Hayatımı hiç sevmiyorum

Yüzüne bakıyor olamaz mı
Niye o zaman oyun hamuru ilgi alanına girmemesine karşılık baktı
Normalde bak desem bakmaz çocuk videolarına
Hiç huzurum yok
Tuhafsınız, ben bile bakıyorum o videolara, yeğenim falan açsa dikkatimi çekiyor. Bununla adama çemkirmek nedir ya?

Bir de herkese kolay sinirleniyorum, ikiyüzlülüğe katlanamıyorum vs demişsiniz. Sonra da telimi arayan, kapımı çalan yok....Öncelikle dışarıya yansıtığınız enerjiyi sorgulayın bence.

Gayet bakımlıyım kendimi süslemeyi seviyorum
Evlenirken beni eşimden daha güZel bulduğunu söyleyen baya kişi oldu
Ama bu şekilde de olmuyor
Ben be kadar bakımlı olursam olayım dışarıda tv de Avm lerde vs. Eşim güzel bir bayan görünce fark ediyor
Ben istiyorum ki fark etmesin

Sorguluyorum zaten
Ben kendimi sevmiyorum
Ama bana da beni mutlu eden insan denk gelmiyor
Eşimle dört dörtlük değiliz
Arakadaşım yok
Babama bile annemi çok üzdüğü için kızıyorum
Ne kendimi ne etrafımı seviyorum

Bence tüm sorun sende ve senin psikolojinde

Ama böyle olmaz, bir uzmanla görüştünüz mü? Geçmişi mümkün olduğu kadar geçmişte bırakmanız lazım. Gençliğinizde hayattan zevk almazsanız ne zaman alacaksınız? Belki eşiniz de siz ona şefkatla yanaşmadığınızdan, ya da evin içinde hiç neşeli, enerjik olmadığınızdan kendini geri çekiyor.
Çocuğunuzla nasılsınız? Onunla gülüp eğleniyor, oyunlar oynayabiliyor musunuz?

+1
Bende derim mesela dun ertuğrul dizisini izliyorum orda bamsi beyrek hayraniyim. Bayiliyom adama bak suna dedim eşim gülüyor oda halime hatun ertugrulu beğeniyor :) hic kacirmayiz biz her hafta

Daha önce gittim iyi gelmişti
Kızımla çok güzel vakit geçiririz çok eğleniriz mutluyum onun yanında
Eşimle de eğlenirim ama bu tarz hareketleri beni sinir ediyor

Kiskancliklariniz yersiz olabilir. Esinizi bu tarz seylerle itham etmeden once biraz dusunun. Gerceklik payi yoksa, bu suclamanizin ne kadar agir oldugunu ve sizi ne duruma dusurdugunu bir dusunun. Ayrica esiniz sizi hic aldatti mi? Cocuk videosundaki kiza getcekten kiz oldugu icin baktiysa eger, bu buyuk bir acliktir. Ama neden??

Tartisma ortaminda buyumus olan cocuklarin psikolojileri etkileniyor. Kendimden biliyorum. Ama siz kendi evliliginizdd de her sorunu tartismayla halletmeye calismayin.

çoçugunuz dışında kendinize bir uğraş daha bulun...el işi kitap okumak vb...komşunuz yada arkadaş neden edinmediniz?

bende hayatımdan mutlu değilim ama eşim çocuk videosundaki kıza baktı diye olay çıkarmıyorum. hem baksın ne olacak ki?

izlediğim bir dizi var resmen adama bakıyorum eşimde biliyor.napsın olay mı çıkarsın.o zaman atalım tv yi tableti evden. bence çok büyütüyorsunuz.

mutsuzluğunuun kaynağı sizsiniz. kendinize uğraşlar bulun.adamıda kasmayın boş yere

Sizinki de enteresan
Adama bakmak nedir bakıcaksan niye evlendin
Bekar kalsaydın da rahat rahat baksaydın
Ben hiç erkek için bakmam
Eşiminde bir bayana bakmasını istemem hele benim yanımda

