• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı nasıl düzene sokacam

cikolatag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
24
3
1
52
Arkadaslar 3 yildir tek tarafli aşk yasiyorum ne yapsam unutamiyorum. Unutmak için herturlu yolu denedim baskalariyla konustum ama olmadi unutamadim. Hayatim altust dogru duzgun yuzum gulmuyo bu yuzden universite sinavini bile kazanamadim ailemin benden beklentisi var ve ben gercekten ne yapcagimi bilmiyorum :(

Arkadaslar 3 yildir tek tarafli aşk yasiyorum ne yapsam unutamiyorum. Unutmak için herturlu yolu denedim baskalariyla konustum ama olmadi unutamadim. Hayatim altust dogru duzgun yuzum gulmuyo bu yuzden universite sinavini bile kazanamadim ailemin benden beklentisi var ve ben gercekten ne yapcagimi bilmiyorum :KK43:

İlk öce şunu kabul edin. Sizin aşk dediğiniz şey aslında bir saplantı. Çünkü bu hislerin herhangi bir karşılık görmeksizin 3 yıl gibi bir zaman sürmesi normal değil.
Bir ilişki yaşarsınız anılar peşinizi bırakmaz unutmak zaman alır ancak sizin ki uzaktan uzağa bir beklenti.
Atlatırsınız elbette. Düşünmeye çalışmaktan vazgeçerek.
Bu arada başka kişilerle flört etmek yanlış. O unuttursun bu unuttursun diyerek kendinizi zitan ediyorsunuz.
Üniversiteye girin hele ne aşklar yaşanacak orada bu aşk dediğinize güleceksiniz.

Platonik olarak mı yaşadınız yoksa söylediniz de red edildiniz mi? Çünkü bazen icindekilerden kurtulmanın en kisa yolu onların dışarıya (sevilen kişiye ) kusulmasidir . Rahatlar ve yoluna bakabilirsin.

Sınavı kazanmama sebebiniz bu mu
Onu düşünmekten ders çalışmadım mi diyorsunuz
Sorunlardan kaçmak için bir durum içine sokuyorsunuz kendinizi
Çıkmaz da hissedince daha kolay oluyor
Yardım alın mutlaka konuşun bu durumu bi uzman ile..
Lise hayatinizi bu "buhran" ile heba etmişsiniz sanki..
İleride çok pişman olacaksınız..
Çok büyük sıkıntılar içinde kendini kurtarmak için okuyan çalışan insanlar var..
Lütfen yardım alın ve toplayın kendinizi..

Arkadaslar 3 yildir tek tarafli aşk yasiyorum ne yapsam unutamiyorum. Unutmak için herturlu yolu denedim baskalariyla konustum ama olmadi unutamadim. Hayatim altust dogru duzgun yuzum gulmuyo bu yuzden universite sinavini bile kazanamadim ailemin benden beklentisi var ve ben gercekten ne yapcagimi bilmiyorum :KK43:

sen daha böyle onu düşünmeye devam edersen o iş güç sahibi olur evlenir gider sende öyle bakar durursun, silkelen bence hayatına bak bu kadar melankolik olma

Ben bacak kıllarına bakarak soğutmuştum kendimi

Back
X