- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
terapiyle karakter midüzelecek, sanmıyorum,hiçbişi de değişmez, herkes terapist diyo anlamıyorum güvenmi yaratacak aşkmı sanmıyorumİyi değilsin arkadaşım sen.dahası eşinde hiç iyi değil. Gidin psikolojik tedavi görün. Aile terapistine gidin ki düşman değil karı koca olduğunuzu bi kavrayın.
insan arkasında şöyle adam gibi koca istiyo, sığınabilecek güvenebilecekKimse kimseyi savunmak zorunda değil, yaşadığın şeyler seni güçsüz değil daha güçlü yapsın.
Senin karakterinde normal değil üzgünüm.terapiyle karakter midüzelecek, sanmıyorum,hiçbişi de değişmez, herkes terapist diyo anlamıyorum güvenmi yaratacak aşkmı sanmıyorum
sperm bankasından bile insanlarçocuk yapıyor bu çağda ben gitmişim çocukiçin evlenmişim çok mu anormalSenin karakterinde normal değil üzgünüm.
sarılsın yanındayım desin güvendesin desin hayatı beraber göğüsleyelimmeselaNasıl tanıdık duygular... İnsan güçlü olmalı evet , ama işte istiyor ki bi limanda dinlensin. Dinlenebilsin...
Anlıyorum ben. İnsan sadece bi kelimelik desteğe ihtiyac duyuyor...sarılsın yanındayım desin güvendesin desin hayatı beraber göğüsleyelimmesela
artık kimseye anlatmıyorum bir allah bir ben bir de sizler,çünkü anlatınca insanlar kullanıyor söylediklerimi, sırrımı artık kimseye söylemem, ölsem söylemem çünlkü kocama karşı da güçlü olmalıyımTerapistlik bi sey degil bu, içsel bi ihtiyac... Birileri sizi pohpohlasın gibi bi ihtiyac degil... Eminim dışarıya karsı cok da güçlü durusunuz vardır. Bunları içinizde yasıyorsunuzdur
Eğer sen eşinle de konuşurken böyle alakasız örnekler veriyorsan adam o anlık konuyu kapatmak için "yaparız hallederizzzz " deyip seni baştan savuyor.sperm bankasından bile insanlarçocuk yapıyor bu çağda ben gitmişim çocukiçin evlenmişim çok mu anormal
anneme demiş zaten sizin dediğinizi, sadece zaman kazanıyo, sallıyo ama sonuçta yalancı bir pislik işte, paragözEğer sen eşinle de konuşurken böyle alakasız örnekler veriyorsan adam o anlık konuyu kapatmak için "yaparız hallederizzzz " deyip seni baştan savuyor.
örnek annelik içgüdüsünü anlatıyo, evliliğimi çocuk yapmak için yaptım,mantıklı geldi o an için.Eğer sen eşinle de konuşurken böyle alakasız örnekler veriyorsan adam o anlık konuyu kapatmak için "yaparız hallederizzzz " deyip seni baştan savuyor.
Beklentiyi bırakın bence... Beklentisiz bi hayat oldukça Mutlu eder insanıanneme demiş zaten sizin dediğinizi, sadece zaman kazanıyo, sallıyo ama sonuçta yalancı bir pislik işte, paragöz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?