- 17 Ağustos 2011
- 24.894
- 156.983
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Bir şey olmaz,merak etme.Çok teşekkür ederim ben söylemek.istemiyorum kendimi geri çekiyorum sadece bunlardan korkuyorum ilerideki eşime anlatirlarsa diye
E ilişki yaşadığınız insanlar kendini suçlamiyor elalem ne der rezil oldum demiyor. Yaşadıklarınızı siz hata görüp altında ezilirseniz böyle densizin biri bile canınızı sıkabilir.
Yaşadıklarınız içinize sinmiyorsa, hayatınıza birini almak ve fiziksel yakınlık konusunda daha yavaş ilerleyin.
Kendinizi yanlışlarınızla sevin.. artık daha dikkatliyim
Hem suçlu hem güçlü. Resmen tecavüze uğramışsın.Destek olacağına bir de yüzüne mi vuruyor karaktersiz herif!Onun ve onun çevresinde birçok kişiyle ilişki yasadım ama ben onları istemedin ben alkollüyken zorla yaptılar şikayetçi olmadım ailem duymasın diye
Çok iyi geldinBir şey olmaz,merak etme.
Zaten öğretmen adayısin. Başka bir şehirde hayatını kurmaya çalış atandıktan sonra. Annene babana da bayilmiyorsun,biliyorum. Öyle çok iyi insanlar da değiller, zırt pirt gideceğin,hasret çekeceğin... Söz isteme Nisan düğün zamanı eşini çok fazla sizin oralara getirmezsin,bayramda günübirlik ugrarsiniz. Ne olacak yani kim yolda eşini gorecek de tanıyacak da yalnız yakalayacak senin uygunsuz geçmişini anlatacak. Sanmıyorum böyle bir sey olacağıni
Daha çok gençsin, düşünme böyle şeyleri.
O serefsize de haddini bildir,engelle gitsin
İnanmıyorum zaten kendisi dolandırıcılık yapmış davası olan bir insan ama bana yüklenmesini ağır
Teşekkür ederim yorumunuz için güç verdinizHem suçlu hem güçlü. Resmen tecavüze uğramışsın.Destek olacağına bir de yüzüne mi vuruyor karaktersiz herif!
Şikayetçi olmalıydın. Sen burada suçlu değil mağdursun. Görüşüm değişmedi. Kendi değerinin farkına var. Kimse hakkında konuşmuyordur bundan da emin ol. İşledikleri suçu uluorta dillendirmez bunların hiç biri.
Hoslanmıstım eskiden bilmiyorum ben de kendi safligima veriyorumPeki güzel kardeşim siz dolandırıcı dediğiniz adamdan neden hoşlanıyorsunuz ve o yazınca niye cevap veriyorsunuz?
İyi geceler kk hanımları binlerce.kez aynı konueski sevgililerimden biri yazdı gecen sene çok hoslanmıstım ama ayrılmıştık tekrar konuştuk
Bana geçmişim yüzünden kimsenin beni kabul etmeyeceğini kendisinin de sadece eğlenmek için yazdığını geçmişi de istesem silemeyecegimi söyledi kendimi çok aşağılık birisi gibi hissettim.kendimden nefret ediyorumbulunduğum şehirden gidecem. Aileme anlatamıyorum hiç kimseye de herkes yargılıyor çünkü.
Hoslanmıstım eskiden bilmiyorum ben de kendi safligima veriyorum
Öyle yapacağım teşekkür ederimSakın ha saflık değil bu. Kendinize gelesiniz diye söylüyorum bu düpedüz aptallık.
Bu kişiler sizin alkollü olmanızdan faydalanıyor ve kendi aralarında elim sende oynuyorlar. Siz hala konuşuyorsunuz bunlarla. Kendinize bir iyilik yapın ve kapatın her şeyi.
Var öğretmen adayıyımGeçmişinden kurtulmak istiyorsan geçmişe bakmayacaksın. Eskiden hoşlanıyordum konuştum tekrar demeyeceksin.
Tüm eski ile bağını kes. Hiç biri ile yazsalarda, arasalarda konuşma. Mesleğin var mı bilmiyorum. Yoksa meslek edin. Güzellik uzmanı, kuaför vs ne olursa. Ama elinde mesleğin olsun ve işe gir. Şehrini mutlaka değiştir.
Gençken yanlışlar yapılabiliyor önemli olan yanlış olduğunu fark edip ondan dönmek.
Kimsenin seni ezmesine izin verme. Geçmişi önce sen unut ki onlar da sana hatırlatamasın.
E ne güzel işte. Çokça çalış atan ve başka şehire tayin iste. Gittiğin ilde yepyeni bir sayfa aç.Var öğretmen adayıyım
Saçma sapan şeyler ya.amann.klasik kadına laf etme taktikleri.Bulunduğum yerde bazı insanlar beni tanıyor
Ve o diyor dedikodunu yapıyorlar
Tecavüze mi uğradınız?Onun ve onun çevresinde birçok kişiyle ilişki yasadım ama ben onları istemedin ben alkollüyken zorla yaptılar şikayetçi olmadım ailem duymasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?