hayatimi maffettim

Gercekten yasadiklariniz çok üzücü ve zor şeyler hayal kırıklığı yaşayıp birine tutunmussunuz yine hayal kırıklığı olmus Allah belasını versin o adamın bidaha kesinlikle konusmayin numarani değiştir gerekirse zor anında faydalanmis resmen kullanmış ahlaksiz bekaret ülkemizde ne denirse densin hala önemli durumda ama olmusla ölmüşe care yok misali başına gelmiş bi talihsizlik dünyanın sonu da değil tövbeni et Allaha yönel kalbine gönlüne göre biri elbet çıkar bigun anlatırsin olanları seven insan hersekilde kabul eder üzme kendini bukadar yıpratma guvenmissin sevmişsin çok güzel duygular beslemissin o adı adam ahini alıp bundan sonra mutlu olamaz zaten sen kendine iyi bak canim

Iyi yorum ve dileklerde bulunanlara tesekkurler. I cimi bir nebze dokebildigim için mutlu oldum

Ben daha fazla aşağılayıcı yorum okumak istemiyorum. Biraz daha saygılı olursanız sevinirim. Aşağılayıcı yorum yazacaklarsa uyeler, moderatorlerin konuyu kapatıp hesabımı silmesini rica ediyorum

Sağlıcakla[/QUOTE]
Mune Mune gerekeni yapar.

Bir de dini yorum yapan arkadaslar ben konudan koptum nebf nebf ozellikle.
Ben tibet budizmine mensubum, buyukbabamdan kalma. Musluman degilim. Musluman kadinlar icin evlilikte bile cinsellik yasak mi acaba? Cunku baska birisi de kocamla yasamaya korkuyorum gibi bisi soylemisti kafam karisti :110:

Hanımlar,

Tek tek cevap veremiyorum telefondan. Ben sizi bu hikayeyi biliyorum hatta sizin forumda ikinci uyeliginiz var diyen bile çıkmış. Ilk uyeligimdir. Üye olmadan zaten ben kk forumunda takiliyordum.

Sevismekten dusunememis tanımamış adamı yorumuna da yuh diyorum. Hemen yatagina kosmussun adamı taniyamamissin laflari yakışmıyor. Ben o adamı tanıdığımı sandım. Asla da beklemezdim... Sizde bayansiniz ve cogu erkegi maalesef tanımak imkansiz.. Ben şanslı olmasaydım hala onlaydim eminim ayakta da uyurdum.Cunku ailem bak bu adam seni sevmiyor dedigi halde ben aşkından da adamdan da emindim. Ben sanki onun hayatındaki tek karşı cinsmisim gibi davrandı. Her gun surprizler, sürekli aşk i ilanlar hatta kendisinden emindim..

Nikah öncesi cinsellik yaşamak kisiyi bağlar . Ben bir hata yaptim nefsime yenik dustum devam ettim. Ancak altı aydır bakire değilim diye onla bunla beraber olduğum yok. Ben bu saatten sonra doğru olanı yapmaya çalışıyorum. Geçmişteki bir hatayı devam ettirmeye değil... bu kadar acımasız olmayın lütfen .. hepimiz anne olacağız ve ben bu yaşadıklarımı kizim yaşasaydı bagrima bende başardım. Ona ahlaksız bir hayat kadını muamelesi yapmazdım... namus elbette bacak arasında değil ama dinen ben uygun bulmadigim bir hata ettim.. din de kişiyi bağlar ..

Ben yazdım buraya çünkü kac gündür bu forumda kizlik zari tamiri a meliyatlarina denk geldim onları okuyordum. Içim kötü oldu sadece dertlesmek istedim. Olanı biteni kısmen anlatıp sizlerle paylaşmak istedim. Ara ara aklıma geldikçe çok üzülüyorum..

Psikolog ağlamaklı oldu diye birşey söyledim. Yaklaşık 13 seans aldım. Ilk gittiğimde tanismiyorduk doktorla ama.. doktor hemen hızlı bir terapi yapalım dedi haftaya üç bazen dört gün onla seans yaptik çünkü çok kotuydum. Adam ne kadar hasta doktor etiğinde yaklassa da o da insan, zaten o seans ağlamaklı olduğunu kendi de farketti bence ki bir hafta ara vermişti.. Artık ara vererek devam edelim demişti.

Ben daha fazla aşağılayıcı yorum okumak istemiyorum. Biraz daha saygılı olursanız sevinirim. Aşağılayıcı yorum yazacaklarsa uyeler, moderatorlerin konuyu kapatıp hesabımı silmesini rica ediyorum

Sağlıcakla

Back
X