Hayatımı mahfettim :(

canım kendince haklı olabilirsin ki bi anne olarak bencede yanlış ama pişman birine bir kez de bizim yara açmamız doğrumu sence? burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz tabiki dost acı söyler ama bu acı söylemekten ziyade olmuş bitmiş bişeyi eleştirmek olmuş gerek yokki

Yazıdıklarınız 20 yaşındaki genç bir kıza ağır bir hakaret değilmi..

Bu tarz yazacağınıza daha ılımlı yazsaydınız keşke..

Zaten pişmanlık duyuyor birde sizler vurmayın..

ben kimsenin şahsına hakaret eden bi sıfat kullanmadım.yazdıklarımın özetlemem gerekirse sen bu adamın böyle olduğunu bile bile hem ilişki yaşamaya devam etmişsin hem de evlilik dışı ilişkiye girmişsin, 20 yaşındasın hiç de cahil falan da değilsin kimseye kendini acındırma demek istedim.eğer bunlar hakaretse evet hakaret ettim ki hiç öyle olduğunu da düşünmüyorum gerçek olduğu için zoruna gitmiş olabilir.

Hatasını zaten biliyor vede anlıyor,bizden istediği sadece yardım,eğer bizlerde tam aksini yapacaksak vurun abalıya dyelim hadii başlayalım o zman..

Yaşadığı olayları tasvip etmiyorum bende,ama bunu söylemeninde bir kuralı vardır değilmi..

Kimse kimseye hakaret edemez burada ..

Adamın koynunda vede zevk sefa hiç denilmez,bana göre hakarettir aşağılamadır ..

Bu kadar kınamak neden.. İnsanların neler yaşadığını bilemeyiz.. Evet bende kızıyorum cinselliğin yaşı çok düştü ama demek ki aileler küçükken yanlış bir şeyler öğretiyorlar!! Eteğini örtmeyi öğreteceğine,doğruyu yanlışı öğretseler daha iyi olur belki...

Kaldı ki konu sahibi,çok ağır psikolojik travmalar yaşamış..Toparlanmak her zaman kolay olmuyor.(İmkansız da değil tabi)

Anneciğime babacığıma bir kere daha teşekkür ediyorum hayatta benim "eteğimden,usturuplu oturmamdan" çok daha önemli ahlaki ve erdemli davranışları öğrettikleri için..

arkadaşım benle niye tartışmaya girip arkadaşın avukatlığını yapıyosun ki?yazdıklarımdan hoşlanmadıysan kiblersin olur biter bana burda neyin ne olduğunu açıklamaya çalışmana gerek yok benim de çok şükür aklım fikrim var okuduklarımı anlıyorum ve kendimce böyle yorumluyorum.bunun da seni ya da diğer hiçkimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum.hayret bişey ya.

Ortada tartışma mı var ,ben göremiyorum, sadece fikir alışverişi yapıyoruz..

Kimsenin avukata'da ihtiyacı yok ..

Canım hatanın neresinden dönülse kardır. Unutamıyorum seviyorum diye hayatını iyice çıkmaza sokma. Keşke burada söylenenlere kulak asacağına inanabilsem. O ADAM SENİN HAYATINI DAHADA MAHVETMEKTEN BAŞKA BİR HALTA YARAMAYACAK! Sakın ona döneyim falan deme. Seni kullanıyor besbelli. Bir hata yapmışsın, ama arkladaşlarında dediği gibi bu hayatını devam ettirmene yada yeni bi hayat kurmana engel değil. O pisliği çıkart hayatından n'olur.

farkindaysaniz tartismaya girmedi sadece biraz anlayisli olun dedi

siz niye bukadar cellalendinizki saygili bir sekildede fikir alis verisi yapilabilir demi

Dinimizi bu kadar iyi biliyorsanız kınadığımız şey başımıza gelmeden ölmeyeceğimizi de biliyorsunuzdur heralde. Amacım tartışmak değil yanlış anlamayın ama konu sahibi zaten bi bunalımda gelmiş burada tanımadığı insanlara dert yanıyor, çare arıyor siz ise gelmiş senin bu yaptığın cahillik değil diyorsunuz. Yıkıcı değil yapıcı olun biraz.

'' 20 yaşımdayım,2008 yılında internet aracılığıyla birisiyle tanıştım.''

Ben şuna takıldım. Şu an 20 yaşındasın ve 2008 yılında tanıştım diyosun bu adamla. Demek oluyor ki 15 yaşındaydın daha. Doğru mu?

