hayatımdaki her şey niye zorlukla oluyor, niye hiçbir şey istediğim gibi olmuyor

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Merhaba herkese, forumda epeydir aktif değildim. Eski üyeler benim konularımı hatırlayacaklardır. Aradan zaman geçti, ben kendime yeni bir hayat kurdum, başka bir iş, başka bir şehir vb. Yeni biriyle de tanıştım, ilişkimizi ciddileştirmek istiyoruz ama sürekli sorunlar çıkıyor, ailevi vs değil. Aileler anlaştı, sadece bizden gün bekliyorlar. Am malum ekonomi, herhangi bir eşya vb eksiğimiz yok zaten benim evimde oturacağız eksikleri de aldık sayılır, ufak bir düğün yapalım dedik ama erkek arkadaşımın işle ilgili sorunları çıktı ve maalesef mahkemelik oldular. Haklı olmasına rağmen davada karar bir türlü çıkmıyor. Bu arada da stresten tansiyonu vb çıktı rapor falan derken rapor süresi de bitti, işe gitse amirle çalışması artık mümkün değil gitmese işten çıkmış sayılacak. Bir yandan da para kazanmak için iş yapıyor, parasını alamıyor. Doktora yapıyor hocası sıkıştırıyor bu kadar hengameden vakit kalmıyor vb derken, biz istediğimiz gibi gezip tozup plan yapamıyoruz hiç bir şey için. Burdan şımarık bir tip olduğum çıkarılmasın, ikimiz de 35 yaşındayız ve tutumlu insanlarız zaten, tatil de yaptık ama önümüzü görememek plan yapamamak, yıllarca yaşadığım onca sıkıntıdan sonra (iş, ev, aile ) sonra ilk kez mutlu olacağım derken bu sorunların çıkması beni biraz burktu açıkçası. Oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi oldum.

Dertleşmek istedim biraz sizlerle.

ben de böyle bir süreç sonunda çok şükür evlendim. mobbing devam etse de kendimizi bir şekilde izole etmeye çalışıyoruz.

tavsiyem bu süreç hafiflemeden evlenmeyin. biz zamana yaydık yavaş yavaş aldık eşyaları. 2 yıl nişanlı kaldım. benden sonra nişanlananların benden önce evlenmelerini izledim. canım çok yandı zaman zaman ama bekledik sabrettim dua ettim.

allah yardımcınız olsun. emin olun bir nokta var ve oraya ulaştığınız zaman her şey bir anda yoluna giriyor.

sevgilinizi bu süreçte yalnız bırakmayın asla.

ben de böyle bir süreç sonunda çok şükür evlendim. mobbing devam etse de kendimizi bir şekilde izole etmeye çalışıyoruz.

tavsiyem bu süreç hafiflemeden evlenmeyin. biz zamana yaydık yavaş yavaş aldık eşyaları. 2 yıl nişanlı kaldım. benden sonra nişanlananların benden önce evlenmelerini izledim. canım çok yandı zaman zaman ama bekledik sabrettim dua ettim.

allah yardımcınız olsun. emin olun bir nokta var ve oraya ulaştığınız zaman her şey bir anda yoluna giriyor.

sevgilinizi bu süreçte yalnız bırakmayın asla.

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. erkek arkadaşım da ben de süreç bitsin istiyoruz ama aileler baskı yapıyor, özellikle annemde ben boşandığım için bakın benim kızımda kusur yok daha iyisini buldu diye elaleme kendini aklama isteği var, hak da vermiyor değilim eski eş ailesi çamur at izi kalsın şeklinde üste çıkmak için bizi suçlayarak kendilerini bastırma çabasına girdikleri için annem de bir an önce olsun istiyor ama elde olmayan şeyler çıktı işte.

ben hep yanındayım ama bazen bana da yansıtıyor gergin oluyor ben de sinirleniyorum kavga ediyoruz, daha doğrusu bana şaka yaparak takılarak rahatlamaya çalışıyor bende kaldıramıyorum çünkü içimi hep kemiriyor nolacak ne zaman olacak sorusu. bir de artık bebek istiyorum 35 yaşındayım daha da fazla beklemek istemiyorum, acaba yurtdışına mı gitsek diyoruz hiç bir şey belirli değil, bebek yaparsak evde bebeğe oda lazım vb vb :)

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. erkek arkadaşım da ben de süreç bitsin istiyoruz ama aileler baskı yapıyor, özellikle annemde ben boşandığım için bakın benim kızımda kusur yok daha iyisini buldu diye elaleme kendini aklama isteği var, hak da vermiyor değilim eski eş ailesi çamur at izi kalsın şeklinde üste çıkmak için bizi suçlayarak kendilerini bastırma çabasına girdikleri için annem de bir an önce olsun istiyor ama elde olmayan şeyler çıktı işte.

