Hayatımı mahfettim :(

herkes kendi hayatına baksa keşke birini yargılamadan önce . herkesin namusu kendine . zorla mı yaptılar mantığı komik . zaten dişi köpek kuyruk sallamadan dimi . neyse kızma ablacım dünya çılgın bakirelere kalıcak ..

İnsanın kalbinin gittiği yönü takip edip kandırılmasının veyahut hayal kırıklığına uğramasının yaşı yoktur. 15'te olabilir 55'te. Hatalarımız bizi daha kötülerine hazırlar. Önemli olan tecrübelerimizden ders alabilmektedir. Namus, karakter ve dürüstlük iki bacak arasında değildir. hesabın pasife çekilmiş ama okuyacağını umarak naçizane tavsiyelerde bulunmak isterim. İnsanların sana boşver demeleriyle içinde yaşadığın sarsıntı azalacak değil. Hata ya da değil; sen sadece kalbinin sesini dinlemişsin. Yapman gereken hayatını mahvettiğini düşünmek değil önüne bakmak. Yeteneklerinin farkına varmak, kendi ayaklarının üzerinde durabilmek. Bir gün yine seveceksin ve sevileceksin. Ve seni gerçekten seven insan geçmişine değil GELECEĞİNİZE bakacaktır. Sevgiyle kal

İlk yorumunuzu okumadım, saldırganlığınızın bundan kaynaklandığının farkında değilim. Ben laf çarpıtmam, direkt söylerim. Sizinle bir sıkıntım olmamış ki, her mesajınızı takip etmemişim. Üslup ne kadar çirkin...Ne kadar...
Testide ne varsa dışa da o sızarmış. Psikolojide gerçeklerle yüzleşmek diye bir yöntem var, bir çok sorunu çözer. Önce yaşadığınızın sıkıntısını üzerinizden atın ki, karşıt düşüncede birini zorla tahrik etmeyin. Bu da son mesajım size

sen insanları direk yargılaıyorsun bu haddine değil beden benim hayat benim istediğimi yaşarım . sen yaşama otur evinde banane . lafı gayet güzel çarpıttın bana ayak yapma hiç . benim sıkıntım sorunum yok . senden 10 yaş küçük bir kıza yorum yaparken daha dikkatli yapıcı ol demeye getirdim . hayatta büyük konuşma dedim . saldırganlıkla ne ilgisi var . sen senin gibi yaşamayanlara saygı duymuyorsun anlamaya çalışmıyorsun . burdaki kız ben ordan oraya koşuyorum hayat ne güzel oh ne ala demiyor . birini sevdim sevgimi kullandı diyor burda ağlıyor sen hala arkasında durun zorla mı yaptılar bilmem ne .zorla yapmadılar canım rahat ol .

hayır nedir ki yani . arkasında durun duruyoruz zaten . orda kızlık zarıyla ilgili konu açıldığında en ağır ben konuştum . bir kadının kendine olan saygısızlığıdır dedim kızlık zarı diktirmek . ama iş namusa gelince orda durucaksın . herkesin namus anlayışı kendinedir . kimseyi hayatıma karıştırmam . seninde başına geldi böle agresifsin aa pardon görmedim ben yazdıklarını geç bunları kardeşim . ne diyeceksen direk söyleyeceksin yok öyle yağma . senin düşüncelerin ve yorumların beni zerre ilgilendirmiyor . ama konu sahibinin yaşı gereği ve yaşadığı şeyin çok sıcak olması nedeniyle yapılan yorumları bazılarını sadece senin değil çok ağır buldum . linçe hemen girişiliyor . sana göre yanlış anladık . sen çok namuslusun aferin . ama bana çok komik geliyor neyse .

Yaşamak istedin yaşadın niye şimdi dövünüyorsun zorla mı yaptı hayır ve neden hayatın mahvolsun ailen önemliyse yaşamasaydın. Ailen olabilir ama sende bir bireysin kendi yaşamın var bunları önceden sentezleyecektin kendince sakın diktirip kendini küçük düşürme onurunun gururuna yakıştırabiliyormusun bunu ? Sen hayatta iyi bir yere gelmeye bak çevrendeki insanları buna göre şekillendir zaten erkekler güvenebileceği kadın arıyor artık diktirip sahtekarlığa girme güçlü ol arkasında dur yaptığının. Zar mı hayata bağlıyordu seni ? Karakterin duruşun önemli gerisi boş zar diyene de yallah diyeceksin bu kadar basit.

