Doktora gittiniz mi tüylenmenize bir çözüm buldunuz mu cevaplarsanız çok sevinirimBen yaşındayım ve git gide artana büyük bi derdim var.Vücüdumda,yüzümde,kollarımda vücüdumun her erinde yüyler var ve bunlar beni o kadara çok üzüyo yaz mevsiminde nefret ediyorum istediğim şeyleri giyemiyorum,birileri benimle dalga geçicek diye yüzümü açıcak şekilde toplayamıyorum ,denizi girmeyi çok seviyorum onun için bile bulabildiğim en kapalı asla alma dedğim mayoyu aldım,yazın bile okula hep üzerime ince hırkalar giyerek gidiyorum ve son 1 yıldır çok fazla artmaya balşladı kolumun iç kısmında bile tüylenme var ve ben çok utangaç biri olduğumdan bunu kimseye söyleyemiyorum anneme sadece bir kere söylemem rağmen hiç bir şey yapmadı gerçekten bunlar beni çok üzüyo ve bir kaç kere dalga konusu oldum lütfen bana bir fikir verin
Mahsus yapıolar.. şimdi gidip ilk açılan konuyu hortlatcamÜç buçuk senelik konuyu nasıl buluyorsunuz hakkaten çok merak ediyorum
Yeni araştırmaya başladım buldum sordumÜç buçuk senelik konuyu nasıl buluyorsunuz hakkaten çok merak ediyorum
Hahhaaa kız hakkaten bulursan alkış sanaMahsus yapıolar.. şimdi gidip ilk açılan konuyu hortlatcam
Ben bu soruyu zaten size sormadım kiHahhaaa kız hakkaten bulursan alkış sana
ben buldum galıbaMahsus yapıolar.. şimdi gidip ilk açılan konuyu hortlatcam
konu kılıtlenmısHortlat
Ver çoşkuyu
Ondan bi sonrakine ne dersinkonu kılıtlenmıs
Siz banlanmaya ne dersiniz?Ondan bi sonrakine ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?