hayatimi maffettim

Gercekten yasadiklariniz çok üzücü ve zor şeyler hayal kırıklığı yaşayıp birine tutunmussunuz yine hayal kırıklığı olmus Allah belasını versin o adamın bidaha kesinlikle konusmayin numarani değiştir gerekirse zor anında faydalanmis resmen kullanmış ahlaksiz bekaret ülkemizde ne denirse densin hala önemli durumda ama olmusla ölmüşe care yok misali başına gelmiş bi talihsizlik dünyanın sonu da değil tövbeni et Allaha yönel kalbine gönlüne göre biri elbet çıkar bigun anlatırsin olanları seven insan hersekilde kabul eder üzme kendini bukadar yıpratma guvenmissin sevmişsin çok güzel duygular beslemissin o adı adam ahini alıp bundan sonra mutlu olamaz zaten sen kendine iyi bak canim

Iyi yorum ve dileklerde bulunanlara tesekkurler. I cimi bir nebze dokebildigim için mutlu oldum

Ben daha fazla aşağılayıcı yorum okumak istemiyorum. Biraz daha saygılı olursanız sevinirim. Aşağılayıcı yorum yazacaklarsa uyeler, moderatorlerin konuyu kapatıp hesabımı silmesini rica ediyorum

Sağlıcakla[/QUOTE]
Mune gerekeni yapar.

Bir de dini yorum yapan arkadaslar ben konudan koptum nebf ozellikle.
Ben tibet budizmine mensubum, buyukbabamdan kalma. Musluman degilim. Musluman kadinlar icin evlilikte bile cinsellik yasak mi acaba? Cunku baska birisi de kocamla yasamaya korkuyorum gibi bisi soylemisti kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…