• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı ve kocamı cok seviyorum

champagneshimmer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
16.019
5.086
448
başlıktanda anlayacagınız üzere kocamı cok seviyorum. oda beni seviyor. 10 yıllık evliyiz. ben 37 eşim 47. biz hala cocuk kıvamında yetişkinleriz. bu halimizden de cok mutluyuz. ve eğitimliyiz.
cocugumuz olmuyor. bunu da bir dönem dert etsemde şimdi hiç dert etmiyorum. hatta olmamasının daha iyi olduıguna karar verdik.
eşimin işi dolayısıyla biraz ayrı kaldıgımız zamanlar olur. bu zamanlar nadiren zor ama genelde güzel gecer. kavga ederiz ama küsmeyiz. kavga ederiz ama olayı tartışıp bir fikre varırız. eşimin ego ve kompleksleri olabiliyo. böyle zamanlarda ben onu alltan alırım. her türlü şakaya gelir. bende gelirim. zevklerimiz farklı ama saygı duyarız birbirimize. benim bir tek leopar desenli kıyafetler giymemi ve popomu cok acıkta bırakan şeyler giymememi istemez. bende giymem zaten.
her türlü sorunu yaşadık ama cok şükür hepsini ve bundan sonra olabilecek sorunları aşabiliriz. buınu biliyoruım.
cinsel yonden de harikayız. eşim bana göre daha isteksizdir ama ben bunu önemsemiyorum. isteyenin bir yüzü istemeyenin bin yüzü kara diyip sırnaşırım.
dışarda, toplantılarda , ark. ortamlarında bizi görenle, bize sevgi pıtırcıgı derler. birlikte yer içeriz sözyleriz hep ellleyiz dizdizeyiz. yani gene cok mutluyuz.
eşime kızarım söylenirim garip gelen tesr gelen hareketleri olur ama hiç dert etmem. dogruyu bulacagına emin oldugumdan durumu akışına bırakırım.
önceleri pek birşey anlatmazdı. şimdi bülbül.
sabahları uyanır yataktan kalkmadan bana şarkılar söyler... vs.vs.vs.vs.vs..vs..bende ona yumurtalı sucuk yaparım :)
o yokken butun evi derdi tasası bakımı tutumu bana aittir. bundan hiç rahatsız olmam. taşıyamacagım yukun altına da asla girmem. bahceyi de kazar eker dikerim, tamir de yaparım artık aklınıza ne geliyorsa.
evliligim 4-5 yılı kv sorunum vardı. zorlu oldu ama başardım. bunu da aştık.
ailemden baya uızaktayım. asla ailemde yanımda olsun tüh vah demedim. çünkü herkesin kendine ait bir hayatı var ve ben bu hayatı sectim. senede 3 kere onlara giderim onlarda yazları bana gelir.
2 tane kamkam var. futursuzca herşeyi konuşur güler egleniriz ( telefonda ). onlar bazen beni 2 ay aramazlar. ben arar neden beni aramıyorsunuz derim. yada tam tersi. genelde cok sık grştügüm bir ark. eger 3 gun aramazsam veya 3 kere telini acmazsam merak eder öldü mü kaldı mı diye. bu da cok güzel birşey. asla kimseye darılmam kırılmam naz kapris yapmam. her işimi kendim yaparım. bahcem köpegim evim ailem arkadaşlıklarım vs.sv.sv.s.s herşey cok güzel.

şimdi derdin ne ki diyeceksiniz.
benim derdim böyle olabilecekken neden böyle olamıyorsunuz da hep bir dert içindesiniz ? en güzel yaşlarınızı zamanlarınızı neden sorunlu insanlar ile birlikte olup, olmayacagını bile bile diretip kendinize ve karşınızdakine hayatı zehir ediyorsunuz ? neden güzel aile olamıyorsunuz ?
ek: güzel biri ilişki örnegi de vermek istedim. içimiz acılsın.

