Hayatımı düzeltmem lâzım

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ama tedavi olup atlatmak da sizin elinizde. Bırakmayın kendinizi. En kötü denedim dersiniz. Ben de bir dönem yardım aldım. Hayatımın her alanında tavsiye veriyordu bana. İyi gelmişti.
Ya bir de neden bilmiyorum ama okurken yerinizde olsam hayatımı geri almak isterdim. Yani intikam gibi. Her şeyi ortalığa dökme. Rahatlama. En kötü huzurlarını kaçırırsınız. Babanızın da belki bir acaba gelir aklına. Güçlü hissettirir sanki.
Bunun en iyi kararını iyi bir uzman verir tabi. Psikolojiniz bunu yapmaya yetmeyebilir. Hem iyi de gelmeyebilir. Benimki sadece fikirdi..

O da gwldi aklima.Yumruk atarak uyaniyorum çoğu zaman. Gozumle gorsem ölümlerini diyorum. Allah büyük. O kin nefretle bi bünye ne kadar saglikli olabilirki. Zaten su an psikolojileri bozuk.umarim acinin dibini yasarlar

Çarşamba 3te psikiyatriden randevu aldim.kagitlari birakip kaçcam ☺ sonra tedaviye nasi tekrar giderim bilmiyorum. Ins en azindan bayan dr a denk gelirim.biraz daha rahat olurum. Herseyi yaziyim ama cok sürer.hissettiklerimi mi yazcam sadece olaylari mi yazcam.heyecan basti.vazgecmem umarim

Cok sagol. Inşallah randevu alcam yarin.univ de doktor bulup acikca diycm.ya okusun yada tedavi olamam.surekli gittim konusamadan aglayip ciktm.bu sefer kağıtları birakcam
içinden gçen herşeyi dök kagıda. sonuçta konuşunca atladıgın çok şey olur ... inşallah doktoruda ağlatmazsın kız :)

olayları ve şuanki ruh durumunu yaz cnm..

İşte asıl psikolojisi bozukluk(anneniz) yüzünden hastalanan bir masum insan daha. Asıl sorunlu anneniz. Ama ne yazık ki o mutlu. Psikologa anlatmaktan niye utaniyosunuz ki anlamadım herseyi açıkça anlatın emin olun çok rahatlatacaksınız. Umarım 7 çeşit dediginiz hapı kendi kendinize icmiyosunuzdur. Esiniz size neden yardimci olamıyo. Konuşmanız neden bozuk bunları anlamadım ama ters bişeyleri olmasi yasadiklarina bakarak çok normal. Kesinlikle profosyonel yardım almalısın bizim şana diyeceklerimiz yetersiz kalır utanman gereken bişey yok kendi kendine ilaç içme ve tedavi ol

Butun bunlar gercekmi sen gercekmisin inanamiyorum cunku oyle bir anne modeli varsa allah belasini versin.anne deme õldū say. asla gorme yolda gorsen tanima.babanla gorus telefonda yada bir yerde bulus.bunu yaparsan sana cok iyi gelir.ya ben hala inanamiyorum offf.birde senin cocugun var mi bence yoksa dusun derim hayatindaki boslugu doldurur.

Ilaveten sen neden utaniyorsun canim utanmasi gereken sana bunlari yasatanlar.ben senin yerinde olsam babamla yuz yuze konusup butun yasadiklarimi anlatirdim buda annem ve ablamdan aldigim intikam olurdu belki bende icimdeki yaralardan kurtulurdum.

Haplar doktorlarin yazdiklari. Kendm doktorsuz icmem agri kesici disinda. Eşim dinliyo ama yardm edemiyo. Gorusme unut işe gir diyor. O da şaşkın. Anlamiyo normal olarak. Uzuluyo. Psikiyatriste gidince konusamiyorm bisey yapamiyor o da. Anne bozuntusunun benimle sorunu ne bilmiyorum ama dusunmek istemiyorm artk. Utanmamin sebebi surekli agliyorum.normalde bile kafami kuma gomsem kimse gormese beni.evden cikaniyorm. Konusmam bozuk mesela bi konunun ortasnda baska konuya geciyorm. Sacma espri yapip tek ben guluyorum. Pot kiriyorum. Yanls anlasilcam diye sacma sapan bisuru aciklama yapiyorum

Yolda gordum gormemis gibi yaptm ve oyle yapcam hep. Babamla gorusursem niye gelmion dick. Neler anlatıyorlar bilmiyorum ama babam benden sogumus sanirim. Yasadklarimi farketmedigi icin onu da sevmiyorum artik. Yillarca tek onu gormusum insan olarak. Bu sevgi sandgm saplantidan kurtlmak istyorm.cocuk icin doktorla gorusme fikri icimi titretiyo korkudan. Psikiyatriste tedavi olmadan sanmuyorum dogum yapabilecegimi

Kesinlikle gidin psikiyatriste.. Şimdi siz utanıyor çekiniyorsunuz vs ama onların işi zaten bu.
Yani sizin durumunuzu en yadırgamayacak insanlar. Ne derseniz deyin, ister ağlayın ister konuşamayın onlar
zaten alışık ve şaşırmıyorlar. O yüzden rahat olun. İlaçlarınızı da söyleyin iyi geliyor mu gelmiyor mu açıklama yapın yani derdinizi iyice anlatın ki yardımcı olma şansı daha çok olsun doktorun. O zaman belki ilacınızı değiştirirler. Çünkü gördüğüm her ilaç her hastaya iyi gelmiyor. Bir hastaya iyi gelip iyileştiren ilaç
diğer hastaya hiç etki etmiyor o yüzden biraz deneme yanılma yoluyla size en iyi gelecek ilacı bulacaksınız
doktorunuzla beraber.

Aynen. Ilaclarin 3u beyindeki sorunla ilgili onu bırakamam. Doktor herseyi bilmeden bisey yapamaz. Ins yazdigimi okumayi kabul eder. 2.kez nasi giderm bilmiyorum

Psikiyatristle görüştüm. Okudu. Bi kac sey sordu. Utana sıkıla anlatmaya çalıştım. Psikologa git ben Hic bişey yapamam dedi. Anlatabildm diye seviniyodum. Bu kadar mi tepkisiz olunur. Psikolog araycgm mecbur

Psikiyatristle görüştüm. Okudu. Bi kac sey sordu. Utana sıkıla anlatmaya çalıştım. Psikologa git ben Hic bişey yapamam dedi. Anlatabildm diye seviniyodum. Bu kadar mi tepkisiz olunur. Psikolog araycgm mecbur

Ne demek bişey yapamam. Bunu söylerken size ne gibi gerekçeler sundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…