• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı ve kocamı cok seviyorum

herşeyde ama herşeyde demek..
öyleyse sana bir soru, eşin akşam yemeklerinde evde olmasa, gece geç saatlerde eve alkollü gelse bunu nasıl çözerdin ??
yada çözerdiniz ?
akollu gelip evi beni kırıp döküyorsa boşanırım. babam böyle idi. ve anneme cok boşan dedik ama yapmadı. bu yuzden içip dagıtan koca asla istemezdim. sorunu baştan çözdüm.
ama arkadaşları ile zaten eşim bulup içiebilir. hatta cok içtim gelemeyecegim burada kalayım dedigi zamanlarda oldu.
bende oo sen orada alemdesin bende evde içiyom hayde şerefe dedigim de oldu. hatta siz şimdi icersiniz arabayı alma yada gittigin yerde kal bende kafamı dinlerim dedigimde oldu.
bende içerim eşimde içer. ama ben eşime göre daha cok içerim.
yemeklerde de evde olmadıgı oldu.
tabi su sart neden yemege gelmiyor. ve kimler ile beraber. bunu söyler. söylemez ise sıkıntı.
diyeeksiniz ki nasıl kalır. bulundugumuz yer küçük bir kasaba. bir kaç arkadaşı var buraya uzak oturuyorlar. yada izmire gider. sabahtran cıkar akşam dönerim der. dönemez gibi...

Siz mutluysaniz baskasini niye dert ettiniz?
Siz super beceriklide mutsuz insanlarmi beceriksiz ?
İnsan hayati bu bellimi olur bugun cok mutlu olursunuz yarin biseyler yasanir dibe cökersiniz
Kimse ne tüm ömrü boyunca mutlu yasar nede tüm ömrü mutsuz
Herkesin hayatinda dönemler vardir

ahh be canım, bdv de en son açabileceğin bir konu açmışsın..
insanlar ne acı hayatlar yaşarken, eşlerinden, kv, anne, vsvs nelerle boğuşurken,
bdv de ben musmutluyum dizeleri yazmışsın..
insanları neden beceremiyorsunuz diye yargılamak, çok yersiz, anlamsız.
herkes mutlu olmak ister ...
evet mutlu olmak ister ama mutlulugu nasıl bulacaklarını bilmiyorlar. ne erkek nede kadın.
bir cok sorun var yaptıkları görmedikler göremedikleri vvb.vb.bv..bv.bv yazdıkca belki birileri fark eder...
yada ben birşeyleri fark ederim. susar otururum popomun üzerine

haklısın burası degil gibi ama ben senin gibi düşünmüyorum. bazen de araya farklılıkar sokmak gerekir. algılar değişir değişebilr.

saol nazar degmez popomu kaşıdım :)

saol . umarım dönmez. eşim benden bu nazar işine daha cok inanır. ben pek takmam. popomu kaşıdım ama :)

bence olaylar zaten hep aynı. burada vooovv cok farklı dunya da asla böle birşey yok diyecegimiz hiç bir sorun yok. kaldı ki tum dunyada aşagı yukarı sorunlar hep aynı. sadece kişiler farklı. dolayısı ile nerdeyse cözümler bile ortak.

kısmen haklısın. ama algıyı, bakış acısını ve zamanında hiç mi güzel şeyler yaşamadık diye insanların kendini geri cekip düşünmesini veya böyle bir örnek var ben ne yapabilirim mi yapmasını saglamak istedim. nacizane fikrim ve istegim bu yonde.

sonunda derdimi yazdım ama :) konuyu derde bagladım.
Zaten insanlar buraya ben ne yapabilirim diye konu açıyorlar eminim konuyu acmanda kötü niyet yok zaten elbette bu:senin nacizane fikrin ama doğru bi fikir değil mesela diyosun bizimde sorunlarimiz vardı demekki yok demekki çözmeyi seven bi eşiniz var beraber yol katedebikiyosunuz işte herkesin eşi öyle değil

Seninkisi biraz şöyle bise olmuş karşımda diş ağrısı çeken birisi var ve yemekte zorlaniyo ona diyorum bak aslında çok kolay bisey bu ekmeği isirmak diye tarif ediyorum

Sorun aynı acı ayni ama en önemli şeyler farklı. ..

