HAYATIMDA KİMSEYE GÜVENEMEDİM

oglumun_kalbi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
322
118
18
42
Hayatımda kimseye güvenemedim, babama bile, iş bulamayınca evden kovduğu gün hala aklımda, hiç sevgi şefkat göremedim, kimseye güvenemedim, birisi de çıkıp benim haklarımı kendi hakları gibi sağlam bir şekilde savunamadı mesela.Kimse doya doya sarılmadı bana, düşünmedi beni hiç, aksine bir tekme de onlar attılar.Sonra da çalışmak için uzaaak bir ile gittim ve orada aşk olmadığı halde bir aile kurmak adına(5 çocuk yapıp artık yalnız olmıcaktım) ani evlendim, çocuğum oldu, ama kocama hiç güvenmedim, babamla ilk tanıştılar bir tartışma anında beni sattı, o an anlamamazlıktan gelmiştim, benikorumadı, başka konularda da benim anlattıklarımı anlatılmayacak yer ve mecralarda.Evde bir rakibim vardı sanki,işi benden iyi olduğu için ona da itiraf ettim, onu deli gibi kıskandım, maaşı azalsa sevineceğim sanki, aynen öyle,çünkü öyle şeyler oldu ki biz artık karı koca değiliz de rakip gibiyiz, güvenemiyorum, o da bana güvenmiyor, bütün anlattıklarını sağa sola anlattım, sohbetimiz sığ, onu görmek bile istemiyorum çoğu zaman, hatta sinir oluyorum, bu iş nasıl çözülüt boşanmayı düşündüm mümkün değil geçinmem ancak şef olucam da maaşım şöle 3500 olacak da o da ancak 8 sene sonra olur napıcağımı şaşırdım.
ona çok şans verdim, çok sevdim kocam dedim ama hamileyken dövdü beni,çocuk benden değil vs bunları hiç anlatmıyım bana çok kötü şeyler yaşattı 1,5 senedir iyi ama unutamıyorum güvenemiyorum hatta artık sevemiyorujm

Sevmediğin bi adamla evlenmek nedir allasen?
Yalnız kslmıcam diye çocuk yapmak nedir?
O anlatıyor diye orda burda herşeyi anlatmak?
Eşinin işini maaşını kıskanmak?

Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Şaka gibi

Nasıl tanıdık duygular... İnsan güçlü olmalı evet , ama işte istiyor ki bi limanda dinlensin. Dinlenebilsin...

Terapistlik bi sey degil bu, içsel bi ihtiyac... Birileri sizi pohpohlasın gibi bi ihtiyac degil... Eminim dışarıya karsı cok da güçlü durusunuz vardır. Bunları içinizde yasıyorsunuzdur

Terapistlik bi sey degil bu, içsel bi ihtiyac... Birileri sizi pohpohlasın gibi bi ihtiyac degil... Eminim dışarıya karsı cok da güçlü durusunuz vardır. Bunları içinizde yasıyorsunuzdur
artık kimseye anlatmıyorum bir allah bir ben bir de sizler,çünkü anlatınca insanlar kullanıyor söylediklerimi, sırrımı artık kimseye söylemem, ölsem söylemem çünlkü kocama karşı da güçlü olmalıyım

Davranislarin ve dusuncelerin normal degil
Calisan kadinsin, neden senin arkanda guclu bir koca olshn ki sen guclu ol, yalnizliksa sosyallesmek senin elinde. Koca kadinsin kocan mi elinden tutup seni sosyallestirsin sana is arasin? Biraz ayaklarinin uzerinde dur. Kimse seni sevmek zorunda degil, sen de kimseyi sevmek zorunda degilsjn. Sevmedigin adamla evlenip basina is acmak da nedir allasen normal insan bunu yapmaz.
Yerinde olsam bosanir hayatima baska sehirde devam ederim. Dayak yiyip de nefret ettigin koca musveddesiyle daha fazla omrunu curutme

İnsan sevme ve sevilmeye her zaman ihtiyac duyar bu böyle! Güçlü olma zorunluluğu yok kimsenin bazen düşer bazen kalkar bazen yorulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…