çoçugunuz dışında kendinize bir uğraş daha bulun...el işi kitap okumak vb...komşunuz yada arkadaş neden edinmediniz?
Benim çok arkadaşım vardı
Eşimle evlenince hiç birini aramadım
Hep eşimleydim
Şimdi kimse kalmadı çevre edinemiyorum

Sizinki de enteresan
Adama bakmak nedir bakıcaksan niye evlendin
Bekar kalsaydın da rahat rahat baksaydın
Ben hiç erkek için bakmam
Eşiminde bir bayana bakmasını istemem hele benim yanımda

o zaman hiç dizi ya da film izlemiyorsunuz. biz izliyoruz valla sıkıntı yok. çok kasmaya gerek yok olayı namus davasına getirmeye de gerek yok. hayat bunlara takılmak için çok kısa. bu saçmalıklarla zaman geçirip üzülmeye değmez.

neyse siz bence yardım alın zira bu yorumunuzla bile eşiniz adına üzüldüm. boğuyorsunuz belli. adam tabletteki çocuk oyununa bile bakamıyor durumu vahim

Arada fark var yanlız
Dizi bakıyorum elbette yanlız oradaki adam için bakmıyorum
Dizinin konusu güzel olduğu için bakıyorum
Adama bakmaya ihtiyaç duymuyorum
Sanırım bende anormallik var

Arada fark var yanlız

diziye de adama da güzel kadına da herşeye bakıyorum ben. sakınca görmüyorum. eşimde bakabilir. ünlü bir oyuncudan neden kıskanayım ki.

diziye de adama da güzel kadına da herşeye bakıyorum ben. sakınca görmüyorum. eşimde bakabilir. ünlü bir oyuncudan neden kıskanayım ki.
Şimdi siz benim yerinde olsanız
Yemekte çocuğunuzun tabletine dikkatinizi çekecek şekilde baksa
Ekranda kız ve oyun hamurları olsa
Ne düşünürdünüz??
Dürüst olun

Bence mutsuzluğunuzu ondan çıkarıyorsunuz. Çocuk videosundaki kıza bakıyorsun diye kızılır mı? Siz nasıl açıp film falan izliyorsunuz ki? Bence bir işe girin çalışın. Çocuk okula gidiyordur ya da artık gidecektir zaten. Böylece bir meşgaleniz olur.

Şimdi siz benim yerinde olsanız
Yemekte çocuğunuzun tabletine dikkatinizi çekecek şekilde baksa
Ekranda kız ve oyun hamurları olsa
Ne düşünürdünüz??
Dürüst olun
Benim eşim Angelina Jolie'yi ve Mila Jovoviç'i çok beğenir ve çok seksi bulur. Onların bütün filmlerini izlemişizdir neredeyse. Sinemaya geldiklerinde sinemaya gideriz. Ben de Jason Statham ve Jessi Eisenberg'i seviyorum. Onların da filmlerini izlemişizdir bir çoğunu. Hatta beraber izlemeyeceksek, filmin tarzı ikimizin ortak tarzı değilse de benim izlemeyi sevdiğim bir aktörün filmini bulması için ona rica ederim o bulur izlerim. Ne var ki bunlarda? Beğeniyoruz diye gidip tanışmaya mı çalışıyoruz yani. Ki tanışmaya çalışsak sanki onlar takacak... Ha eşim işyerinde bir kadını beğense, onu izlese buna evet bozulurum.
Bu arada bahsettiğiniz bir çocuk videosu, baktığı kişinin umarım yaşı büyükmüştür. Yaşı büyükse bence sorun yok.

Arada fark var yanlız
Evet namus, aldatma vs. konusundaki görüşlerinizi çok aşırı buldum. Güzel insana bakılır. Bu gerçek hayatta bir insansa sadece göz kaymasından başka bakılmaz. Çünkü fazla bakmak ya davet anlamına gelir ya taciz. Ama televizyondaki insana bakmakta ne var. O aradaki fark sizin beyninizde oturmamış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…