Burda ki:mutsuz insanlarin sana gıptayla bakmasindan başka bi işe yaramaz konun söyleyim

haklısın burası degil gibi ama ben senin gibi düşünmüyorum. bazen de araya farklılıkar sokmak gerekir. algılar değişir değişebilr.

saol nazar degmez popomu kaşıdım :)

saol . umarım dönmez. eşim benden bu nazar işine daha cok inanır. ben pek takmam. popomu kaşıdım ama :)

bence olaylar zaten hep aynı. burada vooovv cok farklı dunya da asla böle birşey yok diyecegimiz hiç bir sorun yok. kaldı ki tum dunyada aşagı yukarı sorunlar hep aynı. sadece kişiler farklı. dolayısı ile nerdeyse cözümler bile ortak.

kısmen haklısın. ama algıyı, bakış acısını ve zamanında hiç mi güzel şeyler yaşamadık diye insanların kendini geri cekip düşünmesini veya böyle bir örnek var ben ne yapabilirim mi yapmasını saglamak istedim. nacizane fikrim ve istegim bu yonde.

Yanlış anlama beni asla kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama şu veya bu nedenle boşanmış, mutsuz, dert çeken kadınların olduğu bir platformda, üstelik bdv gibi bir bölümde ben yaptım siz neden yapamıyorsunuz demek olmamış.

Burası dert bölümü olduğu için dertleri dinliyoruz. Yorum yazan kadınların çoğu da evliliklerinde mutlu insanlar.

Bu sizin derdiniz değil ki ama rahatsızlığınız.Yukarıdaki çarpıya bastığınız anda burada okuduklarınız ne kadar etkiliyor güzel hayatınızı?Hiç etkilemiyor değil mi yani bu sizin derdiniz değil.

Burada gerçekten dert olan yüzlerce konu var.O insanlar yardım almak için konu açıyorlar sizin gelip de ay ben nasıl da mutluyum siz neden olamıyosunuz ki demeniz aşırı yersiz yani.Rahatsızsanız forumun mutlu kısımlarında gezseydiniz keşke.Konunuz komik ve biraz da can sıkıcı

Bir elin beş parmağı bile bir değil ki insanlar bir olsun. Bunu niye yapmıyorsunuz demek yargılamak olmuş biraz. Herkes aynı sorunlara aynı çözüm yoluyla yaklaşamaz. Kimisi daha atılgandır çözer, kimi içine kapanıktır iyice duvarlar örer.

Ne şanslısınız ki karşınıza uyumlu olabileceğiniz biri çıkmış. Doğru bir evlilik yapmışsınız. Bu forumda mutlu evliliği olan, kocasını çok seven bir sürü insan var. Ama burası "bir derdim var" kısmı. İnsanlar dertlerine çözüm arıyorlar. Olamamışlar demek ki mükemmel. Olduramamışlar yani. Beceriksizlik mi bu?
algınızı değiştirin. beceriksizlik diye bir kelime kullnamadım ve ima bile etmedim.
dunyada sorunlar nerdeyse ortak sadece kişiler farklıdır. çözümleri de kısmen aynıdır.

Maşallah size :)

Ama eşiniz kaptanken zaten ne zaman fırsat bulup da tartısıcaksınız ki? Yanınızda olduğu zamanlarda da iyi geçiniyorsunuz ki bu zamanlar yanınızda olmadığı zamanlara göre çok çok az zamanlar.

Burada pek çok insan dertleriyle bunalmışken, kendini şanssız bitkin ve degersiz hissederken açtığınız konu bence onları daha da mutsuz hissettirecek. Eminim siz iyi niyetle açtınız konuyu, ama ben onlarla empati yaptığımda sanırım bu konunuzu okuduktan sonra daha da Üzgün olurdum.

Çünkü siz burada "benim hayatim da soyle kötüydü ama ben yilmadim sunlari sunlari yapip basardim sunlardan fedakarlık ettim" gibi gibi cümleler kurmamışsınız. Size göre mutlu evliliginizi harika hayatınızı anlatmışsınız.