İsteyerek yapıp, sonra diktirmeyi doğru bulmuyorum.
Ben yapmam diyenleri de doğru bulmuyorum :)
Saçma yani.
İstediğin kadar akıllı, aklı başında,mantıklı ol.
Öyle bir gaflettir ki o , o an gelir 2-3 dakika bir şey.
Yaşamayan bilmez. Ha ben de yaşamadım.Ama nasıl bir duygu olduğunu az çok anladım. ALLAHın sevgili kuluymuşum ki son anda uyandım o kabustan.
Ben 20li yaşlarımda uzaktaydım düşmedim öyle bir hataya , böyle bir mantık yok.
Senin karşına o kadar şerefsiz adam çıkmamıştır, sen şanslısındır vs vs...
O zaman, biri tenha sokaktan geçerken yakalayıp döverler suçlu.
Sen aynı tenha sokaktan geçerken dayak yemezsin ooo "ben dayak yemedim ya" diye bir cümle olamaz yani :)

Ama bir yandan bakıyorum, bu erkeklere her şey müstahak, diktir gitsin be diyorum.
Aslında şu sıra erkeklerden o kadar nefret ediyorum ki, her şey müstahak onlara.
Ama bunu diktir gitsin şeklinde yansıtmayacağım da, beğenmeyen g...zekalı küçük oğluna almasın şeklinde egoma yansıtacağım :)
Evlenmeden önce yapanlara kızmıyorum. Bunu hata olarak görüyorsun nihayetinde.
Hayatta her şey insanlar için ama bence bu toplum da, evlenmeyi beklemeli insan.
Sanki evlenince ayrılmayacağının garantisi var da ... Ama boşver adı güzel olsun maksat.
Evlendikten sonra yapınca başka, evlenmeden önce yapınca başka oluyor adı bu tarz şeylerin.
Ha bir de dini boyutu var ama o herkese göre değişir.

Canım artık devir internet devri. Herkesin elinin altına internet var. Erkekler de bu şekilde bir sürü kız tavlamanın peşinde. Sen sevgilim o benim derken, muhtemelen senle beraber bir sürü kız da onun sevgilisi olduğunu sanıyordu. Öncelikle moralini düzelt, kitap oku, açık havaya çık...Seni ne mutlu ediyorsa onları yap. Şu an senden kurtulma planları yapıyordur, bunlara hazırlıklı ol ve şunu unutma her şey bekaret değil. Kötü karakterin, alt seviyede kültürün varsa o bir parçacık şey varken de aynı kişisin, yokken de. Hakkında hayırlısı olsun.

Yirmi yaşındasın hayat yolunun başındasın belki,hatalarının farkına varabildiysen ne mutlu sana.
Sevgilim dedigin kişi aslında seni hiç sevmemiş,hatanın büyügü sende ki ,seni uzunca bir süre aramayan birine tekrar dönmüş onu evine almış ve aynı yataga girmişsin
Ailem muhafazakar derken,onlardan biraz korksaydın da keşke bunları yapmasaydın

Ben tutucu keime kızmıyorum,çünkü toplum olarak o kadar bozulduk ki,evlilik öncesi herşeyi yaşayıp bitiriyor ve evlilige sıradanlaşmış,alışılmış şeyleri bırakıyor,3-5 yıl da da artık eşler olarak birbirimize tahammül edemiyoruz
İşte buradan bakarsak evlilik öncesi cinsel birliktelik,ten uyumu bana saçma geliyor
İnsanın kalbinde aşka sevgiye saygıya yer varsa fedakarlıklar yapılıyorsa evlilik aile kurumuna dönüşüyor,kadın dedigin biraz daha özverili olmak zorunda çünkü biz herşeyden önce anneyiz

Canım sana abla tavsiyesi bolca dua et,tövbeni et Rabbine sıgın,geçmişe degil gelecegine bak
Okulunu bitir ki,zaten çocuk gelişimi okudum diyorsun,şu hayatta insanı çocukla kadar kim mutlu eder ki
Bence Çocuk gelişimini bitirdiysen hemen iş bul ve çalışmaya başla,sana bu kötülügü yapan kişiyi Allaha havale edip yüzüne dahi bakma

Şimdi beni sevn çok iyi bir insan var diyorsun,sevmiyorsan o insanı üzme
Tiksiniyorum şöyle böyle demeseydin belki sana şu sözleri hatırlatabilirdim ''Kul olduguna degil,kul olana sevdalan''
''Sevdigini degil seni çok seveni sev''derdi rahmetli kayınvalidem
Bilmem belkide atalar dogru söylüyorlardır kimbilir

