hayatımı kararttım

tusinami1 ıyımısın enson boyle yasamam yazdın sonra bısey yazmadın ınsallah kotu bısey yapmamıssındır kendıne

bi şanssızlık yaşamışsın, Allah yardımcın olsun ama sakın ümitsizliğe kapılma, ben de sık sık Allaha tövbe et , bak göreceksin zamanla için ferahlıycak ve şunu da unutma hayatta herşeyin bi çaresi var , ölümden başka. sen sadece Allaha sığın

Olan olmus, kendinle barismaya bak.
Boyle durumlarda tecavuz soz konusu olmadigi surece erkege suc atilmasina karsiyim. Ikiniz de istediniz "sevdiniz, yasadiniz". Bu.
Sonra ayrilir misiniz, birbirinizi terk mi edersiniz, o ayri mesele.
Cinsellik evlilik garantisi degildir. Bu konu boyle dusunen kizlara ibret olsun.

Son düzenleme:
tusinami1 ıyımısın enson boyle yasamam yazdın sonra bısey yazmadın ınsallah kotu bısey yapmamıssındır kendıne

ne yazık ki o saatten sonra hiç girmemiş ben de tanımıyorum arkadaşı ama değmeyecek birisi yüzünden kendine bir şey yapmamıstır umarım.
İnşallah iyi haberlerini alırız buraya gelir yazar bize

Duygusal baskı, sürekli teklifin getirdiği bunalım ile yanlış alınan kararlar vardır hayatta, bunlar kendi özgür irademizin dışında olur.
Bir anlık psikolojik bunalımla olur.
İşte aslında bunlarda tecavüz. Tecavüz diyince, elbiseleri yırtıp zorla dalmak değildir.
Bir eve zorla girmek bile haneye tecavüz. Bu adam bu kızın duygularına tecavüz etmiş. Daha ala tecavüz var mı ?

kendinden nefret sakın etme , sen bir kadınsın bir insansın . Saf ve temizsin senin kıymetini bundan menkul zanneden pislikler zaten senden uzak olsun . Üzülme dünyada seni gerçekten seven sana değer verecek dürüst erkekler var . sen dürüst insanı seviceksin , çok güzel günler olucak .

allahından bulsun o pislikte .

Vakit geçmeden git annene söyle.
De, beni kandırdı sevmiyor musun güvenmiyor musun dedi ben yapmak istemedim zorladı de. Yalan değil. Sonra tehtid etti beni dersin.

Eğer zaman geçerse senin bakire olmadığın öğrenilince adam benden başkasıyla birlikte oldu demeyeceği ne malum.

Git evlen demiyorum sakın evlenme o adiyle.
Annen konuşsun babanla amcanla dayınla artık hangi büyük varsa gitsin dövsün bi güzel şerefsizi o öyle elini kolunu sallaya sallaya gezemez cezasını görsün. Başka kızlara da yaşatmasın.

Sende dini boyutu düşünüyorsan tevbe et. Dua et. Allah seni iyilerle karşılaştırsın.

Sende diktirdin heralde tecrübeli konuşuyosun.

Bu adam uc haftada degismis olamaz bence. neden karaktersiz oldugunu bile bile birlikte oldun hem de 1.5 yil beklemisken ??

hangi erkek kalbinde bu yük ile yasar?
evlenp boşanıp tekrar evlenen insanlar da bile kadına laf söylyrdur adam .. ?
gercekçi olu lütfen .. hayallerde yasamayın ..

mutlaka vardr onu cok sevecek olan .. kabul edeckte vardır ..
ama milyon kişiden 1 i.
onu bulana kadar her önüne gelene anlatacak mı?
tabi birazda kısmet bu işler..

bunları en basında düşünecekti(m)
o yüzden dua et .. kısmet . Allah mutlaka birini yazmıştır ..
ya dürüst olursun , ya da tevbe edip gunahını örtp temizlenirsin . bi daha asla yapmazsın ..
karar senin kimse seni yargılayamaz .. ama sakın intihara falan kalkışma ikinci bir gunah ile ..
gecici dunya yuzunden ebedi cennetden olma( orasını AllAH bilir.. ama herkes öldüğü gibi dirilecekmiş)
Yolun acık olsun .. o kalbin ne kırıktır ne yorgundur .. önce dur dinlen ..sonra baska birini düşün ..
önce iyileş..

İntihar edeceğini söyledikten sonra hiç online oldu mu arkadaş

O pislik adam için asla üzülme. Seni kandırmış adi pislik. İnanamıyorum yaa bu kadar mı iğrenç olabiliyorlar. Üzülme dersem de üzüleceksin ablacım ama üzülme lütfen.

Hayatın sadece o zar değil. Sen bizim için daha önemlisin. Kendini meşgul edecek bir şeyler bulup ablacım hayatına devam etmelisin.

Hersey bakirelik dgl bnce bu dunyada
Ne kzlaq gordm ben onu trafge kapali arkasi otoban.
Keske bole bi hataya dusmesydn ama olsun
olan olmus artk dmdk ayakta durma wakti.
İlerde illa biri ckr karsna kafasna ble takmaz o yasadgn olayi
seni gercekten sewerse.
Uzulmexe dgmez.
Su 3 gnluk dunyada.

Ablacım diktirmeyi falan asla düşünme. Onun vicdan azabı ne olacak asıl..

Bence dik durmalisin canim dunyanin sonu degil lutfen uzulme topla kendini.Her genc bayanin hatalari olabilir ve kimsenin seni yargilamaya hakki yok hatasiz kul olmaz...O adamla evlenseydin daha cok uzulecektin kurtulmussun dik dur dedigim gibi Allah elbet duyar sesini.Hayatinda yepyeni bir sayfa ac...Tum guzellikler seninle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…