Insallah hiç bozulmaz artarak devam eder mutlulugunuz

akollu gelip evi beni kırıp döküyorsa boşanırım. babam böyle idi. ve anneme cok boşan dedik ama yapmadı. bu yuzden içip dagıtan koca asla istemezdim. sorunu baştan çözdüm.
ama arkadaşları ile zaten eşim bulup içiebilir. hatta cok içtim gelemeyecegim burada kalayım dedigi zamanlarda oldu.
bende oo sen orada alemdesin bende evde içiyom hayde şerefe dedigim de oldu. hatta siz şimdi icersiniz arabayı alma yada gittigin yerde kal bende kafamı dinlerim dedigimde oldu.
bende içerim eşimde içer. ama ben eşime göre daha cok içerim.
yemeklerde de evde olmadıgı oldu.
tabi su sart neden yemege gelmiyor. ve kimler ile beraber. bunu söyler. söylemez ise sıkıntı.
diyeeksiniz ki nasıl kalır. bulundugumuz yer küçük bir kasaba. bir kaç arkadaşı var buraya uzak oturuyorlar. yada izmire gider. sabahtran cıkar akşam dönerim der. dönemez gibi...

heh işte tamda bu,
çok içtim gelemeyeceğim diyor, haber veriyor, bizde öyle bişi yoktu mesela..
iş dolayısıyla gelmediğini bahane ederdi, akşam yemeklerine..
karşındaki, insan ise, konuşup anlaşabilirsin.
sana değer vermeyen, bencil, hayatı işine geldiği gibi yaşayan insanla, neyi konuşup, neyi çözeceksin allah aşkına.
kadir gecesi doğmuşsun işte, poponu kaşı kaşı otur işte ..

Kimisinin ekonomik problemi vardır,sizin gibi es geçemeyeceği büyük bir dert mesela para evlilikte
Kimisinin annesi babası hastadır,uzakta olmak dokunur mesela,sizin gibi uzaksa uzak demez
Kimisi çok sever sevilir ama kavuşamaz,amannn bee diyemez mesela yıllarca acısını taşır
Yani yazdıkça yazarım,kısacası o sizin dediğiniz gibi olmuyor işte,aman boşver mutlu olayımla olunmuyor

Çoğu mesajda olaylar aynıdır kişiler farklıdır yazmışsınız.

Biz de bunu söylüyoruz zaten. Sizin tepkisiz kaldığınız bir olaya başkası tepki verebilir. Bunun nesi anormal. Beş parmağın bile beşi bir değilken herkesten aynı tepkiyi beklemek mantıksız değil mı?

Her insanin taşıyabileceği şeyler farklıdır. Çevremde 10 yıldır çocuğu olmamış ama hic takmayan mutlu olan insanlarda var ama daha evleneli 2 ay olmuş neden çocuğum olmadi diye kendini heba edenler de var.
Benim de çocuğum olmuyor ben bunu cok kafama takıyorum olmasi gerektiği kadar yeri geliyor ağlıyorum üzülüyorum olmasi icin elimden geleni yapiyorum ama olmazsa da ölüp bitmem yani sonuçta bazi şeyler kader kısmet anne olamadim bari kariyer yapayim farkli alanlarda kendimi gelistireyim diye düşünürüm.

Yani bazi insanlar sorunlara takilip kamayi cok seviyorlar es geçmek daha iyi olur.

Bu sizin derdiniz değil ki ama rahatsızlığınız.Yukarıdaki çarpıya bastığınız anda burada okuduklarınız ne kadar etkiliyor güzel hayatınızı?Hiç etkilemiyor değil mi yani bu sizin derdiniz değil.

Burada gerçekten dert olan yüzlerce konu var.O insanlar yardım almak için konu açıyorlar sizin gelip de ay ben nasıl da mutluyum siz neden olamıyosunuz ki demeniz aşırı yersiz yani.Rahatsızsanız forumun mutlu kısımlarında gezseydiniz keşke.Konunuz komik ve biraz da can sıkıcı
burada yazılanlar beni etkiliyor. etkiliyor ki değişik bir şekilde buraya böyle birşey yazdım. bakış acınız cok klasik.
bdv de yazmaktan rahatsız da degilim. formun başka yerlerini de arada kullanırım.

Her insanin taşıyabileceği şeyler farklıdır. Çevremde 10 yıldır çocuğu olmamış ama hic takmayan mutlu olan insanlarda var ama daha evleneli 2 ay olmuş neden çocuğum olmadi diye kendini heba edenler de var.
Benim de çocuğum olmuyor ben bunu cok kafama takıyorum olmasi gerektiği kadar yeri geliyor ağlıyorum üzülüyorum olmasi icin elimden geleni yapiyorum ama olmazsa da ölüp bitmem yani sonuçta bazi şeyler kader kısmet anne olamadim bari kariyer yapayim farkli alanlarda kendimi gelistireyim diye düşünürüm.

Yani bazi insanlar sorunlara takilip kamayi cok seviyorlar es geçmek daha iyi olur.
kesinlikle es gecmek gerekiyor.

Back
X