Hayatımı mahfettim :(

Dediklerin doğru hak veriyorum ama benim sözümden kastım şu ilerde evlendiğinde problem yaşamasın. Seninde dediğin gibi müsveddelerin eline koz vermesin. Ne kadar iyi desek te birşey olduğunda yüzümüze vururlar. Tek o erkek değil böyle birşeyi ailesi duyunca o babanın üzüntüsünün tarifi olmaz. Böyle bu durumda umarım söylediği tek büyük yalan bu olur ve hayatını güzelce yaşamaya devam eder. Türkiye de hiç özgür bayan gördün mü. Bakireliğim gitsin bananeeee diyen. Hep o ne der bu ne der diye adım atıyoruz..Bence olan olmuş artık bundan sonra kendini üzme inşallah herşy yoluna girecek ve herşey daha güzel olucak.

eğer okursan iş güç sahibi olacaksın.kendine güvenin olacak.istemediğin biriyle zorla evlendirilmek zorunda kalmayacaksın.dört elle derslerine sarıl.geçmişi unut ve düşünme.o insanla bir daha görüşmemen gerektiğini sen de biliyorsun.çocuk yaşta yaptığın hataların tüm hayatını etkilemesine müsaade etme.kızlık zarı diktirme olaylarını bulaşma.evlilik yalan üstüne kurulmaz.bu tarz konular gizli kalmaz.bir yıl sonra da olsa 5 yıl sonra da olsa ortaya çıkar.vicdanın rahatsız olduğundan rüyanda sen bile söyleyebilirsin.o zaman eşinin güvenini sonsuza kadar kaybedersin.tüm evliliğini huzursuz geçirmeyi hak etmiyorsun.sağlıklı karar veremiyorsan psikologa gitmelisin.onlar uzman gözüyle en doğru kararı vermene yardımcı olur.sevgiler.

sen kesin olarak bekaretini kaybettine eminmisin bi doktora git güzel yavrum kesin bi fikrin olsun dimi ona göre bir gidişat bulunur

Bak aynı tavrı bundan sonra karşına çıkan bu geçmişindeki gibi olan adi heriflere karşı da kullan olur mu, o zaman kimse ezemez seni :)

Kime nasıl davranacagim konusunda senden fikir alacak değilim. Sizin gibilere müstehak olan yüz kişiyle düşüp kalkip diktiri biliyosun p kizim diye gelenler. Ben dürüstüm,kendimi ezdirecekte bir insan değilim. Namusumun derdinde olmasaydım ilerde eşime nasıl anlatacağım diye düşünmezdim. Islam dinini cok iyi ya kinadigin seyi yaşamadan olmezsin. Sen olmazsin kızın olur. Hircinligin asosyalliginden olmalı. Sorun degil sana cevap vermicem,yazdıkları önem arz etmiyor.

Kızım manyak mısın? Seni savundum orda diktir diyenlere karşı. Tövbe estağfurullah. Ezdirme kendini dedik, suçlu olduk ya

Herkes günah işler, herkes hata yapar büyük yada küçük. Seni kınayamam, böyle bir hata heran herkesin başına gelebilir, hepimiz bir nefis taşıyoruz netice de. Mühim olan özrümüz, pişmanlığımız yaptığımız hatadan çok daha büyük olsun. Sen töbe edip bir daha tekrarlamadıktan sonra için rahat olsun canım benim. Sana seni en çok rahatlatıcak terapi ' ya Rabbim sana sığınıyorum affına sığınıyorum' demen olucaktır. Kendini sıkma canım allah yardımcın olsun. Ama arkadaşlarımın dediği gibi oku ve ayaklarının üzerinde dur...

Kızım manyak mısın? Seni savundum orda diktir diyenlere karşı. Tövbe estağfurullah. Ezdirme kendini dedik, suçlu olduk ya

Kusuruma bakma lütfen ben topicteki diğer yazan kisi zannettim nickine bakmadım. Kusura bakma tekrar.

sen kesin olarak bekaretini kaybettine eminmisin bi doktora git güzel yavrum kesin bi fikrin olsun dimi ona göre bir gidişat bulunur

Bakire de olsam onunla birlikte olduğum gerçeği degismeyecekki. Ama yine de gidip muayene olmalıyım,evet.