başlıktanda anlayacagınız üzere kocamı cok seviyorum. oda beni seviyor. 10 yıllık evliyiz. ben 37 eşim 47. biz hala cocuk kıvamında yetişkinleriz. bu halimizden de cok mutluyuz. ve eğitimliyiz.
cocugumuz olmuyor. bunu da bir dönem dert etsemde şimdi hiç dert etmiyorum. hatta olmamasının daha iyi olduıguna karar verdik.
eşimin işi dolayısıyla biraz ayrı kaldıgımız zamanlar olur. bu zamanlar nadiren zor ama genelde güzel gecer. kavga ederiz ama küsmeyiz. kavga ederiz ama olayı tartışıp bir fikre varırız. eşimin ego ve kompleksleri olabiliyo. böyle zamanlarda ben onu alltan alırım. her türlü şakaya gelir. bende gelirim. zevklerimiz farklı ama saygı duyarız birbirimize. benim bir tek leopar desenli kıyafetler giymemi ve popomu cok acıkta bırakan şeyler giymememi istemez. bende giymem zaten.
her türlü sorunu yaşadık ama cok şükür hepsini ve bundan sonra olabilecek sorunları aşabiliriz. buınu biliyoruım.
cinsel yonden de harikayız. eşim bana göre daha isteksizdir ama ben bunu önemsemiyorum. isteyenin bir yüzü istemeyenin bin yüzü kara diyip sırnaşırım.
dışarda, toplantılarda , ark. ortamlarında bizi görenle, bize sevgi pıtırcıgı derler. birlikte yer içeriz sözyleriz hep ellleyiz dizdizeyiz. yani gene cok mutluyuz.
eşime kızarım söylenirim garip gelen tesr gelen hareketleri olur ama hiç dert etmem. dogruyu bulacagına emin oldugumdan durumu akışına bırakırım.
önceleri pek birşey anlatmazdı. şimdi bülbül.
sabahları uyanır yataktan kalkmadan bana şarkılar söyler... vs.vs.vs.vs.vs..vs..bende ona yumurtalı sucuk yaparım :)
o yokken butun evi derdi tasası bakımı tutumu bana aittir. bundan hiç rahatsız olmam. taşıyamacagım yukun altına da asla girmem. bahceyi de kazar eker dikerim, tamir de yaparım artık aklınıza ne geliyorsa.
evliligim 4-5 yılı kv sorunum vardı. zorlu oldu ama başardım. bunu da aştık.
ailemden baya uızaktayım. asla ailemde yanımda olsun tüh vah demedim. çünkü herkesin kendine ait bir hayatı var ve ben bu hayatı sectim. senede 3 kere onlara giderim onlarda yazları bana gelir.
2 tane kamkam var. futursuzca herşeyi konuşur güler egleniriz ( telefonda ). onlar bazen beni 2 ay aramazlar. ben arar neden beni aramıyorsunuz derim. yada tam tersi. genelde cok sık grştügüm bir ark. eger 3 gun aramazsam veya 3 kere telini acmazsam merak eder öldü mü kaldı mı diye. bu da cok güzel birşey. asla kimseye darılmam kırılmam naz kapris yapmam. her işimi kendim yaparım. bahcem köpegim evim ailem arkadaşlıklarım vs.sv.sv.s.s herşey cok güzel.

şimdi derdin ne ki diyeceksiniz.
benim derdim böyle olabilecekken neden böyle olamıyorsunuz da hep bir dert içindesiniz ? en güzel yaşlarınızı zamanlarınızı neden sorunlu insanlar ile birlikte olup, olmayacagını bile bile diretip kendinize ve karşınızdakine hayatı zehir ediyorsunuz ? neden güzel aile olamıyorsunuz ?
ek: güzel biri ilişki örnegi de vermek istedim. içimiz acılsın.
Allah'ım herkese böyle sevgi nasip etsin ne güzel inşaallah karşımıza böyle bir evlilik çıkar. Ama nazar değecek imrenerek okuyan insanlar var Allah mutluluğunuz bozmasın sübhanallah

Allah mutlulugunuzu daim etsin ama herkesin hayatı hayatindaki kişileri sizin hayatınız ve hayatınızdaki kişilerle aynı olmayabilir değil mi
Soralım bakalım şu koca foruma mutsuz olmak isteyen var mı aramızda
Kim mutsuz olmak ister
Mutluluğu yaşayıp başkalarına burdan tarif edemezsiniz bakın ben bu kadar mutluyum siz neden beceremiyorsunuz garip bi:yöntem

daha o kadar cok şey varki yazmadıgım.. kimse okumaz diye kısa kestim. herşey de ama abartısınız herşeyde konuşur anlaşır paylaşır sorun her ne ise cözeriz.
bunu sizlerde başarabilirsiniz.

daha o kadar cok şey varki yazmadıgım.. kimse okumaz diye kısa kestim. herşey de ama abartısınız herşeyde konuşur anlaşır paylaşır sorun her ne ise cözeriz.
bunu sizlerde başarabilirsiniz.

herşeyde ama herşeyde demek..
öyleyse sana bir soru, eşin akşam yemeklerinde evde olmasa, gece geç saatlerde eve alkollü gelse bunu nasıl çözerdin ??
yada çözerdiniz ?

