Hayatımda ilk kez bela okuyorum,Allah belanı versin kayınvalide!

Canim hiç üzülme eden bulur...
Kimsenin ahi kimsede kalmaz...
Kvninde kızı var insallah annesinin yaptıklarını o çekmez ama durum onu gösteriyor...
Herşey eslerimizde bitiyor. ...

Valla ben evlilik aşk dinlemezdim
Anneme bunu yapanı yolardım
Sen yine iyi bağırmakla yetinmişsin
Fiziksel olarak dövmesem bile, okkalı küfürler eder çıldırtırdım

Valla ben evlilik aşk dinlemezdim
Anneme bunu yapanı yolardım
Sen yine iyi bağırmakla yetinmişsin
Fiziksel olarak dövmesem bile, okkalı küfürler eder çıldırtırdım

Buraya yazmadığım çok şey söyledim. Sizin kocanız kahrından ölmüştür sizin gibi insana katlanılmaz kendiniz miras avcısıysanız beni de öyle sanarsınız neler neler yani ve hatırlayamadığım bir sürü şey. Alınmıyor ki,boş boş bakıyor. Eminim yarın yine çıkar gelir öyle de yüzsüz. Sabah eşim evden çıkmadan annesi aradı,yanımda konuştu. Dediği şey şu "Evde hiçbir şey kalmadı ne zaman erzak gönderirsin?" Böyle bir kadın bu. Evin içini birbirine katıyor hala boğazının derdine düşüyor. Küfür de etsem güler. Lanet gelsin artık yakamdan düşsün başka şey istemiyorum.

Ya canım niye anneni çağırdın sen gitmedin? Eşin bu şekilde senin kıymetini anlamaz ki? Al anneni de gidin ve rest çekin lütfen. . Annen bir daha bize gelirse bizi unut diye..

Kayinvalidesiyle hiç görüşmeyen, evine adım attırmayan çok kadın var. Evine gelmesini yasakla, annen telefonlarını açmasın, orda burda arkandan yaptığı dedikodulara gül geç, gayet mutlu mesut yaşarsın. Kocan zaten sana söyledikleri için pişman olmuş. O senin yanında olduktan sonra ,boşver gorumce de kv de lazım değil.

O evi sakın boş bırakma.Saniyesinde gelir yerleşir. Kocana ders vereceksen bile sen gitme, o gitsin.

Gitmeyi düşünmüyorum,annem de 2-3 gün sonra gidecek zaten. Kayınvalide bir şey yapmadan ben ona hiç bir şekilde laf da etmem yüzünü de görmem. Eşim giderse gitsin,ki sanmıyorum gideceğini giderse baya bi trip çekmek zorunda kalır. Beklemedeyim,gelmeye yüzü kalmayana kadar o nasılsa ben de öyle olmaya çalışacağım.

D destinaninannesi kvden seni sinir etmeyi başarıyor. Ciddiye alma söylediklerini, bir arkadasta söylemiş oğlumun parasını yiyorsun dedikce iyi ki dogurmussun de gül geç. Marka ayakkabılarımi sakliyorum demissin rahat rahat giy, siz evlisiniz artık keseniz ortak.

Hata sizde,madem okumus etmissiniz eliniz ekmek tutuyo,daha ne ona sanki muhtacmis gibi kiliniyorsunuz. Evini temzlemeler,yok sarmasini sarmalar bilmem neler. Hamileyken yemek yapmalar. Birakin ne hali varsa gorsun....
Cahil insandan nankorden korkun. Bence mesafe koyun biraz . O kadar sinir oluyosunuz, evine gitmeyin artik isini gucunu yapmayin. Sevgili kiziyla yapsn naapiyosa...

Canm yazdıklarını yeni okudum. Allah yardımcın olsun nasıl insanlar var. En azından eşin sana destek ne yaşadığını görüyor haklı olduğunu bilip senin arkada olmak için çaba harcıyor. Bir süre görüşmesen kayınvalidenle eşin ne tepki gösterir? Senin yaşadığın durumu ben de yaşadım yeni evliyidim sürekli kayınvalidemi her gittiğim yere götürür gün aşırı ziyaretine giderdik... Bazen eşim olmazdı ben giderdim. Ama yüz verince astarını isteyip sırtına biniyorlar en iyisi mesafeni koruman. Hele bir de kızları varsa katiyen iyi olamazsın gözünde ben haklı olsam benim ki yine de kızını tutar

Kayınvalidemle bir süre değil bundan sonra hiç görüşmemeyi düşünüyorum. Eşim evimize gelmesine izin vermeyeceğini söyledi. Ben haftada 1 gider görürüm isterse torununu da götürürüm senin gelmene gerek yok dedi. Artık eskiden yaptığım gibi iyiliğini düşünüp bir şeyler yapmayacağım. Evimle,eşimle,kızımla ilgilenmeyi düşünüyorum. Eylül gibi de işe başlarım,artık laf edecek bir şeyi kalmaz.

En iyisi... Siz eşinize bakın o yanınızda inşallah çok mutlu olursunuz

Ah ah bencede sendeki e benzer bir kayinvld var yalan dolan doldurur huzur kaçırır ben yıllarca sustum sonra beni salaklar sandı halbuki eşimi çok sevdiğim için onun hatırına susmustum sonra kadın abarttık abarttı en son herkeze resmimi çektim bu eve adımını atmayacaksın gibi keskin bir çıkış yaptım ben bile şaşırmıştım kendime ama ilaçları oymuş meğer o dilden alıyorlarmış sende bu kadını hayatından ve evinden uzak tutacaksın gene esin evlatlık görevini yapsın ona karışma ama biraz mesafe koyun hem evinize hem ilişkinize o zaman herkez şapkasını önüne koyup düşünüyor ve hatalarını farkediior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…