hayatimi zehir etmek icin mi benimle birliktesin !!!

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
İyi akşamlar kızlar.
Üç buçuk yıldır bir birlikteliğim var. ama sanırım bitmek üzere. Bu yıl son sınıfta olduğumuz için stajimiz var. İkimiz de öğretmen olacağız insallah.

Erkek arkadaşım staja ilk başladığı zamanlarda okulda ondan başka grup arkadaşı olup olmadığını sordum ve bir erkeğin ismini söyledi. Bir kaç gün önce tamamen tesadüfen öğrendim ki bir de kız varmış onun gittiği zamanlarda.

Benim için burda sorun olan şey kesinlikle kızla aynı anda staja gitmesi değil sonuçta dünyada ikimiz yaşamıyoruz. Benim için önemli olan şey bana yalan söylemesi. İnsan neden yalan söyler ki böyle bir konuda diye günlerdir kendi kendime düşünüyorum .

Bunu ona sorduğumda önce yalanladı sonra büyük tepkiler verdi. Normal zamanlarda da sinirlenince büyük tepkiler verebiliyor. Bana hayatımı zehir etmek için mi benimki birliktesin dedi. Bende böyle dusunuyorsan sana hayatını yaşatacak başka birini bulmakta ozgursun dedim ve yüzüne kapattım.

Üç dört gündür konuşmuyoruz. Whatsapp profil fotoğrafında bizim fotografimiz var hala. Kesinlikle konuşmak isteyecektir tepkim nasıl olmalı sizce fikirlerinizi merak ediyorum ?

Telefondan yazdım hatalı olduysa şimdiden özür dilerim.

Çok küçük konu için kavga etmissiniz. ama ben de merak ettim niye yalanladı ki bunu acaba garibime gitti

Kiskanacagin dusuncesi ile veya kizi tanimadigi icin soylememis olabilir. Ama tepkisi abartili olmus, bana niye yalan soyledin diyerek cok mu sert ciktin acaba?

İyi akşamlar kızlar.
Üç buçuk yıldır bir birlikteliğim var. ama sanırım bitmek üzere. Bu yıl son sınıfta olduğumuz için stajimiz var. İkimiz de öğretmen olacağız insallah.

Erkek arkadaşım staja ilk başladığı zamanlarda okulda ondan başka grup arkadaşı olup olmadığını sordum ve bir erkeğin ismini söyledi. Bir kaç gün önce tamamen tesadüfen öğrendim ki bir de kız varmış onun gittiği zamanlarda.

Benim için burda sorun olan şey kesinlikle kızla aynı anda staja gitmesi değil sonuçta dünyada ikimiz yaşamıyoruz. Benim için önemli olan şey bana yalan söylemesi. İnsan neden yalan söyler ki böyle bir konuda diye günlerdir kendi kendime düşünüyorum .

Bunu ona sorduğumda önce yalanladı sonra büyük tepkiler verdi. Normal zamanlarda da sinirlenince büyük tepkiler verebiliyor. Bana hayatımı zehir etmek için mi benimki birliktesin dedi. Bende böyle dusunuyorsan sana hayatını yaşatacak başka birini bulmakta ozgursun dedim ve yüzüne kapattım.

Üç dört gündür konuşmuyoruz. Whatsapp profil fotoğrafında bizim fotografimiz var hala. Kesinlikle konuşmak isteyecektir tepkim nasıl olmalı sizce fikirlerinizi merak ediyorum ?

O değilde benim takıldığım nokta neden bu kadar tepki verdi ki ?

Erkekler bazen bizim kızacağımızı düşündükleri şeyleri,anlatırken es geçiyor. Muhtemelen sizinki de böyle bi olay. Uzatma bence ararsa.

Daha önce buna benzer bir şeyi dert ettin mi

Burada eşimin arabasına bayan iş arkadaşı binemez diyen o kadar çok kişi
var ki

Ya da o seni kısıtlıyor mu

Ama bu ders yani seçme şansı yok zaten okul da iş hayatı da kadın erkek iç içe

var ki

Çok küçük konu için kavga etmissiniz. ama ben de merak ettim niye yalanladı ki bunu acaba garibime gitti
Kiskanacagin dusuncesi ile veya kizi tanimadigi icin soylememis olabilir. Ama tepkisi abartili olmus, bana niye yalan soyledin diyerek cok mu sert ciktin acaba?
Çok sakin bir şekilde sordum aslında yalanlayinca bende sinirlendim yalanlayacak ne var bunda

var ki

Benim için sorun olan şey bir kızlar aynı ortamda bulunması değil. Tabiki olabilir benim okulda da bir çok erkek öğretmen var ben yalan söylemesine çok takildim

Konuşmak istediği zaman ne tepki vereceğimi de bilemiyorum

Konuşmak istediği zaman ne tepki vereceğimi de bilemiyorum

Bence hiç sırıtmadan, olayların üstünü kapatmadan direkt dicen tepkilerin neden bu kadar sert ? İnsan gibi söylesen anlamicak kadar mı beynim çalışmıyor , bunu söyle öylece durur . Direkt ona sen böylesin şöylesin dersen kendini savunur !

Bence hiç sırıtmadan, olayların üstünü kapatmadan direkt dicen tepkilerin neden bu kadar sert ? İnsan gibi söylesen anlamicak kadar mı beynim çalışmıyor , bunu söyle öylece durur . Direkt ona sen böylesin şöylesin dersen kendini savunur !
Aynen suçunu kabul etmediği gibi beni suçlu cikariyor

Emin değilim ama bana sanki sık sık yalan söylüyormuş da bu sefer yakalanınca sinirlenip tepki vermiş gibi geldi.

Bazı arkadaşlar büyütmeyin demişler ama diyelim bunu büyütmediniz, üstünü kapattınız, unuttunuz, bundan sonra onun söylediklerine güvenebilecek misiniz?

Sorun edilmeyecek bir durum olsaydi bu kadar buyuk tepki vermezdi.. rahatsiz olursun diye sana bahsetmedim der aciklamasini yapar susardi belki..
Ama kendini savunurken bile yalanini devam ettirmesi cok garip geldi bana da..

Back
X