15 yaşındaysa iyice keklemiştir konu sahibini, 30-40 yaşında insanlar dolandırılıyorsa, 20 yaşında bir kızın kandırılması hele ki duygusal olarak kandırılıp kullanılması hiç zor değildir bence...

zevk sefa için değilde neden koynuna girdi o zaman zorunluluktanmı? iki kişinin rızası olmadan girilen ilişkiye
zaten TECAVÜZ denir o zaman polise gidip şikayet ederdi. Kendi rızasıyla girdiği ilişki nasıl zorunluluk oluyor ?

kusura bakmada sen ona bu rahatlığı vermesen başına hiç birşey gelmez yanlış anlaşılmasın birlikte olanlara karşı değilim ama be yavrum adam seni aramıyor sormuyor 6-7 ayda bir zor görüşüyosunuz hiç kıskanmıyor yanına gidince malum ne için yaklaştığı sen hala bu adamla ne yapıyorsun bu aşk değil saplantı sadece veya biz aşkı başka biliyoruz

Kız neyi soruyor, siz yine tutturdunuz bir yerden saldırıyorsunuz ya
En sinir bozucusu da bu
Size ne yardımcı olmıcaksanız girmeyin topice ya
Hata olduğunun farkında zaten kız yardım istiyor nasıl kurtulayım diye yok niye girdin o zaman yok niye yaptın
Böyle deyince şeyi birleşiveriyormuş. Tövbe yarabbim, geri alınsa alır zaten
Yazık ya ne kadar zalimsiniz

önce şunu bil ki evlenemden bişiler yasayan ilk sen değilsin ! seni seven insan bunu kabul eder merak etme
dikimde ne iğrenç bir kelime
ahlanıp vahlanma önüne bak
önce bu adamdan ayrıl sıyrıl
sonra oku !!
dışardan oku hırs yap kendine
daha cok küçüksün... hayatını sakın karartma
sevmediğin bir adamla evlenme hayat uzun.. öyle bir insanla ömür gecmez...

Bu başlık altına yazmış konu sahibesi, ablaların arasında sana burda !olumlu! nasihat ve tavsiyelerde bulunanlar olmuş sen onlara kulak ver.
Eğer kabul edersen benim acızane tavsiyem de şu olur; Seni yaratan herşeyi bilen gören bizi bizden iyi bilen Rabbimize yönel. Kendini Affettir. Güzel bir tevbe et. Kesin ve hayırlı bir dönüş yap. Allahın rahmeti gadabından daha çoktur. Bunu sakın unutma. İnsanlarin söylemleri arasında seni anlayamayan yada derdine dert katan seni olduğun durumdan daha kötü bunalıma sokan yorumlar olabilir. Bunun için sen derdini insanlara değil Allaha anlat. Eğer kendini affetirebilirsen Allaha bak o ne kapılar acar sana. Sen Allaha yönel. Kalbini ona çevir.
Bu dünyaya insan tek bir amaç için geliyor. Bunun için yaşantımızın hesabını iyi yapmamız gerekiyor. yaşadıklarımızın hesabını Rabbimize vereceğimizin bilinciyle yaşamalıyız hayatımızı.
bu bilincle yaşarsak daha hayırlı bir hayat yaşayabiliriz.

Yorumlar arasında okuduğum eleştirel yaklaşımların olmamasını ümit ediyorum. Eleştiri ancak yapıcı olduğu takdirde faydalıdır. Aksi takdirde sadece yıkıcı olmaktan başka işe yaramaz. Bu da amacımız olamaz olmamalı. Pişman olmuş, hatasını anlamış, yüzü kızarmış, tabri caiz ise düşmüş bir insana utanc duyduğu bir durumu yüzüne vurarak onu eleştirmek doğru bir tutum değildir.
Ne oldum değil ne olacağım düşüncesiyle yaşamalıyız.
Rabbim cümle ümmeti muhammedin yar ve yardımcısı olsun. Ayağımızı kaydırma gayretinde olan kendi nefsimizin şerrinden korusun inşAllah

Son düzenleme:
kesinlikle !!

böyle seylere cidden kızıyorum hepimis sütten cıkma ak kaşığız cünkü..
düşene vurun bir daha !!
hayır anlamıyorum ki egolar mı tatmin oluyor böyle

Bunun için zaten pişman olmuş, ister isteyerek ister zoraki,bizler bunu net olarak bilemeyiz demi..
Eğr zoraki olduysa keşke öyle bişey yapsaydı,gidip şikayette bulunsaydı..

canım benim durumuna çok üzüldüm
birşey dersek sizde üzülüyorsunuz ama dost acı söyler;
evlenmeden bazı şeyleri nasıl yaşarsınız ben anlayamıyorum
herkes kendi hayatına yön verir lakin lütfen ailenizi de düşünün onlarıda kendinizide zann altında burakmayın
bir kzıın en güzel çeyizi beline bağladığı kırmızı kuşaktır bence
canım bundan sonrası için o insanı hayatından tamamen çıkarıp hayatına yön vermelisin
tabii o insanı hayatından cıkartırken cok dikkatli olmalısı,uygunsuz fotoğraf,video ların olup olmadığı hakkında bilgin var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…