ben hep yanındayım ama bazen bana da yansıtıyor gergin oluyor ben de sinirleniyorum kavga ediyoruz, daha doğrusu bana şaka yaparak takılarak rahatlamaya çalışıyor bende kaldıramıyorum çünkü içimi hep kemiriyor nolacak ne zaman olacak sorusu. bir de artık bebek istiyorum 35 yaşındayım daha da fazla beklemek istemiyorum, acaba yurtdışına mı gitsek diyoruz hiç bir şey belirli değil, bebek yaparsak evde bebeğe oda lazım vb vb :)
bizim en büyük şansımız belki de evet ailelerin aceleci olmamasıydı. bebek konusunda endişelenmeyin bence artık ileri yaşlarda gebelik zor değil.

erkek arkadaşınızın gerginliğini tahmin edebiliyorum yaşadım benzerini çünkü. yalan değil hep alttan almaya çalıştım. bazen yoruldum bende. dediğim gibi hep bu bir süreç ve sonu gelecek diye sabretmeye çalıştım hep.

size de kolaylıklar dilemekten başka çarem olamıyor maalesef.

bizim en büyük şansımız belki de evet ailelerin aceleci olmamasıydı. bebek konusunda endişelenmeyin bence artık ileri yaşlarda gebelik zor değil.

erkek arkadaşınızın gerginliğini tahmin edebiliyorum yaşadım benzerini çünkü. yalan değil hep alttan almaya çalıştım. bazen yoruldum bende. dediğim gibi hep bu bir süreç ve sonu gelecek diye sabretmeye çalıştım hep.

size de kolaylıklar dilemekten başka çarem olamıyor maalesef.

çok teşekkür ederim desteğiniz için.

size de mutluluklar diliyorum.

hayatta her şeyi hep çok tırmalayarak, zorlanarak elde ettim. sanırım bu sefer de böyle olacak...

35 te ne var? Gencecik yaş.evlenmeden önce yaşanan zaman neden vakit kaybı olarak görülüyor.sadece evlenince mi kaliteli yaşanıyor.şu algıları yapmayın artık.

Hayatta her şey istediğimiz gibi gitmiyor ne yazık ki
Emin ol 10 kişiden 9 tanesi böyledir.
Söylediklerinin hepsi çözülebilir şeyler
Başka iş bulur , sağlık önemli
Eviniz varsa eşyalar da zamanla olur
Dert etme
Önemli olan sevmek anlaşmak
İnşallah çok mutlu olursun ❤️

35 te ne var? Gencecik yaş.evlenmeden önce yaşanan zaman neden vakit kaybı olarak görülüyor.sadece evlenince mi kaliteli yaşanıyor.şu algıları yapmayın artık.

inanın ben ne düğün, ne nişan o tarz hiç bir seremoniyi sevmiyor ve değer de vermiyorum. ama aile ve çevre baskısı bazen insanı yoruyor. etrafımda öyle insanlar var ki bu duruma seviniyor

Hayatta her şey istediğimiz gibi gitmiyor ne yazık ki
Emin ol 10 kişiden 9 tanesi böyledir.
Söylediklerinin hepsi çözülebilir şeyler
Başka iş bulur , sağlık önemli
Eviniz varsa eşyalar da zamanla olur
Dert etme
Önemli olan sevmek anlaşmak
İnşallah çok mutlu olursun ❤️

Teşekkürler Defne cim sen hep böyle tatlı yorumlar yapardın bana eskiden de :)

Eşimle uzun bir nişanlılık evresinden sonra tam evleneceğiz yaz iş yeri gelecek yılın sözleşmesini yapmadı. Yeni iş bulana kadar neler neler oldu hayatımızın en kötü zamanları idi. Manevi anlamda başka zorluklarımız da oldu.

Bugün bakınca geçti gitti, yaşarken çok zordu. Ama o zorluklar evliliğimizin temelinde birbirimize destek olmayı öğretti.

Sizin de zorlukları bir an önce aşıp mutlu, huzurlu bir yuva kurmanızı diliyorum...

Eşimle uzun bir nişanlılık evresinden sonra tam evleneceğiz yaz iş yeri gelecek yılın sözleşmesini yapmadı. Yeni iş bulana kadar neler neler oldu hayatımızın en kötü zamanları idi. Manevi anlamda başka zorluklarımız da oldu.

Bugün bakınca geçti gitti, yaşarken çok zordu. Ama o zorluklar evliliğimizin temelinde birbirimize destek olmayı öğretti.

Sizin de zorlukları bir an önce aşıp mutlu, huzurlu bir yuva kurmanızı diliyorum...

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız bana iyi geldi, aslında evet bu dönem ilişkinin geleceği için de bir ders aslında ama ben hayatım boyunca hep zorluk çektiğim için bir kez olsun farklı olsun istedim ama napalım :(

Back
X