hayatimi maffettim

Hayatınız falan mahvolmadi.Eger bekaretimi kaybettim vs diye bu adama mecbur olduğunu dusunup evlenirsen hayatın mahvolacak.Ve o zaman kendine en büyük saygısızlığı yapmış olacaksın.

insanlar acı çekerken ince detaylara takılmayın derim
Başlığı görünce insanın siniri bozuluyor..
Acı çekme geçer diyeyim bari genç arkadaşımıza :)
İlk sevişen sen değilsin,sevişmek insani bir ihtiyaçtır. Evlendiğin adamda ilk seninle sevişmeyecek,takılma bukadar herşeye..
İyi ki ayrılmışsın,bi halt olmaz o adamdan.. Adam ? Neyse uzatmayayım..

Hayatınız falan mahvolmadi.Eger bekaretimi kaybettim vs diye bu adama mecbur olduğunu dusunup evlenirsen hayatın mahvolacak.Ve o zaman kendine en büyük saygısızlığı yapmış olacaksın.
aynen yapamacagı şey diktirme operasyonu geçirmek yapıumız bunu gerektiriyor.

Burası müslüman bir ülke değil tatlım. Laik bir ülke. Hem niye Amerika yi örnek gösterdin?Bildiğin tek müslüman olmayan ülke orasımi?Haha orada yaklaşık 12 milyon müslüman yaşıyor bilgin olsun diye yazmak istedim.
Ahlak denilen şey insanların beynindedir.kıytırık bir kizlik zarı bunun ölçütü olamaz.
Bana ve bir çok ahlaklı insana göre ahlaklı olmanın gerekliliği;hak yememek,iftira atmamak yalan söylememek kibirlenmemek cana yada mala kast etmemek dedikodu yapmamak gibi birçok örnekle tanımlanabilir.ve bu erdemler insanidir.yani herkeste olması gereken özellikleridir. İnsanın sevdiği biri ile cinsellik yaşaması ise kişisel bir tercihtir. Ahlaksızlık değil. .
Günah kısmına gelecek olursak hesap vereceği makam insanlar değil,Allah'tir..
Ben kizimi aynen bu görüşe göre yetiştiriyorum.
Ve çok ta iyi yapıyorum. .

Canım benim,o kadar gençsin ki,hayatında daha büyük tecrüblerin olacak.Kendini suçlu,günahkar,kirletilmiş mahvolmuş görme.Gençlik hatası diyelim.Yaşanmış.Sen sadece tertemiz duygularla güvenmişsin.İnanmışsın.Bu bir tek senin başına gelmiyor.İnsanlar evleniyor,evlendikten sonra daha büyük acılar yaşıyor,keşke giden sadece bekaretim olsaydı da evlenmeseydim diyorlar.
Böyle bir insan,belki alıştığı seninle olan rutin düzen,belki ailesinin ısrarları ,belki de terkedilmeyi hazmedememe duygularıyla senden aflar diliyor.Çünkü erkekler sevilmeyi sever.Bugün affetsen bile,ömür boyu bu yaptığını unutmayacaksın.Ve bu insan seni yine ladatır.En mahremini,senle yaşadığı en özel şeyi,sırf seks ortamında tahrik unsuru olarak hikayeleştirip bir başka iğrenç insanla paylaşmış.

Daha çok gençsin.Seni gereçkten seven değer veren biri çıkar karşına.hAYATINI MAHVETMEDİN.Sadece kötü bir tecrübe yaşadın.Kapat bu defteri ve önüne bak.

Üzücü yaşadıklarınız...
Ama balık baştan kokar birdaha nasıl güvenebilirsiniz ki bu adama ...

Burası müslüman bir ülke değil, halkının çoğu islam dinine mensup bir ülke
Devletin dini olmaz
İnsanın dini inancı olur
Ve yaşadıkları Allah ile arasındadır
Arkadaş kendi hayat görüşünü belirtmiş
Sen de söyle kendi görüşünü
Ama başkalarını aşağılamadan
Sen kendi görüşüne göre bir kız evladı yetiştirirsin o kendine göre
Kaldı ki bu forumda dini yorum yasaktır
Bir insanın dini inancınıyargılamak size düşmez
Hayırdır nedir bu engizisyonculuğa mı soyundunuz?

Konu sahibinin konusunun kapanmasına sebep olmayalım lütfen
Sayın konu sahibi
Affedersen tüm o iyileşme sürecindeki emeklerin boşa gidecek, aynı acıları tekrar tekrar yaşayacaksın farkında Mısın ?
Çünkü bir insan ya kötüdür ya iyidir ortası yoktur bak Canım;
Kötülük ya da iyilikte kızlık zarı bir ölçüt değildir. yaşamışsın bir şey iyi ya da kötü bunu kabullenemezsen ömrün boyunca sırtına kambur yapacaksın bu meseleyi
Ama bak. Bir insanı aldatmak, yalan söylemek, senin için manevi bir önemi olan bir şeyi elinin kiriymiş gibi başkaları ile paylaşmak işte budur kötülük. Ve bir insan içindeki kötülüğü dışa vurmuşa o kişiden sana iyilik gelmez.
Ondan afmış bilmem neymiş aklından bile geçirme.numaranı değiştir. Önüne bak çalışmaya başla hayat karşına iyi insanlar çıkarsın, senin değerini bilen..
Ne kadar şanslısın ki arkanda duran bir annen var.. Ben de anneyim benim kızımın başına böyle şeyler gelsin istemem ama kızlık zarına verdiğim önemden değil, evladımın üzüldüğünü görmek istemememden. Benim Kızım gelip bir gün bana böyle bir şey söylese ne yaparım diye düşündüm
Tutar sarılırım herhalde, ne olursa olsun da arkasında dururum

