- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Bulunduğum yerde bazı insanlar beni tanıyorBir karar vermişsiniz hayatınıza dair bunun arkasında durmalısınız. Böyle ucuz ucuz insanların lafına bakarak kendinizi aşağılık görüp, şehir değiştirmeyin. Ne münasebet. Ona mı kalmış tasası.
İlişki yaşadım bakire olamadın diye ama geçmişten birçok yanlış insanla yasadım neden yaptım bilmiyorum ama onlar da yaptı ama o* damgasını ben yedimHerhangi bir insanın sizin hakkınızda söyledikleri sizin gerçeğiniz olamaz.
Kahkaha atan kadını ahlaksız bulanlar var ülkede onlar böyle düşünüyor diye biz karalar mi bağlayalım.
Herkesin düşüncesi kendine.
Dedikodulara karşı duruşum şudur.Bulunduğum yerde bazı insanlar beni tanıyor
Ve o diyor dedikodunu yapıyorlar
İnanmıyorum zaten kendisi dolandırıcılık yapmış davası olan bir insan ama bana yüklenmesini ağırDedikodulara karşı duruşum şudur.
Kimse günlerce aylarca oturup beni konuşmaz. Bende kimseyi konuşmam. Kimse o kadar kıymetli değil. Onlar 1-2 konuşuyor veya konuşacak diye de ben hayatımı değiştirecek değilim.
Hele de bu kişi çok güvenilir birisi değil ben olsam inanmazdım muhtemelen onun bana söylediklerine.
İzin verdiğiniz için yüklenebiliyor. Bataklığına sizi sürüklemesine izin vermeyin.İnanmıyorum zaten kendisi dolandırıcılık yapmış davası olan bir insan ama bana yüklenmesini ağır
Hahaha bu hırsızın söylediklerini ciddiye mi alıyorsun bir de.İnanmıyorum zaten kendisi dolandırıcılık yapmış davası olan bir insan ama bana yüklenmesini ağır
Beni o bataklığa onlar soktu ben çıktım binbir güçlükleİzin verdiğiniz için yüklenebiliyor. Bataklığına sizi sürüklemesine izin vermeyin.
Onun ve onun çevresinde birçok kişiyle ilişki yasadım ama ben onları istemedin ben alkollüyken zorla yaptılar şikayetçi olmadım ailem duymasın diyeGeçmiş derken ne yapmış olabilirsin ki? Hırsız mısın, katil misin? Adam kendi değersizliğini seni aşağılayıp değersiz hissetmeni sağlayarak kapatmaya çalışıyor bunu anla. Kim ne konuşursa konuşsun. Başkalarının senin hayatında, seçimlerinde söz hakkı yok.
Ne güzel bunu bir kere yapabilmişsiniz o gücünüz var. Bundan sonrasında da sürdürmek önemli.Beni o bataklığa onlar soktu ben çıktım binbir güçlükle
Evet çalışıyorum öğretmen olmak istiyorum hayırlısıylaNe güzel bunu bir kere yapabilmişsiniz o gücünüz var. Bundan sonrasında da sürdürmek önemli.
Çok teşekkür ederim ben söylemek.istemiyorum kendimi geri çekiyorum sadece bunlardan korkuyorum ilerideki eşime anlatirlarsa diyeGeçmişini bilmeyen bir adamla evlenir yeni bir sayfa açarsın. sorun etme bence.
E ilişki yaşadığınız insanlar kendini suçlamiyor elalem ne der rezil oldum demiyor. Yaşadıklarınızı siz hata görüp altında ezilirseniz böyle densizin biri bile canınızı sıkabilir.İlişki yaşadım bakire olamadın diye ama geçmişten birçok yanlış insanla yasadım neden yaptım bilmiyorum ama onlar da yaptı ama o* damgasını ben yedim
Böyle bir durum yaşandıysa oradan uzaklaşmanız en mantıklısı. Bunun da en doğru yolu eğitim veya meslek için olması. Ben daha farklı birşey sanmıştım ama sizin yaşadıklarınız çok zor. Siz ordan uzaklaşırsanız zaten ulaşamazlar diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederim ben söylemek.istemiyorum kendimi geri çekiyorum sadece bunlardan korkuyorum ilerideki eşime anlatirlarsa diye
Böyle biriyle neden yeniden konuşuyor ve söylediklerini ciddiye alıyorsunuz?İnanmıyorum zaten kendisi dolandırıcılık yapmış davası olan bir insan ama bana yüklenmesini ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?