hayatımı kararttım

Sana fazlasyla katlyorum tatlm.
Ama konu sahibi en sn intahar etcm dms we gtms
hala ortaliklarda yok.
Endselenmeye bsladm .:18:

Madurum ablacım güzel demişsin ''Beynine kezzap döktüğümün zihniyetsizleri'' bu erkekler.

Konu sahibi için çok endişeleniyorum umarım kendine bir şey yapmaz arkadaşım inş beni duyuyorsundur, o pisliğe inat yeniden başla hayata, yaşadığın şehri değiştir, üniversite oku ya da başka bi şey yap. Ama yıkılma sakın. Sana bunu yapan adamın sonunu gör mutlaka, hiç kimsenin ahı yerde kalmaz.Hem ailen çok tutucu olsaydı nişanı atmana izin verirler miydi?O zaman arkanda durmuşlar, öğrenirlerse yine arkanda dururlar. Ayağa kalk ve lütfen savaş, hayat zaten mücadele etme sanatı değil mi?herkesin kendine göre sorunları var, tek sorunu olanı kendin mi görüyorsun?buradaki herkes çok mu mutlu sanki?üstelik bunları intihar etmeyi düşünen ve hatta teşebbüs etmiş biri olarak yazıyorum, İnan ki değmez.

Ben bu konuyu okuyunca çok üzüldüm.. Canım pekçok kişi seni merak ediyor hiç tanımadığımız halde.. hayat bu herkesin acıları var ınan.. sen böylesi durumda seni tehdit edip ailene soylerim diyen adamla sakin barisma.. intiharsa sakin.. ınan hayat çok acimasiz herkes üzgün dertli.. mesela ben ailesini çevresini depremde yitirmiş biriyim. ilk eşim aldattı boşandım.. hayata inat ikinci universiteyi bitirip avukat oldum.. şimdi ikinci evliliğim çok mutluyum. bi dönem intihar dusunurken şimdi. hem muhendis hem avukatım ve iyi bir eşim iyi bir isim var sukurler olsun. bugunler geçecek sakin unutma ve lütfen birşeyler yaz

İlk sayfadaki yorumları okudum sonrakileri okumadım herhangi bir gelişme yada olay varmı bilmiyorum ama kişiliksiz karaktersiz hayvanmış nişanlın olacak hayvan.
Hayvanın işi sadece seninle birlikte olana kadarmış demekki.Ama keşke seni tehdit ettiğinde bana zorla sahip oldu deseydin ailene.Bu nasıl hayvanlıktır ya işi bitince sebep sunmadan seninle yollarını ayırabiliyor.Allah büyük ahın kalmaz bunu unutma.Yaşadıkların nişanlı ve evlilik öncesi cinsellik düşünen kardeşlerime ders olsun ne diyeyim canım.
Ama sakın kendinde nefret etme.Nice insanlar var başlarından neler geçiyor ve mutlu bir yuva kuruyorlar.Sen Allaha sığın O sana her daim yardım edecektir.
Düşündükçe kan beynime sıçrıyor,inan bana şu an elime geçse o adam müsveddesinin gırtlağını sıkar bırakır sıkar bırakırdım sonrada morarana kadar gözlerine bakardım.

Pislik şey,şeyine kramplar girsin morarsında bir daha kimseye el süremesin böyle tipler.

Öncelikle bu zamana kadar giremeyip bilgilendiremedigim sizleri meraka dusurdugum icin ozur dilerim.

Ben anneme her seyi anlattım o da babama anlatmıs. Ne mi oldu dersiniz ? Evlatlıktan rededildim . Evden kovuldum günlerdir sokaklardaydım o yüzden giremedim neyseki birikmisim vardı . Bugun bir arkadasla gorustum ve onun evindeyim . Yasıyorum fakat ölüden farkım yok . Kendime aciyorum . Canim yaniyooor.. nasıl yasayacagim bilmiyorum . Çok yaşayabilcegimide dusunmuyorum...

Destekleriniz icin ilginiz icin tesekkur ederim

ya arkadaşım sacmalama ne demek fazla yaşamam falan asıl şimdi dik ol canım yaaa
baban af eder ne yapacaksiniri gecince üzüldüm yaaa

canım seni merak etmiştik haber aldığımız için sevindik.intihar etmeyi asla ve asla düşünme akrabaların yok mu bir müddet onlarda kalsan sonra bir aile büyüğü belki aranızı bulur.ana yüreği yumusak olur.zaten dayanamaz.ailen seni sokaga atarak bilmiyorlar ki cok daha kötü bir şey yaptılar.sen bir hata yaptıysan onlar seni çok büyük hatalara sürükleyecek şeyi yapmıslar.ama bence düzelecek aranız.sadece sabır..

