hayatimin bitisi baslangici..

boyle bi adami hayatinda tuttugun icin ve onun bu kadr yanlislarina ragmen sevdigin icin sen hatalisin malesef..

Evt burdaki cogu kadinda bu var.iste kiskaniyor demek beni seviyor maco tavirlari var beni seviyor vs..bu kisilik bozuklugu aslinda.kiz arkadaslariyla bile iliskisini kesen insanlar var..ayy canimm xbeni kiz atlrkadaslarimdan bile kiskaniyor deyip gururlanan tipler var ...tencere kapak misali gerçi...ama bu tipler siddet gösteriyor kadina..bunu anladiklarinda is isten geciyor...bir kadini sahiplenmek kiskanmak demek degildir..ben birinle tanismistim daha ilk gunden beni kiskaniyordu.bu adam beni sevmiyordu bile.bu onun kisilik bozukluguydu sadece...sonradan ogrendim gercektende oyle takintili bitiymis ..

sen tüm dünyanı ona göre ayarladığın için boşluğa düşmüşsün ki çok çok normal kendini oyalamaya çalışarak başla hayatına kaldığın yerden devam et... seni yedekde tutup hafif kız yerine koyan kaide almayan o şerefsize daha fazla aldanma yol ver gitsin...
ona göre hayatını değiştirip şekillendirdiğin (şekilsiz bıraktığın) için toparlanman zaman alacak bu çok çok çok normal sakın ona dönme gençliğini kurtar.. adam sana taktığı boynuzlarla köprü olur bunu her zaman hatırla

Bidaha birine Boyle guvenecegimi zannetmiyorum zaten bi baskasi me dusunur bidaha biri beni kabullebirmiden ziyade Ben kendi yasanmisligima uzuluyorm bu boyutta bisey yasayip beni kullandigi icin canim yaniyor.. Seviyorjm ozledim deyip onu yasamaktan baska me verdi ki bana.. 8 sene de kucucuk bi suprizi olmadi onu gectim gonul almaya dahi calismadi denilebilir.. Ben kendi yaptigim seyleri dusununce kahroluyorum.. Bi hediye yda en ufak bi supriz yapacak olsam gunlerce dusunurdum en ince ayrintisana kadar.. Bunlar zoruma gidiyor onca emek very karsiliginda bunlari yasa

Sizi çok iyi anlıyorum yaşayan bilir o kim ki bu kadar taviz verme demekle olmuyor bazen insanın basireti bağlanıyor yapmam dediği şeyleri yapıyor. Geçmişi hatırlayıp hiç olmazsa şunu yaptığında beni sevmediğini anlamaliydim diyor insan. Bazen onu adam edip evlenme hevesi oluyor kim bu fikri aklımıza soktuysa. Yaşanması gerekiyormuş yaşandı bitti diye bakın çok şükür kurtuldum diye bakın kariyer filan yapılır onlara uzulmeyin bundan sonraki hayatınızı yaşamaya bakın derim onu da Allah a havale edin O herşeyi görür ve bilir

Zaten genellikle her şeyden kısıtlayan adamlar,
Her türlü pisliği yapan insanlardır...

Ne kadar canimi acitsa da bu aldatilmalar hep aklimda butun bunlardan sonra Onun Ben onlarla yatmadim dokunmadim deyip aklanmaya calismasi bile beni nasil bi aptal yerine koydugunu gosteriyor.. 8sene de nasil bi insan enayi yerine konulur aptal olunur herkese ibretlik bi yasamim oldu..

Zaten genellikle her şeyden kısıtlayan adamlar,
Her türlü pisliği yapan insanlardır...

Cunku yalanlari gorulmesin diye. Bana seviyorum deyip kisitladi o her turlu elestirdigi kizdigi insanlarin hayatini yasattigini unuttu.. Nasil vicdani rahat com merak ediyorum.. Her defasinda da beni sucladi bana bunlari nasil konduruyosun Ben seni seviyorum diye..

Güzelim vicdan olsaydı onda zaten sana bunları yaşatmazdı ki...
Sen bazı şeylerin adı konmadan bunların ortaya çıktığına sevin sadece..
Ewet emeğin var bu ilişkide fakat olsun herşey zamanla unutuluyor..

boyle bi adami hayatinda tuttugun icin ve onun bu kadr yanlislarina ragmen sevdigin icin sen hatalisin malesef..