Gerekirse telefonunu bile değiştir asla görüşme, arada sırada sevgililik diye bir şey olmaz, daha 20 yaşındasın gençsin mutlaka okumalısın, diktirmek olmaz evleneceğin kişi bunu bilmeli sonradan oldu da öğrendi daha kötü olur. Ayrıca o kişinin seni sevmediğine eminim, herkesin sevgilisi oluyor kimseden böyle şeyler duymadım.

bu nasıl bi mantık ya ! affetmeyelim o zaman taşlayalım olur mu zihninize en uygunu bu zaten !!!!

kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş bunu kendinize yapmayın lütfen.
ne demiş mevlana "Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur, Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın" hayat böyle ki zaten hatalar, pişmanlıklar, düzeltmeler, tövbeler ve yine hatalar, sonra yine, yine, yine...

sıkıntı zaten BÜYÜTÜLÜŞ TARZIMIZDA. kız çocuğuna bu kadar edebi hayayı öğretmeye çalışan kısıtlayan sınırlayana anne- baba (-ki aile kontrolünün çok ama çok önemli olduğunu düşünüyorum) sıra ERKEK çocuğuna gelince tüm bunlardan bi' haber gibi davranıyor ve öyle işleniyor ki zihinlerimize bu tek taraflı terbiye TECAVÜZE UĞRASAK BİLE tahrikten suçlu sayılıyoruz.
zaten kadın eziliyor bari biz birbirimizi ezmeyelim.
velev ki bile isteye yaptı şu gördüğü muameleyi haklı çıkaracak bir durum var mı? kızım sen haketmişsin bunu mu? demeliyiz.
biraz empati, azıcık vicdan lütfen. bu kızcağız daha 20 yaşında ve olgunluğun yaşı da 20 değil. kiminin 40 yaşında kiminin 15 yaşında aklı başına gelir. yargılamak, yadırgamak haddimiz değil. hangimizin ne yaşayacağını nereden biliyoruz. rahmetli anneannem "allah kadını mezarda da korusun" derdi. yaşımızı almış olmamız, evlenmiş çoluk çocuğa karışmış olmamız, kocamıza ilk gecemizde bekaretimizi ispat etmiş olmamız hiçbir şeyi değiştirmez. Rabbim herkesin evladını korusun kötüden, bu kızcağız da kötüye kanmış işte. o kadar...

size gelince konu sahibesi hatanın neresinden dönülse kardır diye düşünüp yolunuza bakacaksınız. bu insan müsveddesinden bi' halt olmaz.
ayrıca ne demekmiş okulu bırakmalar filan hangi akla hizmet bunu yaptınız yazık değil mi?
elalemin sümsük herifinin egosu incinmesin diye 20 yaşında böylesi bir fedakarlık niye?

sıfırdan başlayın ve yanınızda sadece aileniz olsun dara düşünce sadece onlar olacak çünkü bir başkası değil.
bekarete gelince olan olmuş artık keşke demenin anlamı yok. ileride (asla şimdi değil) sizi ve yaşadıklarınızı anlayan biriyle tanışır düzgün bir beraberlik yaşar evlenirsiniz inşallah ama sırf bekaret için bu düzenbaza katlanmayın. bir zarın bedeli bir ömür olmamalı olmaz da zaten.

önce okul, dik durmak lazım hayatta. yedirtmeyin kendinizi sırtlanlara sakın ha.

ha sırf namus temizliği, başım örtülsün fasafisosu için de o bahsettiğiniz kişiye yanaşmayın. sevgisiz bir beraberlik yürümez asla. forumda böyle bir konu vardı. Bi' göz atın isterseniz. O çocuğa da yazık, kendisini sevecek birini arayacağı vakti kendinize harcatmayın.

Allah yardimcin olsun diyeyim baska da söylenecek söz yok durumun icin...
Herkes hata yapabilir insaniz sonuc da ama sen bu hatayi yapmak icin bayagi bi caba sarf etmissin
Basindan belliymis adamin ne mal oldugu.
Onsiz yapamiyordum diye sey mi olur kimse vaz gecilmez degildir hele de böyle biri.
Kacan kovalanir hesabi o kacdikca sende takinti olmus hata üstüne hata yapmissin.
En azindan öyle birinden kurtulmana sükret sanirim bu olayin tek iyi yani bu ... Allah dan bagislanma dile zina büyük günahlardan biridir.
Ve toparlan baska birini bu ruh halinle kesinlikle düsünme kendini daha da batirma bi yanlis baska yanlislari dogurur.
Okuluna devam et yada meslek yap tekrar bi yerlerden tutun ve parani, hayatini kendi ellerine al belki zor olucak ama bunun icin cabala basarirsin insallah.
Ayaklarinin üzerine saglam bastiginda kimseye hesap vermek zorunda kalmazsin istedigin kisiyle de evlenirsin ...

Bir arkadaşım vardı gerçi hala var
Kız 13 yaşındayken daha bir oğlan taşınmıştı mahalleye.
Uzaktan bakışmalar vs kızı bir şekilde tavladı kendisi 24 yaşındaydı.
Bunlar çıkıyorlar neyse.

