- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Merhaba herkese, forumda epeydir aktif değildim. Eski üyeler benim konularımı hatırlayacaklardır. Aradan zaman geçti, ben kendime yeni bir hayat kurdum, başka bir iş, başka bir şehir vb. Yeni biriyle de tanıştım, ilişkimizi ciddileştirmek istiyoruz ama sürekli sorunlar çıkıyor, ailevi vs değil. Aileler anlaştı, sadece bizden gün bekliyorlar. Am malum ekonomi, herhangi bir eşya vb eksiğimiz yok zaten benim evimde oturacağız eksikleri de aldık sayılır, ufak bir düğün yapalım dedik ama erkek arkadaşımın işle ilgili sorunları çıktı ve maalesef mahkemelik oldular. Haklı olmasına rağmen davada karar bir türlü çıkmıyor. Bu arada da stresten tansiyonu vb çıktı rapor falan derken rapor süresi de bitti, işe gitse amirle çalışması artık mümkün değil gitmese işten çıkmış sayılacak. Bir yandan da para kazanmak için iş yapıyor, parasını alamıyor. Doktora yapıyor hocası sıkıştırıyor bu kadar hengameden vakit kalmıyor vb derken, biz istediğimiz gibi gezip tozup plan yapamıyoruz hiç bir şey için. Burdan şımarık bir tip olduğum çıkarılmasın, ikimiz de 35 yaşındayız ve tutumlu insanlarız zaten, tatil de yaptık ama önümüzü görememek plan yapamamak, yıllarca yaşadığım onca sıkıntıdan sonra (iş, ev, aile ) sonra ilk kez mutlu olacağım derken bu sorunların çıkması beni biraz burktu açıkçası. Oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi oldum.
Dertleşmek istedim biraz sizlerle.
Dertleşmek istedim biraz sizlerle.