Hayatımı maffetti kime anlatsam anlamıyor...

çok çok geçmiş olsun ki böyle birinden kurtulmuş canım..

böylelerine insan bile denmez adi herifler Allahından bulsunlar inş...

vur tekmeyi defolup gitsin şerefsiz pislik..

canım ßenim Allah belasını versin. mutlumu olcağını sanıyor ki.... artık kimseye güvenilmez oldu . aç davanı azda olsun rahatlarsın....

sen
hiç beddua etme...zaten Allah onlara seni unutturan bi olay yaşatmadan ya da yaptıklarını onlara çektirmeden onların canını almayacaktır...seni zorla kapatmaya çalışıp fal işlerine inanıyorlar.. bu ne perhiz............insanlar artık insanlıktan çıkmış,,vicdansız birer yaratığa dönüşmüş..

Ah ah. Ne insanlar var be. O kadar zaman tanıyorsun , arkadaşlık ediyorsun , evleniyorsun. Yıllar içinde bile tanıyamıyormuş demek ki insan birini. Sonuç ne oldu peki ? Gebelik var mı ?

çok kötü bir aileymiş bir de kapalı gelin istemek neden ? Kendileri dini bütünmüş maşallah.

Aklıma birşey takıldı uzun yıllar arkadaşız demişsin az çok kişiliğini bilirsin hep ilgilimiydi çünkü birden değişmesi garip geldi hatta aklıma büyü geldi. Bir arkadaşımın ablasının başına gelmişti kocası deli gibi severdi ve çocuk büyü yüzünden aldatmıştı sonrası şüphelendi ve evden muska çıktı o yakıldıktan sonra çocuk kendisine geldi :26:

senden helallik istemeden can veremesin o şere....siz...
çok daraldım konunu okuyorken çokkkkk

bu nasıl bi karaktersizlik böyle....
allah yardım etsin sana çok üzüldüm...
o da allahından bulsun...
nasıl bu kadar kötü olabiliyo insanlar yazıklar olsun..

............ YOK..

YORUM YOK YANİ...
YAPAMADIM...
agzımdan ıkı uc cumle cıkaramadım...
cıkarırımda banlanırım hemen bılıyorum...

bnmde yakınımda yanı bu hıkaye var...
onların cocuklarıda vardı..
kadını anıden bıraktı gıttı
kızı sımdı 22 yasında..
aynı sehırde yasıyor babasıyla bır kere bıle konusmadılar...
o kızda benm en yakın arkadasım...

dıyecek en ufak bır soz yok...
arkadasım mektup yazar saklardı babasına..
kan kusardı ama ıcıne akıtırdı..
bıraz rahatladıgını soylerdı bana..
belkı sende denıyebılırsın

Çok üzüldüm cnm durumuna ama genede şanslısın böyle bir adamdan kurtulmuşsun üstelik çocuğun yok, belki kızacaksın ama çocuk olsaydı daha zordu. Benim eşim beni hemde ağabeyinin üvey kızıyla aldattı. Üstelik eltim olacak kadın sürekli ben senin arkandayım, senin dostunum derken üçü bir olup benimle 3 ay oyun oynadılar. Ama Rabbim büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz. Seninde ahın çıkacak onlardan.

Valla ne söyleyecegimi bilemiyorum.cok üzüldüm.Ama sunu unutma hic bir iyilik sürekli,hic bir kötülükte sürekli degildir.Kuranda yazar.Sabret her seyin basi sabir inan bana cook güzel günler gelecek.kurtulduguna sükret

Hiç kimseye hak etmediğinden fazla değeri ve özeni göstermeyeceksin bu hayatta benim hayat felsefem bu kim olursa olsun en yakındakinden en uzaktakine karşı hep bunu uyguluyorum. Çünkü gerçekten değer görmeyi hak etmeyen karakter yoksunu insan çok bu hayatta.

dicek söz yok bu insanlara
zaten bunlar insan bile olamazlar
insan olsaydı vicdanları sızlardı
pis...k adi adam
allahından bulsun

arkadaşım manevi tazminat davası felan açamıyor musun hakların neler azami miktar neyse o meblada dava aç ... Yanlarına kalmasın...

20.000 tutarında bir dava açıldı ancak düşüre düşüre 5 e mi düşürürler bilmiyorum birde mahkeme gidrleri çıkar ortaya ..

bu arada hepinizden binlerce kez allah razı olsun...öyleki hiç birinin ne adını ne sanını biliyorum aa hepiniz bana destek yol gösterici oluyorsunuz.kendimi toparladım şuanda çalışıyorum zaten.ayrıca gazeteciyim falan... ben toparlandım da allah yapılanları onlara kar bırakmasın.çok sevinmişlerdir hepsi de eminimki...oh ne iyi ettin demişlerdir.o düşünsün dul kaldı demişlerdir.tokat gibi iniverse hepsine allahın sopası

canım resmen tapardı yani öyleydi..sesimi duymadan bi gün geçirmezdi işe gönderrirdim akşama kadar 5 defa arardı

CANIM sende kötü günler geçirmişsin ne yaptın peki..nasıl atlattın...şuan o insanlar ne alemde

CANIM sende kötü günler geçirmişsin ne yaptın peki..nasıl atlattın...şuan o insanlar ne alemde

Daha atlatamadım ama atlatmaya çalışıyorum, 2 tane yavrum için katlanmaya çalışıyorum. Zaten daha çok yeni kesin o kız olduğunu öğreneli 5 gün oldu. en son eltim olacak kadının yüz felci olduğunu öğrendim. Şu an hiç biri ile görüşmüyorum. Evdeki düşmanımdan başka. Rabbimin adaleti çok büyük inanıyorumki daha kötü olacaklar.

bu yaratıklar dışarıda ne bulacaklarını sanıyorlarki...senin debenim de yaşadıklarmın kısaca özeti aslında burda paylaştığımız...yükümüz ağır.seninki de çoook ağır evlatların var...hani benim yok ama olabilirdi de o bunu önemsemedi bile.bende ksevgilisi olduğunu düşündüğüm kızın daha önce beraber çalıştığı kız olduğunu yeni öğrendm.ve hatta bir gün bn na öylesine balık attım hayatım bi kızvarmış seni seviyormuş iş yerinde diye.o da oltaya gelip ha o mu ben evli olduğumu ona söyledim dedi..iğrençlik... kadınlar erkekleri geçmiş erkekler dışarda köşeli bulacağını ummuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…