Akrabalarımızla aynı ilde değiliz baba tarafı burda fakat hiç anlaşamam.
Ah keşke benim anneminde yüreği yumuşak olsa . Hiç sanmıyorum...

sakın intihar etme,
sakın diktirme,
sakın o adamla görüşme.
o seni arar hiç merak etme. ama sakın ona senden haber gitmesin, unutmuşsun bitmiş olsun.

24 yaş iyi bir yaş. modern bir hayatta bu yaşta bakire olman sorgulanır.
ilk ilişkini yaşadın, ayrıldın bu zor bir şey. ama çok güçlendirecek seni emin ol. ve o herif peşinde divane olacak.
lütfen güçlü ol.

namusunu falan kaybetmedin sakın öyle düşünme. sen bir bireysin ya. sen bir kadınsın. bir bak kendine allaşkına ya.

Akrabalarımızla aynı ilde değiliz baba tarafı burda fakat hiç anlaşamam.
Ah keşke benim anneminde yüreği yumuşak olsa . Hiç sanmıyorum...

canım yaa bu arada iş bak kendine ya da bir yerde çalışıyor musun bilmiyorum çalışıyorsan eğer.bir ev tutarsn bir de ev ark ı bulursun yasarsın.çalışmıyorsan iş bak canım ayaklarının üstünde durmaya calış.ailen de zamanla hatalarını anlarlar.sakın kötü şeyler gecirme aklından.biliyorsun ki intihardan büyük günah yok.

Senden haber almış olmaktan bende mutluyum canım.Sakın üzülme lütfen.Seni sokağa atan anne babana ne diyeyim ki bilemedim.Evlat bu kendi yapsa da başından bir iş geçse de hata insanlara mahsustur.nasıl olur da evlatlıktan reddedilip sokağa atılırsın ki.Sen yinede sakın intiharı düşünme.Hayatta kadın olmak zor.Fakat sen kendi hayatından elin bir iti için vazgeçecek kadar da soğuma.Değmez.Bu yaşadığın senin bir imtihanında geçtin yada kaldın onu sadece Allah bilir.
Kendini sorgulaman yüzleşmen yaşadıklarınla boğuşman vicdanının sesidir.Sana nasıl destek olurum ne yapabilirim bilmiyorum ama yaşadığım şehirde isen inan bana sana (tabir yerinde ise)sahip çıkmak misafir etmek ne bileyim uzaklarda da olsan bir bacı gibi destekçin olmak isterim.

Şu an arkadaşında kalıyorsan lütfen sıkıntı çıkarmıyorsa orada kal,kendini toparla ve sakın içine kapanıp hayatı kendine zehir etme.Yaşadıklarını unutma sana hani derler ya acı bir anı olarak kalsa da sakın başını eğme.Sen değil sana bunu yapan hayvan utansın.Sen hayatını değmeyecek birine adamışsın ama unutma inan bana karşına sana hayatını adayacak birileri mutlaka çıkar birgün.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.Lütfen bizi habersiz bırakma.

Diktirmeyi asla düşünmüyorum . Kimseye yalan söyleyemem eğer olurda biriyle hayatımı birleştireceksem her şeyi bilmeli ki ileride sorunlar çıkmasin , güvenimiz tam olsun . O zar zımbırtısınında birlikte olunan kisiye farkli zevk verdigini de sanmıyorum ..

Onun hayatına çoktanan bir yeni kişi girmiştir

Destekleniriniz için teşekkür ederim

Calışmıyorum , liseden sonra okumama izin vermediler. Okuyamadım . Bu zamanda üni. Bitiren bile iş bulamıyorken ben nasıl bulayım...

Öyle iğrenç bir yerde yaşıyorum ki . O geceler ne çektiğimi bir ben bilirim . Adamlar kadın gördüğü an ağızları sulanıyor. Öylesine iğrenç öylesine pisler.

Maalesef Erzurum da yaşıyorum .. teşekkür ederim . Ailemden görmediklerimi sizden görüyorum .

Şuan bulundugum yerde şuanlık sıkıntı yok

Of Erzurum'a gitmiştim bi kere, ben Konyalı olmama rağmen çok tutucu bir şehir gibi gelmişti.İnş bir iş bulursun ya da daha büyük şehirde yaşayan ablan, Abin, kuzenin vs. varsa onların yanına gidemez misin? Ne vicdansız insanlar ya şu dünyada. Ne yaptın yani, adam mı öldürdün,hırsızlık mı yaptın, namussuzluk mu yaptın?14-15 yaşında evden kaçıp kötü yola düşen kızların annesi babası bile kızlarını bulunca nasıl seviniyor. Annenle baban seni bi zarın için mi seviyorlarmış yani. Yaptıkları resmen zalimlik.

Evet insanları delirte bilecek şekilde tutucu. Küçücük cocuklar erkek kizli oyun oynuyorlar laf yapiyorlar veya dövüyorlar.
İstanbul da teyzem var fakat gidersem onlarda sahiplenmez. Maalesef her çocuk doguran gercek anlamda anne baba olamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…