Nefret edemiyorum bu da safligimdan ve hayatimda sadece onun olmasindan kaynakli sanirim.. Cunku oyle baglanmistim ki ona kimseyi gozum gormedi yada insanlar nasil yasar ne nedir ne degildir farkinda degildim o ne dese ona gidiyordum.. Ona bunlari yapma cesaretinide bu veriyordu.. Boylesi in San bile artik beni begenmiyor

tatlım o zaman aynı hataları tekrarlama ve bırak ne hali varsa görsün bozuk zihniyetli erkekler hep partnerini kısıtlama yoluna giderler çünkü kendileri başkasının karısına kızına bakınca başkaları da bakıyor sanır, böylelerinden uzak dur. Hangi arkadaşım eşim beni seviyor kıskanıyor o yüzden kısıtlıyor dediyse hemen hepsinin ardı pislik çıktı.

Simdi universite son siniftayim geriye baktigimda kariyer adina hic biseyim yok.. 8 sene yalanlarla dolu yasandi bitti Ben bu zayif karakterle nasil toparlanip onume bakarim bilmiyorum
Benim gorumcemde boyle cocukluk askiyla evkendi.sonradan cocuk aramaz sormaz oldu.dedik ona seni aramiyor sormuyor evlenme..o da emek vermis ve sevmisti...
Simdide kocasi baskalariyla aldatti..dost hayati yasamis...cocuk aldirmis...gorumcem kizla konusmaya gitmis,kiz demis ki su duvarlarin dili olsada bir konussa...ne zor bir durum...bu gunler senide bekliyebilir...sil gitsin.

Allah kolaylik versin cok uzuldum yalana aldatmaya alisanin sonu gelmiyor.. Ama hep jzulen biz oluyorz onlar kwyfine bakiyor by nasl is anlamiyorum

Tek dilegim o zaten Rabbime havale ettim.. Insallah bi gun vicdaniyla basbasa kalip bunun agirligini yasar..

[QUOTE Gracias, post: 37335281, member: 595229"]yaşanmışlıklar geçer canım boşver bitmesi gereken bitsin ki daha güzeli gelsin.[/QUOTE]

Insallah canim artik baska biri olsunda degil daha iyisi olsunda degil etrafimda Kim olursa olsun yalansiz huzurlu bi Hayat istiyorum

Canim annem duysa kahrolur evin tek kiziyim oyle el bebek Gul bebek buyuttuler benim yasadigim yalanci hayata bakin.. Onlara da cok mahcubum Boyle seyler yasatip baslarini yere egdim..

cnm bırak şu sevgilini sen. ömrünün en güzel günlerini zindan etmiş sana.
ünivde gezip tozup eğlenmicen de ne zaman yapıcan bunları?
ben sana söyleyim hiçbir zaman.
nişan, düğün, çocuk sorumlulukların başladığı ana bitiyor bunlar.
hem bu kadar yüz göz olmuşken evlilik nasıl gider?? gitmez güzelim gitmez.
en ufak bir tartışmada eski defterler açılır. heyecan falan hepsi bitmiş olur.
bırak 8 yıl olsun insanlar 30 yıldan sonra boşanıyorlar.
denedin olmadı öyle düşün ve yeni bir hayata yelken aç. yen birini bul demiyorum yanlış anlama.
üzül ewt ama unut gitsin. tadını çıkar yaşının. zaten sonra iş güç derken hayat temposuna gireceksin.
inan hiç pişman olacağını düşünmüyorum. yoksa yeni konular açarsın ile ki yıllarda
nasıl tanıyamamışım kocamı, nasıl büyük bir hata yapmışım, baba evine dönmek çok zor, aldatılmak falan filan gider yani..

DONENCE5838

Oyle haklisinizki en guzel yaslarimda bukadar aldatilmayi yasadim yasatti evlenince neler olurdu..
aldatacak kadar dusecek olsam karsimdakini sevmiyosam bitirirdim ama oyle ac bi insanmiski ne benden kptu ne baska kjzlardan.. Hepiniz bitirmissin diyosunuz ya o kendisi bitirdigni dusunuyor benim gibi bi in San on a guvenmeyip sucluyormus onu.. O beni sevmis herzamanki yalanlar iste.. Hala kotu olan benim Onun gozunde..

Bunlari duymak simdi agir olsada gerceklerden kacmamam lazim artik..yalniz olmayi Guclu olmayi ogrenmem lazim.. Ama icim icimi yiyor ne gozyaslarim duruyor ne canimin acisi.. Hala beni HIColarak gormesi zoruma gidiyor Ben bunca sey yapmisken hala aptal yerine konulmak zoruma gidiyor. Bitirirken bbile suclu Ben ooldum dusunebiliomusunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…