Hayatımda ilk kez bela okuyorum,Allah belanı versin kayınvalide!

okurken sinir oldum,cok az da olsa benzerliklerimiz var ve ben hem kendiminkine hem sizinkine saydirdim:)sozkonusu kaynanalarsa bir empati sorma gitsin...feci kiskaniyor canta ornegindekinin baska aciklamasi olamaz,bence direkt herkonuda yardiminizi kesin temizlik yemek vb vb,kadini sinir edecek kadar alisveris yapin gozune sokun,bu cins iyilikten guzellikten anlamaz.ayrica da merak ettim neden sizle yasadi ki bu onceleri?maddi durum da iyiymis ki ayri ev tutulmus(bu arada isterse fakirlikten kirilsin bir insan, yine de yasanmaz kaynanayla benim fikrim)diger cocuklari nerde ?cok milletin ustune yikilma meraklisiysa diger cocuklar ne alemde?bu arada en buyuk suc esinizde,dengeyi kurmadigi icin,kaynana istedigi kadar cazgir olsun oglu mudahale ederse hicbir sey yapamaz.

Son düzenleme:
Bende sizin yaptığınız salaklıkları( önceden fedakarlık diyordum) yaptım zamanında. İyi davrandım, alttan aldım, maddi yardım sömürülmeye kadar gitti. Benim kp yaşıyor çokta iyi bir emekli maaşı var. Neleri olursa olsun gözleri eşimin kazancında. Bende annendir, babandır yazık deyip duruyordum. En sonunda patladım yaktım gemileri, kv sürekli alttan laf sokmasına, kendini bir tanrıçaymış gibi anlatmasına dayanamadım. Evime çağırmıyorum, para yollamıyorum. Mesafe ve zaman en iyi ilaçtır böyle durumlarda. Uzaklaşmanız lazım, manevi olarak değil sadece mekan ayrılığı lazım size. Taşının, hiç üşenmeyin, evi eşyayı düşünmeyin taşının.

dün biletini aldın baba evine gidiyodun bugun eşinle iftar yemeğien katılıyosun. valla kusura bakma ama sen tavrını koymadıktan sonra daha çok çekersin. ayrıca eşinin lafları yenilir yutulur gibi değildi. tebrikler, sindirebilmişsiniz.

Konularınızdan çıkardığım sonuç paran mı var derdin var. Kadın resmen sizi servet avcısı ilan ettiği için yapıyor bunları. Allah yardımcınız olsun.

aa yakın oturuyormuşuz. böyle insanlara yüz vermeyin. siz takıp takıştırıp kayınvalidenizle takılıyormuşsunuz. kendinize çevre edinin. haketmiyorssa iyilik yapmayın. pastalar börekler sarmalr izinler. iyilik meleği olursanız böyle tepenize çıkar bazıları. mesafe her zaman iyidir. hele ki şirret bir kayınvalideniz varsa. benim kv bir melek buarada:) o ayrı

kv nin derdi şu,oğlum bekarken tüm parasını ben yiyordum,şimdi gelin yiyor parayı....
resmen kıskançlık pislik iğrençlik...
peki eşiniz de bakıcının anlattıklarını duydu mu,annesinin sözlerini duyunca birşey demedi mi annesine kardeşine???
bence bu saatten sonra rest çekmeli,anneyi mutlaka başka eve taşımalı..aksi halde olmaz..bu kadar yüzsüz pervasız kv ile başa çıkılmaz..

Benim anlamadıgım iki gun once ciddi bir kavga yasanmıs kadın hala nasıl elini kolunu sallaya sallaya sizin eve geliyor,bence siz kayınvalidenizi fazla simartmıssınız.gerekirse bakıcınızı bi süre yollayın evinize de almayın musait degilim deyin ararsa eşiniz de aynı şeyi söylesin hatasını anlasın.kendi annenizi çagırmakta hata bence hiç yansıtmayacaktınız durumu cok fazla yüz göz olunmus görüşmeye devam ederseniz daha da kötü olur gibime geldi. Bi de madem durumunuz iyi neden temizlik falan yaptınız kayınvalidenize cagırın kadın yapsın elinizi ayagınızı çekin bundan sonra bol şans..

Belanin ilki sonu yoktur basladinmi arkasi gelir
Allaha havale ettim de
En iyisni Allah bilir de
biraz genis dusun beddua iyi degil bu konuda cok dikkatliyimdir

Merhaba Yanlış anlamayın ama siz 2 gün önce eşinize iyi bir ders verecektiniz değil mi?
Şu anda adamın tepki normal sizin durumu takmadan bebek pışpışlaması felan.
Çok çabuk yelkenleri suya indirmişsiniz.

