neden ailen bundan yalnız seni sorumlu tutuyor o kişinin suçu yok mu onlara göre?..yani annende yangına körükle gitmiş..istese hallederdi..Öncelikle bu zamana kadar giremeyip bilgilendiremedigim sizleri meraka dusurdugum icin ozur dilerim.
Ben anneme her seyi anlattım o da babama anlatmıs. Ne mi oldu dersiniz ? Evlatlıktan rededildim . Evden kovuldum günlerdir sokaklardaydım o yüzden giremedim neyseki birikmisim vardı . Bugun bir arkadasla gorustum ve onun evindeyim . Yasıyorum fakat ölüden farkım yok . Kendime aciyorum . Canim yaniyooor.. nasıl yasayacagim bilmiyorum . Çok yaşayabilcegimide dusunmuyorum...
Destekleriniz icin ilginiz icin tesekkur ederim
Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
Haklisiniz ... fakat kucuklugumden beri beynime islenmis bir tabu... "kiz namuslu olmalı namus bakirelik .. namussuz kizi kim ne yapsın " dusunmeden edemiyorum utancim beni bitiriyor
Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?