merhaba 24 yaşındayım 22 yaşında deli gibi aşık olduğum insanla evlendim... evlenmeden önce uzun yıllar arkadaşlığımız oldu.askere gitti bekleidm askerden döndü işi ypltu sertifika aldırdım.iş bulamadı iş buldum.1000 tl ile evlendi ailesinden hiç bişe istemedim.iç güveysi aldık benim maaşımla evin giderleri ödendi.kendi maaşını biriktirdi beni kandırd ayrı eve çıkcz aşkım diyerek.bebek istedik zorl bi tedavi sürecine girdim ilaçlar falan.iç kanamaları geçirdim umursamadı.seviyor musun beni emin msn dye sorduğumda sana tapyorum gibi yalanlar...iş yerinde 1 yılı doldurduğu için mmemleketine gitmek istedi.bende aşılama yaptırmştım iç kanama geçirdim ya gitme ya benide götür dedim.o gün haber vermeden gitmiş sonra pişman olacakki bilet aldı beni de yanına çağordı 1 hafta güzel bi tatil.sonra 18 saat yolculuk ardından imza için iş yerinde inerek aşkım sen eve geç 1 saate kadar gelicem.eve gelince doktora gidip bebek var mı yok mu öğreniriz dedikten sonra ortdan kaybolması..bütün gece hastane polis morg dolanan saf bennnn!evlilik yıldönümü için değişik sürprizler hazırlayan salak ben!ailesi her şeyi planlamış olmasına rağmen haberimiz yok demeleri.sabahında aramızda anlaşmıştık seni terkdecekti demelri... sonra benim için bitmeyen bir ağr sancı..hastane de geçen günlerim...hala aramadı hamile olup olmadığımı bilmeden çekti gitti.birike parayıda bana ait bilgisayarı da aldı gitti..bir tek kelime ble sesini duymadım...sevgiliis varmış...bu insanlara ne demeli kızlar yetim hakkı yedi kadın hakkı yedi!!!
merhaba 24 yaşındayım 22 yaşında deli gibi aşık olduğum insanla evlendim... evlenmeden önce uzun yıllar arkadaşlığımız oldu.askere gitti bekleidm askerden döndü işi ypltu sertifika aldırdım.iş bulamadı iş buldum.1000 tl ile evlendi ailesinden hiç bişe istemedim.iç güveysi aldık benim maaşımla evin giderleri ödendi.kendi maaşını biriktirdi beni kandırd ayrı eve çıkcz aşkım diyerek.bebek istedik zorl bi tedavi sürecine girdim ilaçlar falan.iç kanamaları geçirdim umursamadı.seviyor musun beni emin msn dye sorduğumda sana tapyorum gibi yalanlar...iş yerinde 1 yılı doldurduğu için mmemleketine gitmek istedi.bende aşılama yaptırmştım iç kanama geçirdim ya gitme ya benide götür dedim.o gün haber vermeden gitmiş sonra pişman olacakki bilet aldı beni de yanına çağordı 1 hafta güzel bi tatil.sonra 18 saat yolculuk ardından imza için iş yerinde inerek aşkım sen eve geç 1 saate kadar gelicem.eve gelince doktora gidip bebek var mı yok mu öğreniriz dedikten sonra ortdan kaybolması..bütün gece hastane polis morg dolanan saf bennnn!evlilik yıldönümü için değişik sürprizler hazırlayan salak ben!ailesi her şeyi planlamış olmasına rağmen haberimiz yok demeleri.sabahında aramızda anlaşmıştık seni terkdecekti demelri... sonra benim için bitmeyen bir ağr sancı..hastane de geçen günlerim...hala aramadı hamile olup olmadığımı bilmeden çekti gitti.birike parayıda bana ait bilgisayarı da aldı gitti..bir tek kelime ble sesini duymadım...sevgiliis varmış...bu insanlara ne demeli kızlar yetim hakkı yedi kadın hakkı yedi!!!
senben ac çektiğine sahit olmayı çok istiyorum kıvransın istiyorum.yansın o da ailesi de... ne yaptım ben diyebilsin? ben ona canımı verirdim yeminle.ama o nası böyle bir şey yaptı... belki hamileydim sonucunu bile almadan çekti gitti
hamile değilim. ama hiç te iyi sayılmam zamanla yarışıyor gibiyim sanki.korkuyorum insanlardan...her gün rüyamda görmekten daraldım.şuan gözlerimin önünde ölse umursamam acı çeksin beter olsun karolsun en sevdiklerinden olsun istiyorum günah mı bilmem
çok kötü bir aileymiş bir de kapalı gelin istemek neden ? Kendileri dini bütünmüş maşallah.
arkadaşım manevi tazminat davası felan açamıyor musun hakların neler azami miktar neyse o meblada dava aç ... Yanlarına kalmasın...
çok kötü bir aileymiş bir de kapalı gelin istemek neden ? Kendileri dini bütünmüş maşallah.
Aklıma birşey takıldı uzun yıllar arkadaşız demişsin az çok kişiliğini bilirsin hep ilgilimiydi çünkü birden değişmesi garip geldi hatta aklıma büyü geldi. Bir arkadaşımın ablasının başına gelmişti kocası deli gibi severdi ve çocuk büyü yüzünden aldatmıştı sonrası şüphelendi ve evden muska çıktı o yakıldıktan sonra çocuk kendisine geldi :26:
Çok üzüldüm cnm durumuna ama genede şanslısın böyle bir adamdan kurtulmuşsun üstelik çocuğun yok, belki kızacaksın ama çocuk olsaydı daha zordu. Benim eşim beni hemde ağabeyinin üvey kızıyla aldattı. Üstelik eltim olacak kadın sürekli ben senin arkandayım, senin dostunum derken üçü bir olup benimle 3 ay oyun oynadılar. Ama Rabbim büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz. Seninde ahın çıkacak onlardan.
CANIM sende kötü günler geçirmişsin ne yaptın peki..nasıl atlattın...şuan o insanlar ne alemde
Daha atlatamadım ama atlatmaya çalışıyorum, 2 tane yavrum için katlanmaya çalışıyorum. Zaten daha çok yeni kesin o kız olduğunu öğreneli 5 gün oldu. en son eltim olacak kadının yüz felci olduğunu öğrendim. Şu an hiç biri ile görüşmüyorum. Evdeki düşmanımdan başka. Rabbimin adaleti çok büyük inanıyorumki daha kötü olacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?