Bekaretini verdikten çoğu kız zamanla çökmeye başlar.Çünkü o parıltı ışık bitmiştir Erkek müsveddesi o şahıs yüzündeki ışıgı söndürmesin tamammı,hatalar yapmışsın tekrarlamaman önemli olan
Kim ne derse desin Sürekli sex olunca ilişkinin boyutu degişiyor ve duygu körelip gidiyor .Buna sadece "sen sex için varsın" demek kalıyor. Ne hatayı yaparsan yap ama iki hatayı asla yapma,

Sevmediğin bir erkekle evlenme!
Sakın evlenmeden önce bir erkekle beraber olma. Bu davranışını o bir sevgi göstergesi olarak algılamıyacak (tabiki her erkek aynı düşüncededir diyemem istisnalar olabilir),zamanla size duydugu saygıyıda kaybedecektir.(olmuşsan da geri dönüşü olmadıgından aynı hatayı tekrarlama)

İleride bir erkege bu sırrını bana göre açıklamak zorunda degilsin şu an ki durumda,Allah sinirsiz affedicidir..Onun merhametine sıgın erkek-kadın diye ayırmadan iki tarafında en baştan DÜRÜST olması gerekir, tabi sağlam zemin üzerine kurulu bir ilişki yaşamak isteniyorsa....İşte o zaman alır karşına konuşursun,şimdi bunları düşünüp kafanı iyice bulandırma

Toplumumuzda malesef kızlık bakire olayı hala tabu.Ne kızlar namus olayından kan davasına kadar öldürülüyor. Günah sadece kadına kesiliyor. Oysa bu günahı iki kişi işliyor. Neyse demagoji yapacak değilim. Lakin benim fikrim şudur. İleride bir gün evlilik düşüncen olursa karşındakini seviyorsan ve seni sevdiğini biliyorsan geçmiş geçmiştir. Sayfan tertemiz açılacaktır.

Allah yardımcın olsun,üzülme bir önce hayatını düzene sokmaya bak

Bir hata yapmışsın olan olmuş geriye dönmek imkansız. Bu yüzden oralara fazla takılmayacaksın. Yoksa kendini hasta edersin. Yaptığın hata yüzünden insanlardan utanman hayata küsmen çok saçma şuan elinde değildir anlıyorum üzülüyorsundur. Bu bir hataydı bir anlık gafletten kaynaklanan. Okuduğum kadarıyla pişmansın ama dersini almışsın bir daha yapmam diyorsun. Tamam artık kapat bu konuyu. Zina yaptım diyorsun gerçekten pişman olarak Allah'tan af dilersen tövbe edersen Allah seni affedecektir inşallah. Allah'ın rahmeti boldur unutma.
O adama gelince bence seni hiç sevmemiş boş zamanlarını seninle geçirmiş sadece oyalanmış seninle. Seninle egosunu tatmin etmiş. Onuda unutacaksın buda geçecek. Hayatta neler unutulmuyor ki ne acılar dinmiyor. Dünya üzerinde bizim görmediğimiz bilmediğimiz ne acılar ne hayalkırıklıkları var.
Neden böyle oldu deme artık. Olmuşla ölmüşe çare yok. Kendini toparlayacaksın. Bundan sonra ne yapabilirim diye düşüneceksin önüne bakacaksın. Zaten başka ne yapabilirsin ki? O adamla iletişimini tamamen koparmalısın. Ben senin yerinde olsam bir iş bulmaya çalışırdım. Çalışırken insanın kafası dağılıyor. Diğer türlü sürekli kafanda kurup durursun. Bence şuan en önemli şey senin ruh sağlığın. Hayatının iyileşmesini istiyorsan önce sen iyileşmelisin. Artık üzülme.
Seni ayıplayanları da takma. Doğruyu söylemek güzeldir fakat uslübunu bilince.
"Kim bir kardeşini, bir günah sebebi ile ayıplarsa, o günahı işlemedikçe o kimse ölmez. Tevbe ettiği bir günahtan dolayı birini ayıplayan, aynı günaha müptela olmadan ölmez."

hepimiz hatalar yapıyoruz hepimiz yanlısı sectiğimiz zaman üzülüyoruz.cünkü biz insanız.çok geçmis olsun sen benim kızkardesim olsan sana böyle konusmazdım emin ol.ama sunu unutma hersey bizim için kimse sürekli batamaz tüm bataklığın terse dönüs noktası vardır..dersaneye gitme gir bir ise par tıme çalıs (aklına gelmesin sürekli evde durma) aksamlarıda ders çalıs.seven insan sunu bunu yapmaz diyip duruyoruz ama herseyi yapıyorlar valla kadını erkeği yeterki allahtan korkmasın.
al bir abdest namaz kıl tövbe et (zinan için)
bolbol töbe et namazkıl dua et
UZMANLAR DUA EDEN İNSANLAIN DEPRESYONA YAKALANMA RİSKİ DÜSÜKTÜR DİYOR.
Birdahada arama sorma okisiyi

