Tuhafsınız, ben bile bakıyorum o videolara, yeğenim falan açsa dikkatimi çekiyor. Bununla adama çemkirmek nedir ya?Yüzüne bakıyor olamaz mı
Niye o zaman oyun hamuru ilgi alanına girmemesine karşılık baktı
Normalde bak desem bakmaz çocuk videolarına
Hiç huzurum yok
Gayet bakımlıyım kendimi süslemeyi seviyorumPeki siz bakımlı kendiyle ilgilenen Birimisiniz? Eğer değilseniz ve bunun farkındaysanız kendinizi bakımsız yeterince alımlı hissetmiyorsanız belki takıntı yapmış olabilirsiniz .. Velev ki eşiniz tv çıkan güzel kadınları beğeniyor .. Sizde daha bakımlı olun o Zaman dikkati kendinize toplayın tartışmak yerine
Sorguluyorum zatenTuhafsınız, ben bile bakıyorum o videolara, yeğenim falan açsa dikkatimi çekiyor. Bununla adama çemkirmek nedir ya?
Bir de herkese kolay sinirleniyorum, ikiyüzlülüğe katlanamıyorum vs demişsiniz. Sonra da telimi arayan, kapımı çalan yok....Öncelikle dışarıya yansıtığınız enerjiyi sorgulayın bence.
Ama böyle olmaz, bir uzmanla görüştünüz mü? Geçmişi mümkün olduğu kadar geçmişte bırakmanız lazım. Gençliğinizde hayattan zevk almazsanız ne zaman alacaksınız? Belki eşiniz de siz ona şefkatla yanaşmadığınızdan, ya da evin içinde hiç neşeli, enerjik olmadığınızdan kendini geri çekiyor.Sorguluyorum zaten
Ben kendimi sevmiyorum
Ama bana da beni mutlu eden insan denk gelmiyor
Eşimle dört dörtlük değiliz
Arakadaşım yok
Babama bile annemi çok üzdüğü için kızıyorum
Ne kendimi ne etrafımı seviyorum
Yüzüne bakıyor olamaz mı
Niye o zaman oyun hamuru ilgi alanına girmemesine karşılık baktı
Normalde bak desem bakmaz çocuk videolarına
Hiç huzurum yok
+1Sen de zorla mutsuz ediyorsun sanki kendini. Bakarsa baksın ya 9 yıllık evlisin hala bunlara mi takılıyorsun? Benim eşim de tv de çıkanlara "of o ne ya" falan der, ben de yakışıklı biri çıksa "erik gibi kütür kutur" derim yani. Komik oluyor.Her şeyi bu kadar ciddiye alma, az delilige vur kendini.
Daha önce gittim iyi gelmiştiAma böyle olmaz, bir uzmanla görüştünüz mü? Geçmişi mümkün olduğu kadar geçmişte bırakmanız lazım. Gençliğinizde hayattan zevk almazsanız ne zaman alacaksınız? Belki eşiniz de siz ona şefkatla yanaşmadığınızdan, ya da evin içinde hiç neşeli, enerjik olmadığınızdan kendini geri çekiyor.
Çocuğunuzla nasılsınız? Onunla gülüp eğleniyor, oyunlar oynayabiliyor musunuz?
Ben 30 yaşındayım ve 21 yaşında evlendim
Evlenmeden önce hep annemle babamın kavgası içindeydim çocukluğum böyle geçti
Evliliğim der dört dörtlük değil eşimle sürekli tartışıyoruz
Eşim bir internette yada televizyonda bir bayan çıkınca dikkatini çekiyor
Ne niyetle bakıyor bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor
Ne evlenmeden önce huzurum vardı ne de şimdi
5 yaşında kızım var tek mutluluğum o
Hiç derdimi anlatacağım arkadaşım yok
Telefonum zilim hiç çalmıyor
Eşim sinirimi bozuyor
Ben ne yapayım
Hayatımdan memnun değilim
Sağlım en büyük nimet ama çok bunaldım
Sizinki de enteresanbende hayatımdan mutlu değilim ama eşim çocuk videosundaki kıza baktı diye olay çıkarmıyorum. hem baksın ne olacak ki?
izlediğim bir dizi var resmen adama bakıyorum eşimde biliyor.napsın olay mı çıkarsın.o zaman atalım tv yi tableti evden. bence çok büyütüyorsunuz.
mutsuzluğunuun kaynağı sizsiniz. kendinize uğraşlar bulun.adamıda kasmayın boş yere
Benim çok arkadaşım vardıçoçugunuz dışında kendinize bir uğraş daha bulun...el işi kitap okumak vb...komşunuz yada arkadaş neden edinmediniz?