Çünkü bu biraz da şans meselesi...
Her çift aynı kalmıyor imzadan sonra
Veyahut birbirlerini tabımadan giriyorlar aynı eve sonra boşanmak çok zor geliyor...ve bir bakmışsın yıllar geçmiş
Bazen zaman su gibi...
insan şansınız bazen kendi yaratır. ama ben bu konuda evet şanslı gruptayım. evlenmden cok önce 2 tane anormal flortum oldu. bir sözlülük gecirdim. hepsinden de zor oldu ama mantıklı düşünüp ayrıldım.

Bir elin beş parmağı bile bir değil ki insanlar bir olsun. Bunu niye yapmıyorsunuz demek yargılamak olmuş biraz. Herkes aynı sorunlara aynı çözüm yoluyla yaklaşamaz. Kimisi daha atılgandır çözer, kimi içine kapanıktır iyice duvarlar örer.

Ne şanslısınız ki karşınıza uyumlu olabileceğiniz biri çıkmış. Doğru bir evlilik yapmışsınız. Bu forumda mutlu evliliği olan, kocasını çok seven bir sürü insan var. Ama burası "bir derdim var" kısmı. İnsanlar dertlerine çözüm arıyorlar. Olamamışlar demek ki mükemmel. Olduramamışlar yani. Beceriksizlik mi bu?

Gzel ilişkiler yeri mi burası derdim var platform u olduğundan dolayı dertler paylaşılıyor iyi güzel evlilikler tabi ki var ama buraya yazılmıyor . Allah mutluluğumuzu dam etsin diyelim bakalım.
haklısın burası degil gibi ama ben senin gibi düşünmüyorum. bazen de araya farklılıkar sokmak gerekir. algılar değişir değişebilr.

Allah'ım herkese böyle sevgi nasip etsin ne güzel inşaallah karşımıza böyle bir evlilik çıkar. Ama nazar değecek imrenerek okuyan insanlar var Allah mutluluğunuz bozmasın sübhanallah
saol nazar degmez popomu kaşıdım :)

Ne zaman hayatımda iyi giden şeyleri dile getirsem tersine dönmüştür,size de bu mutluluğunuzu fazla dillendirmek izi tavsiye edeceğim.Hic inanmazdim ama nazar diye birşey varmış, öğrenmiş oldum...
Mutluluğunuz daim olsun...
saol . umarım dönmez. eşim benden bu nazar işine daha cok inanır. ben pek takmam. popomu kaşıdım ama :)

Herkesin bu durumları aynı yorumlamasını, sizin gibi davranmasını bekleyemeyiz tabi. Ben yapıyorum siz neden yapamıyorsunuz demek olmaz.

O zaman hep tek tip hayatlar olurdu.
bence olaylar zaten hep aynı. burada vooovv cok farklı dunya da asla böle birşey yok diyecegimiz hiç bir sorun yok. kaldı ki tum dunyada aşagı yukarı sorunlar hep aynı. sadece kişiler farklı. dolayısı ile nerdeyse cözümler bile ortak.

Allah mutlulugunuzu daim etsin ama herkesin hayatı hayatindaki kişileri sizin hayatınız ve hayatınızdaki kişilerle aynı olmayabilir değil mi
Soralım bakalım şu koca foruma mutsuz olmak isteyen var mı aramızda
Kim mutsuz olmak ister
Mutluluğu yaşayıp başkalarına burdan tarif edemezsiniz bakın ben bu kadar mutluyum siz neden beceremiyorsunuz garip bi:yöntem
kısmen haklısın. ama algıyı, bakış acısını ve zamanında hiç mi güzel şeyler yaşamadık diye insanların kendini geri cekip düşünmesini veya böyle bir örnek var ben ne yapabilirim mi yapmasını saglamak istedim. nacizane fikrim ve istegim bu yonde.
Bir derdim var bölümünde niye dert anlatıyorsunuz demek biraz şey olmamış mı sizce de:KK45:
sonunda derdimi yazdım ama :) konuyu derde bagladım.

ahh be canım, bdv de en son açabileceğin bir konu açmışsın..
insanlar ne acı hayatlar yaşarken, eşlerinden, kv, anne, vsvs nelerle boğuşurken,
bdv de ben musmutluyum dizeleri yazmışsın..
insanları neden beceremiyorsunuz diye yargılamak, çok yersiz, anlamsız.
herkes mutlu olmak ister ...

Back
X