Her şey insanlar için. Hayatta yapmam dediğimiz şeyleri bazen yapıyoruz maalesef. Öncelikle beraberliğin olduğu için onunla olmak zorunda değilsin. Hani o evlilik niyetinde yaklaşsaydı sana elbet bir şeyler düşünülebilirdi. Hala onunla olman, kendini suçlu hissettiğin için diye düşünüyorum. Ne insanlar var ki ; her şeyi yaşayıp sadece beraber olmayıp kendini temiz gören.. Ben o kişiden uzaklaşmandan yanayım. Zaman geçtikçe bazı yaraların iyileşir. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

sayfayı okuosun gördüm yalancı cennet inş burda ki yorumlar seni toparlar canım çıkışını kendin bulucaksın hayat senin biz yazarak bisileri değistiremeyiz ama duanı et okulu devam hepimiz aynı görüsteyiz

Bu yapılan şeyi cahillikle yada küçüklükle ilişkilendiriyosunuz ya.. Pes dedim doğrusu. Bu yapılan şeyin adı ZİNA ve dinimizde zina yapan birini öldürmek canına kıymak günah dahi değil. Hala gelmiş burda olabilir hatadır diyip geçebiliyosunuz. Bu yapılan şeyin sizce HATA nın günahı neydir anlatıyım..
Peygamber efendimiz ve Cehennem bekçisi Malik arasında geçen bir konuşma.
Bir alay kadınlar gördüm; bunların kimisini göğsünden asmışlar; kimisini de ayaklarından baş aşağı asmışlardı. Bunlar feryad ve sayha atıp duruyorlardı.
Bunlar kimlerdir? dedim. Malik şöyle anlattı.
Bunlar zina edenlerdir;ayrıca çocuklarını düşürüp katil işi işleyenlerdir.

Gerisini siz düşünün. Rabbim affeder elbet. İnşallah yani...

Son düzenleme:
Hep böyle konulara yorum yapmaktan çekiniyorum
çünkü benim de bir kızım var ve büyük konuşmaktan çok korkarım.
Ama yine de şunu söylemek istiyorum;
Bir daha hayatının hiç bir döneminde bu kadar cesur olmassın umarım.Çünkü o yaşta
ailenden tepki alacağını,çevrenin tepkisini v.s v.s herneyse bile bile yine de cinsel ilişki yaşamak
bana cahillikten çok cesaret gibi geliyor.Direk bu konudan girdim çünkü bu konu üzerinden soru sormuşsun.
O insandan saha hayır gelmeyeceğini artık öğrenmiş olduğunu tahmin ederek yorum yapmıyorum bile.
Şimdi bu ruh halinde olman çok normal biraz zaman ver kendine,daha herşey çok yeni belli ki.
Ama ne olur artık kendini harcatma kimseye,biraz kendinize değer vermeyi öğrenin artık....
Allah yardımcın olsun..

daha küçüksün ve hayatını okuluna ver üniversitene devam et sonradan dahada pişman olma çok üzüldüm sana cnm ama o çocukla sakın bir daha görüşme onun niyetibelliymiş seven insan metrobüse bindirip döner gidermi cnm gitse bile seni arar ne yatın eve geldinmi falan die.neyse olan olmuş önemli olan bundan sonrası kendine yeni bir sayfa aç ve bu çocuğu unut cnm.hayatında başarılar

Sağol, aydınlandık.
Bu ne biçim baskı, psikoloji bozucu bir şey ya, midem bulandı.
Sen daha böyle din, cehennem demeye devam edersen adminler de seni asıcak baş aşağı haberin yok

kırmızı ile gösterdiğim yer nasıl bir cümledir afedersiniz de ?

Bence önce kendi inancınızı yargılayın siz.

Ne de olsa Kur'an da en büyük günahlardandır kötü düşünmek, birinin canını yakmak, rencide etmek..

Ayrıca biz duaya başlarken bile "esirgeyen ve bağışlayan Allahın adıyla" diye başlıyoruz.

Lütfen yanlış düşünceleri dini bir zorunlulukmuş gibi empoze etmeyin.

yok artık...
güzelim dinimiz ne hale geldi.
özellikle şu işaretlediğim kısım kan dondurucu gerçekten.
erkeğin yaptığı da zina hatırlatmak isterim.
ve bu kızcağız Allah'ın yarattığı bir kul ve sadece Allah'a hesap vermek zorunda.
Kendisiyle aynı ayardaki kendisi gibi aciz ve fani kullara değil.
Lütfen vicdanlı olun biraz. en azından din adına Allah adına hüküm vermeyin ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…