Görüşmeler sadece oğlanın evinde kimse yokken.
Ya da apartman çatısı, bodrumu falan. :S
Dışarıda bir bardak çay içmişlikleri yoktu.
Aynen anlattığın gibi sadece görüşcekleri zaman bir gün önce haberleşme var.
Onun dışında ilgi ,iletişim sıfır.
Sebep hep aynı iş, yoğunluk,yorgunluk, ailesel problemler.
Ufacık bir neden sorusunda suslar, isyanlar. Ayrılmalar.
Kız yerlerde yapamam onsuz, o benim ilkim..
Bu şekilde tam 6 yıl sürdü.
Ve 6 yılda kızı belki 60 kez terketti.
Askerliğini bile bekledi bu kız. Derdinden verem oldu o dönem( gerçekten oldu)

O yaşlar bir kızın tam kandırılmaya müsait yaşları..
Oğlan bunu bir güzel kullandı.,hevesini aldı.
6 yıl sonra da son kez tekmeyi bastı iki ay sonra başkasıyla sözlendiği duyuldu.
Kesinlikle kızlayken vardı diğeri.
Ama arkadaşa bunu anlatamadık.
Böyle ilişki olmaz,bu aşk değil, kullanılıyorsun dedik.
O ise hayır o beni seviyor. O zaman niye 6 yıldır benle dedi.
İnanmak istedi

Terkedildi o dönem kahroldu.
O benim ilkimdi diye dolandı ortalarda..

Sonra ne mi oldu. Bu kız başkasıyla evlendi.
Şimdi gayet mutlu. Ne salakmışım be diyor.
Onun bekaret sorunu yoktu ama onun dışında herşeyi yaşamıştı.
Bakire miydi? Evet ama bence hayır..
Şimdiki mutluluğu haketti mi?
Tabi ki haketti.
Hata yaptı evet, uyarılara kulak asmadı, bildiğini okudu.
İnadına kullandırdı kendini evet ama o da insandı, mutlu olmak onun da hakkıydı.
Sevdi ve çok çekti.
Kendi aklıyla kendine çektirdi.

Ben de senin konun üzerinden tüm kızlara seslenmek istiyorum.
Kendi aklınızla kendinize çektirmeyin..

bakiremi yani şimdi o kız afedersinizde herşeyi yaşayıp namuslu geçinenlerden daha namussuz..herşeyi yap et o kız namuslu olsun bi kan namus ölçüsü olamaz ya

Ahlak bekçileri türemiş yine.
Düşmez şaşmaz bir Allah.
Şöyle koca koca konuşanlar yok mu, sinirlenmemek mümkün değil..

Neyse; erkek arkadaşım dediğin pislik için bir yorumda bulunmayacağım.
Bu serseriyle devam edertsen, hayatın mahvolmaya devam edecek.
Ha silkelenip kendine gelirsen, yaşadıklarının üzerine sünger çekip hatalarından gerekli olan çıkarımları sağlarsan, yep yeni, tertemiz bir hayat önünde duruyor.

Tercih senin.

bu konuyu okurken gözlerim doldu neden mi çünkü buna benzer bir olayı maalesef bende yaşadım . tamam belki cinsellik tam anlamıyla yaşamadım ama yaşadıklarımda bana yettti . yine internet yine cinsel istismar . arkadaşlar netteki erkeklere lütfen güvenmeyin . ordakilerin çoğu karşısındakini cinsel obje olarak görüyor . karşısındaki kızında bir ailesi olduğunu toplumda bir yeri olduğunu kendi kız kardeşleri gibi kendi anneleri gibi bir kadın olduğunu anlamak istemiyorlar .anlamak istemedikleri gibi böyle düşmance bir tabır sergiliyorlar . iki dakikalık zevkleri için genç kızların hayatını söndürüyorlar resmen . ne diyeyim allaha havale ediyorum . yazıklar olsun bunları yapan insanlara .şerefsizlikten başka birşey değil . bu internet konusunda devletin bazı önlemler almasından yanayım . bazımız boşluktan bazımız belki birini bulurum evlenirim mantığıyla yanlış ilişkilere sürükleniyoruz .

Yok artık yaaaaaaa, sahiden yok artııııııııııııık
Kızlık yeniden nasıl kazanılacak, mideniz hangi gerekçeyle bu durumu kaldırabiliyor gerçekten inanamıyorum
Bir kadın ya bekaretine sahip çıkacak-onu kaybetmeyecek, ya da kaybettiyse delikanlıca arkasında duracak. Bu nedir ya, kimi kandırıyorsunuz siz ?

olur recm edelim mi ne dersin kızcağızı toplumun ahlakını bozuyormuş . herkes kendi hayatına baksa keşke yargılamadan önce ama nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…