Teşekkür ederim,evet sindirdim hatta sindirmek zorunda kaldım. Babam öleli 5 ay oluyor ve benim annem de abimlerle beraber yaşıyor. Eşimi affettim demiyorum. Gitmemin doğru olmadığına kara verdim. Zaten iki ev üst üste yaşıyorlar bir de ben gidip ne yapabilirdim ki,tepelerine mi oturayım diye düşündüm. Eşimle iftar yemeğine mecburen katıldım bu bulunduğumuz ortam için olmazsa olmaz bir yemek. Bir müteahhit yeni yapıya başlıyorsa kurban keser,ramazansaysak iftar verir. Mecbur yani adamı sap gibi gönderemedim annem de rica etti gittim. Keşke dün söylediğim gibi defolup gidebilseydim ama olmuyor.

Kusura bakmayın yapmamam gerektiğini biliyorum,benim de çocuğum var ve bedduadan ben de korkarım. Verdiğim rahatsızlık için de ayrıca özür dilerim. Değiştirme imkanım varsa tabiki değiştireyim.

Bi cinnet her şeyi halleder. Bundan sonra her şey hallolmuş olacak.. Bu arada hazırlıklı olun valideniz üstünden seneler asırlar geçsede sizin ona bağırmanızı hiç unutmicak ve sizden eskiden 1 nefret ediyorsa şimdi 1000 nefret edecek.. Sizle konuşmayacak yine oğluna surat asacak yeri gelicek laf yapıcak gizliden eşiniz çok dolucak arada kalıcak eşiniz aranızın bu kadar kötü olmasından rahatsız olucak ve size sizinde hatalarınız olduğunu söylemeye kalkıcak sırf arayı bulmak için. Dikkat edinde kendinizi sonra validenin karşısında özür dilerken bulmayın. Taviz yok artık.

O kavga yaşandıktan sonra eşime verip veriştirdim. Erkek olmadığını,adam olmadığını,şerefini namusunu 2 paralık ettiğini aklınıza gelebilecek her şeyi saydım. Tamam dedi yine yalvar yakar annemi çagırdı. İyi dedim pişman olmuştur,yine de ayyyy canım kocaaammm diye boynuna atlamadım. Evin içinde iki yabancı gibi gezdik,yemeğe gittik normalde el ele tutuşuruz aramızda 1 metre boşluk bıraktım. Kendimce cezalandırmaya çalışıyorum tabi. Bu olay da olunca tamam dedim dünkü lafların da etkisiyle bişeyler söyler şimdi. Yok,adam konuşmuyor. Soruyorum ben anneme kızdım diyor. Kadına bakıyorum hiç azar yemiş gibi değil. Kısır döngüye girdim resmen çıkamıyorum.

Nasıl bir kv bu Allah yardım etsin. Kusura bakmayın ama ilk günden evinizde kalmış bir kadına bu kadar zaman boyunca boyun eğip sustuğunuz için ipleri baya bir eline vermişsiniz, eşiniz de çok pasif hiç yapıcı, kararlı bir tavrı yok. Annesini yine dinler sizin yanınızda seni seviyorum, üzgünüm der bir fırtınada sizi yine yalnız bırakır. Bu tartışmalar böyle uzar gider. Birikiminiz var mı varsa annenizi de alın gidin uzaklaşın bir süre mesleğiniz de var eşinizin parasına ihtiyacınız olmadığını sırf sevdiğiniz için evlendiğinizi anlasınlar. Aynı çatı altında kaldıkça çok da huzurlu ortamınız olacağını sanmıyorum

Bir gün de birisi şuraya kv ile çok iyi anlaşıyorum beni kızından ayırmıyor diye konu açsın bütün gelinlerde mi sorun var anlamadım.

Her türlü problemde kim ne derse desin iş erkekte bitiyor böyle deyince de arada bırakıyorsun diyorlar hayır değil.

Vursunlar kırsınlar demiyorlar tek yapacakları " annecim niye öyle dedin" erkekler sustukça anaları coşuyor daha da güç alıyorlar.

Sonuç olarak hem mağdur hem suçlu gene biz oluyoruz.

Konu sahibi Arkadaşım Baban için başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm ahirete göçmüş Babalarımızın..

Canim kadını eve almayavaksiniz bundan sonra. Hatta söyle söyliyim başka eve çıkın taşının ve kadına haber vermeyin. O kadar. Sen gorusmeyeceksin. Kocan da artık kendi bilir gider görüşür. Bebek de senin bebeğin gösterme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…