şok oldum.esnekse dedm resmen onu kasteddim.dediki kurunun yannda yasta yanar yapacak bişi yok dedi Allah o çevrelerde yaşayan kızların yardımcısı olsun.ben inanıyorumkii Allah dagına göre kışını veriyo kızlar ordaki kızları esnek yaratmıyor demekki bilmiyorum aklımdan tek gecen buu yoksa kafayı yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…