Hayatımı Etkileyen

lovelyf

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
1
0
6
35
İzmir
Ben yaşındayım ve git gide artana büyük bi derdim var.Vücüdumda,yüzümde,kollarımda vücüdumun her erinde yüyler var ve bunlar beni o kadara çok üzüyo yaz mevsiminde nefret ediyorum istediğim şeyleri giyemiyorum,birileri benimle dalga geçicek diye yüzümü açıcak şekilde toplayamıyorum ,denizi girmeyi çok seviyorum onun için bile bulabildiğim en kapalı asla alma dedğim mayoyu aldım,yazın bile okula hep üzerime ince hırkalar giyerek gidiyorum ve son 1 yıldır çok fazla artmaya balşladı kolumun iç kısmında bile tüylenme var ve ben çok utangaç biri olduğumdan bunu kimseye söyleyemiyorum anneme sadece bir kere söylemem rağmen hiç bir şey yapmadı gerçekten bunlar beni çok üzüyo ve bir kaç kere dalga konusu oldum lütfen bana bir fikir verin

Canim bir doktora gorundun mu? Hormonlarla ilgili bir seyler olabilir. Doktor bir sey yok derse bile lazer epilasyon inanilmaz gelisti.

ah be canım nıye bu kadar kafana taktıntınki,hormonlarında bı sorun olabılır bu denli kıllanman.Keşke annene cıddı cıddı anlatsaydın rahatsız olduğunu,en azından bı devlet hastanesine git hormon testı fılan yaptır.Yada ailenın maddı durumu varsa kampanyalı lazer seansları oluyo onlara git ınan çok etkısını görürsün.

canım bende hormonlarla ilgili olabileceğini düşünüyorum.
bir doktora görün. o seni yönlendirir.
üzme kendini.

Kaç yaşındasın? Bu hormonal bir durum. Bir kadın doğum uzmanına gidip anlat ve sana hormon tahlili yapsın. Gerekli tedaviyi söylesin. Muhtemelen testestoron hormonun yüksek. Pko da olabilir sorun. Hormonu dengeledikten sonra lazerle aldırabilirsin rahatsız olduğun bölgendeki tüyleri. Bir de İbrahim Saraçoğlu'nun doğal kürleri var bitkisel onları deneyebilirsin. Mesela 15 gün boyunda 1 tutam taze nane yemeyi öneriyor. Bunu yapanlar memnundu araştırabilirsin. Ama maalesef onlar öyle çıktıkları gibi dökülmüyorlar. Önce hormonu kontrol altına alacaksın, sonra da lazer epilasyon yaptıracaksın.

Kesinlikle doktora git.
Bir de taze nane olayini duzenli olarak uygula.
Bir de agda gunlerini ay takvimine gore ayarla gercekten ise yariyor.
Google a kozmik bakim yaz, karsina bi site cikacak orada yaziyor

evet sizde kesinlikle ve kesinlikle hormonal bozukluklar var.mutlaka doktora git.

Doktora gittiniz mi tüylenmenize bir çözüm buldunuz mu cevaplarsanız çok sevinirim

aramalar tarihe bakıp sonuç getirmiyor. Kız derdiyle alakalı konu bulmuş konu sahibine çözüm buldun mu diye soruyor. geyik yapmaya yer arıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…