- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bir de o abinle yengen konusunda hala nasil kendinizi hakli görebiliyorsunuz insanin aklı mantığı almıyor
Hangi açıdan kendinizde haklilik payi buluyorsunuz gercekten merak ediyorum.
Eminim yoktur benim kimseye kin güddüyüm yok kinim olsa duamda yer almazlardı.Sorunum olan kimse yok şükürsorun sende sonunda farkına varmışsın bu bile büyük adım hayat kısa kinlen kinlen nereye kadar
Yalan mı söylüyorum ben burda benimle uğraşanları bile ne göz ardı ettim ne birşeyEminim yoktur benim kimseye kin güddüyüm yok kinim olsa duamda yer almazlardı.
Samimi bulmuyorum sizi.Hala neden gözardı etmemişim şaşırdım.Kiminle sorununuz var diye bir soru yok konumda herneyse uzamasın.Küsen ben değilim diğerleri oldu by.Yalan mı söylüyorum ben burda benimle uğraşanları bile ne göz ardı ettim ne birşeysen daha yazılanlara inanmıyorsun kimle sorununuz var diye soruyorsun ben diyorum hayat kısa kimseye küsmeye değmez sen diyorsum lololo
Bende boyle demistim ama morseverde değişen birsey olmadığı ni dusunuyorum 6 sayfanin sonundaSorunum olan kimse yok şükürsorun sende sonunda farkına varmışsın bu bile büyük adım hayat kısa kinlen kinlen nereye kadar
Ben mi abartıyorum sizin sorunlu olduğunuz kişi sayısı kaç?...
Kendi yazdığınıda unutuyorsun bak alıntıladımSamimi bulmuyorum sizi.Hala neden gözardı etmemişim şaşırdım.Kiminle sorununuz var diye bir soru yok konumda herneyse uzamasın.Küsen ben değilim diğerleri oldu by.
Ee neden o zaman sorun bende diye dusunuyorsun.İnanmaya bilirsiniz moderatörler cevabınızı versin bir zahmet.
Eşimin ailesi herkes tarafından dışlanan insanlar
Abimler kendi çevreleri dışında herkesi dışlayanlar buna ailem ve akrabamdan dahil
Arkadaş ve kuzenime gelince çok basit konulardı ben üstüne düşmedim.
Kiminle sorununuz var ifadesi yok işte neden ısrar ediyorsunuz sayı sordum ben gözardı ediyorum güle güleKendi yazdığınıda unutuyorsun bak alıntıladım
Beni lütfen samimi bulma yoksa kendimden şüphe ederimgöz ardı et hadi bekliyorum bakim birşey hissedicek miyim
Abinler sizden kopmus gitmis baska bir sehirde farkli bir hayat kurmuslar zaten.Şu konuda kendimi haklı buluyorum bir sorun oluşmasın diye abime danıştım sizin için sorun olacaksa eşim telefonlada arayabilir sorun değil dedim hem ne olacağını bile bile gelsin diyen abim hemde sorun çıkaran eşim oldu.Eşim üzüldü bile neden geldim ki böyle olacağını bilsem gelmezdim dedi ki zaten ben abimle konuşmuştum bu durumu.Eşim gibi düşünenleri potansiyel sapık olarak gören abi ve yengeye karşı gayet iyimserim bence.Veleyki onlar olsun benim eşim sapık olsun yengemi görmedi etmedi buradaki sorun ne o zaman?
Kimle sorununuz var dememişsin kaç kişiyle sorununuz var demişsin Allahım nasılda farklı soryyKiminle sorununuz var ifadesi yok işte neden ısrar ediyorsunuz sayı sordum ben gözardı ediyorum güle güle
Eşimin ailesinin ve abmlerin kime karşı nasıl olduklarını görebilecek yaştayım çocuk değilim çok şükür.Abinler sizden kopmus gitmis baska bir sehirde farkli bir hayat kurmuslar zaten.
Ayda yilda bir geliyorllarmis.
Ya bir kere senin şu durumda küstügün gormek istremedigin insanlar icin "Zaten cevrelerinde kimse sevmez onlari" deme lûksün yok.
Bu actiğin konuyla bastan celiskiye dusmus olursun. Cunku sen cevrende surekli insanlarin azaldigini soyluyorsun bu konunda.
Abini arayip biz gidicez siz gelmeyin telf konussun ne demek adam annesinin evine bile gelemeyecek mi ambargo koyulmus gibi.
Size gore yasantiniz dogru normal olabilir ama onlara gore de anormal olabilir.
Madem anlayis gosterilmesi lazimmis siz anlayisli olaydiniz.
Kendinizi dayatmissiniz herkes kabul etmis bu yasam tarzini kabul etmeyeni dislamissiniz.
Sonra da magdur edebiyatina siginmissiniz.
Çok güzel ifade etmissiniz.TebriklerHayatindan sildigin insanlarin sayisi ne seni kotu yapar, ne de onlari iyi.
O yuzden bu kadar insanla konusmuyorum deyip kendini suclama.
Cunku bu sayiyi etkileyen faktor birazda insanlar.
Misal benim kendi ailemle ciddi sorunlarim varken, esimin ailesiyle de bir o kadar iyiyim ve cok seviyorum.
Burda yapman gereken, xx'le konusmuyorum sebebi de bu, peki yaptigim bu davranis / soyledigim bu soz dogru muydu? O bana yapsa ben ne yapardim deyip olayin detayina ve temeline inmek.
Eger icin bu noktada rahatsa, hic uzulme.
Ama eger olaylar senden kaynakli olusuyorsa o zaman cozum odakli olmak faydali olur.
Gittiler, bitti diyerek uzme kendini
Ben hayatimdan cikartmis oldugum kimse icin uzulmuyorum artik, aksine bugun hepsi icin iyi ki diyorum.
Cok naziksiniz, cok tesekkur ederim :)Çok güzel ifade etmissiniz.Tebrikler
Ahh ahh vinka üzülüyorum valla böyle böyle uzun uzun yardkmck olmaya çalışanlara :)Hayatindan sildigin insanlarin sayisi ne seni kotu yapar, ne de onlari iyi.
O yuzden bu kadar insanla konusmuyorum deyip kendini suclama.
Cunku bu sayiyi etkileyen faktor birazda insanlar.
Misal benim kendi ailemle ciddi sorunlarim varken, esimin ailesiyle de bir o kadar iyiyim ve cok seviyorum.
Burda yapman gereken, xx'le konusmuyorum sebebi de bu, peki yaptigim bu davranis / soyledigim bu soz dogru muydu? O bana yapsa ben ne yapardim deyip olayin detayina ve temeline inmek.
Eger icin bu noktada rahatsa, hic uzulme.
Ama eger olaylar senden kaynakli olusuyorsa o zaman cozum odakli olmak faydali olur.
Gittiler, bitti diyerek uzme kendini
Ben hayatimdan cikartmis oldugum kimse icin uzulmuyorum artik, aksine bugun hepsi icin iyi ki diyorum.
Ahh ahh vinka üzülüyorum valla böyle böyle uzun uzun yardkmck olmaya çalışanlara :)
Benim düşündüğüm ama beynim dolu olduğu için tam olarak ifade edemediğim cümleler.Her cümle olayın özeti aslında ifade sekliniz çok hoş kısa ve ozCok naziksiniz, cok tesekkur ederim :)
Bilmediğiniz yada bildiğiniz şeylerin ne önemi var.Siz belki konu sahibe olmasa da farklı birine yardımcı oldunuz.Niyet yardımcı olmak ise doğru yaptınız.Kiz niye oyle dedin, bilmedigim seyler mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?