Bakire olmamayı özür olatak gördüğün sürece psikolojini düzeltemezsin. Sana ait bir şey ve senin verdiğin karar. Pişman olma sadece sonraki ilişkilerinde daha dikkatli adımlar at.

evet maalesef olan olmuş geçmişi düşünerek sadece geleceğinizi mahvedersiniz. Hayatta herşey bizim için toparlanmaya bakın düşünmemeye çalışın kafanız sürekli o konularla meşgül olmasın. Psikoloğa da gitmişiniz ne güzel ilaç tedaviside yapıyor mu peki ?

Yıl 2016 .. Millet marsta koloni kuruyor biz hala bekaret !!! Bak Can'ım çok önemliyse git diktir hayatına devam et .. Bu çifte standart olan ülkelerdeki erkeklere çok bile .. Adamlar istediğinde yatsın kalksın ohhh süper kızlar yapınca o.. Oluyo .. Boşversene. Ne hayatını zindan ediyorsun. Gencecik kızsın . Tedavini ol ilaçlarını al önüne bak.

Hanımlar,

Tek tek cevap veremiyorum telefondan. Ben sizi bu hikayeyi biliyorum hatta sizin forumda ikinci uyeliginiz var diyen bile çıkmış. Ilk uyeligimdir. Üye olmadan zaten ben kk forumunda takiliyordum.

Sevismekten dusunememis tanımamış adamı yorumuna da yuh diyorum. Hemen yatagina kosmussun adamı taniyamamissin laflari yakışmıyor. Ben o adamı tanıdığımı sandım. Asla da beklemezdim... Sizde bayansiniz ve cogu erkegi maalesef tanımak imkansiz.. Ben şanslı olmasaydım hala onlaydim eminim ayakta da uyurdum.Cunku ailem bak bu adam seni sevmiyor dedigi halde ben aşkından da adamdan da emindim. Ben sanki onun hayatındaki tek karşı cinsmisim gibi davrandı. Her gun surprizler, sürekli aşk i ilanlar hatta kendisinden emindim..

Nikah öncesi cinsellik yaşamak kisiyi bağlar . Ben bir hata yaptim nefsime yenik dustum devam ettim. Ancak altı aydır bakire değilim diye onla bunla beraber olduğum yok. Ben bu saatten sonra doğru olanı yapmaya çalışıyorum. Geçmişteki bir hatayı devam ettirmeye değil... bu kadar acımasız olmayın lütfen .. hepimiz anne olacağız ve ben bu yaşadıklarımı kizim yaşasaydı bagrima bende başardım. Ona ahlaksız bir hayat kadını muamelesi yapmazdım... namus elbette bacak arasında değil ama dinen ben uygun bulmadigim bir hata ettim.. din de kişiyi bağlar ..

Ben yazdım buraya çünkü kac gündür bu forumda kizlik zari tamiri a meliyatlarina denk geldim onları okuyordum. Içim kötü oldu sadece dertlesmek istedim. Olanı biteni kısmen anlatıp sizlerle paylaşmak istedim. Ara ara aklıma geldikçe çok üzülüyorum..

Psikolog ağlamaklı oldu diye birşey söyledim. Yaklaşık 13 seans aldım. Ilk gittiğimde tanismiyorduk doktorla ama.. doktor hemen hızlı bir terapi yapalım dedi haftaya üç bazen dört gün onla seans yaptik çünkü çok kotuydum. Adam ne kadar hasta doktor etiğinde yaklassa da o da insan, zaten o seans ağlamaklı olduğunu kendi de farketti bence ki bir hafta ara vermişti.. Artık ara vererek devam edelim demişti.

Ben daha fazla aşağılayıcı yorum okumak istemiyorum. Biraz daha saygılı olursanız sevinirim. Aşağılayıcı yorum yazacaklarsa uyeler, moderatorlerin konuyu kapatıp hesabımı silmesini rica ediyorum

Sağlıcakla

Sadece psikoterapi 13 seans.. ilaç kullanmadım . Ilk zamanlar sabaha kadar ağlar, uyuyamazdim. Doktor psikiyatri de önerdi.. Ancak ilaç almak istemedim
O tarz ilaçları kullanan bir arkadaşım vardı. Ilaclara başlamak ve bitirmek zordu onda görmüştüm bu durumu... içmek kullanmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…