Sizinki de enteresan
Adama bakmak nedir bakıcaksan niye evlendin
Bekar kalsaydın da rahat rahat baksaydın
Ben hiç erkek için bakmam
Eşiminde bir bayana bakmasını istemem hele benim yanımda
Arada fark var yanlızo zaman hiç dizi ya da film izlemiyorsunuz. biz izliyoruz valla sıkıntı yok. çok kasmaya gerek yok olayı namus davasına getirmeye de gerek yok. hayat bunlara takılmak için çok kısa. bu saçmalıklarla zaman geçirip üzülmeye değmez.
neyse siz bence yardım alın zira bu yorumunuzla bile eşiniz adına üzüldüm. boğuyorsunuz belli. adam tabletteki çocuk oyununa bile bakamıyor durumu vahim
Arada fark var yanlız
Dizi bakıyorum elbette yanlız oradaki adam için bakmıyorum
Dizinin konusu güzel olduğu için bakıyorum
Adama bakmaya ihtiyaç duymuyorum
Sanırım bende anormallik var
Şimdi siz benim yerinde olsanızdiziye de adama da güzel kadına da herşeye bakıyorum ben. sakınca görmüyorum. eşimde bakabilir. ünlü bir oyuncudan neden kıskanayım ki.
Bence mutsuzluğunuzu ondan çıkarıyorsunuz. Çocuk videosundaki kıza bakıyorsun diye kızılır mı? Siz nasıl açıp film falan izliyorsunuz ki? Bence bir işe girin çalışın. Çocuk okula gidiyordur ya da artık gidecektir zaten. Böylece bir meşgaleniz olur.Çalışıyorum ama insanlara çok çabuk sinirleniyorum
Sahteliğe hiç tahammül edemiyorum
Eşimle tartıştık az önce
Kızım tablette video izliyordu çocuk videosu
Yemekteydik video da bir kız vardı
Eşim normalde video bakmaz
Video da oyun hamuru yapılıyordu
Bakmaya başladı
Neye bakıyorsun sen bakmazdın dedim
Hamur yapılışı dikkatimi çekti dedi
Sen böyle şeylere bakmazsın video da kız var ona baktın dedim
Bağırdı çağırdı kızdı ben de bağırdım elim ayağım titriyor
Benim eşim Angelina Jolie'yi ve Mila Jovoviç'i çok beğenir ve çok seksi bulur. Onların bütün filmlerini izlemişizdir neredeyse. Sinemaya geldiklerinde sinemaya gideriz. Ben de Jason Statham ve Jessi Eisenberg'i seviyorum. Onların da filmlerini izlemişizdir bir çoğunu. Hatta beraber izlemeyeceksek, filmin tarzı ikimizin ortak tarzı değilse de benim izlemeyi sevdiğim bir aktörün filmini bulması için ona rica ederim o bulur izlerim. Ne var ki bunlarda? Beğeniyoruz diye gidip tanışmaya mı çalışıyoruz yani. Ki tanışmaya çalışsak sanki onlar takacak... Ha eşim işyerinde bir kadını beğense, onu izlese buna evet bozulurum.Şimdi siz benim yerinde olsanız
Yemekte çocuğunuzun tabletine dikkatinizi çekecek şekilde baksa
Ekranda kız ve oyun hamurları olsa
Ne düşünürdünüz??
Dürüst olun
Gayet bakımlıyım kendimi süslemeyi seviyorum
Evlenirken beni eşimden daha güZel bulduğunu söyleyen baya kişi oldu
Ama bu şekilde de olmuyor
Ben be kadar bakımlı olursam olayım dışarıda tv de Avm lerde vs. Eşim güzel bir bayan görünce fark ediyor
Ben istiyorum ki fark etmesin
Evet namus, aldatma vs. konusundaki görüşlerinizi çok aşırı buldum. Güzel insana bakılır. Bu gerçek hayatta bir insansa sadece göz kaymasından başka bakılmaz. Çünkü fazla bakmak ya davet anlamına gelir ya taciz. Ama televizyondaki insana bakmakta ne var. O aradaki fark sizin beyninizde oturmamış sanırım.Arada fark var yanlız
Dizi bakıyorum elbette yanlız oradaki adam için bakmıyorum
Dizinin konusu güzel olduğu için bakıyorum
Adama bakmaya ihtiyaç duymuyorum
Sanırım bende anormallik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?