- 10 Ekim 2014
- 32.730
- 147.291
- 798
- Konu Sahibi gokyuzumavisi89
-
Yesilperiist: 37333925 .!.:ohooooooo canim sen ne yaptin ya..bu ne be adam seni sevmiyo okadar iyi ve safsinki cepte göruyo....kullanilmissin cnm kusurabakma... o soylediklerini biri bna soylese gururum onurum var asla aramazdim....o kimki ya??? delimisin kendine gellll...
Sen ask acisini gilan gecte universitede kocan bile olmayan adamin"olsaydi bile sorun"neyse lafiyla yurt odasinda gecirdin oda eglendi ya ona yan derim suan zaten ileride yanican ve misli misli haketmissin affedip yutarak en basta o serefsizlik yapmis sende yoluna bakacaktin nolursa olsun devammi ettin valla bu ardindan yasadiklarini zerresine kadar hakaderek yasamissin sen simdi gecte olsa umarim kendine gelirsin yok pesinnden gidersen yine hakettigini bulursun
Bazi kizlarimiz cinsellik yasadigi erkegin kölesi oluyor malesef o durumlara dusecekseniz yasamayiniz ha oldu bitti terk edildin dahada ugrasma diyecegim o sadece haa ortada kalirim korkusu sevdigini "zannetmen" (aliskanlik) herneyse cabalarsan tekrar onun gozunde bocekten farkin olmaz bol sans iyi gecelerHaklisiniz ne deseniz. Ama diyorum ya hem ilk iliski hem xinsel anlamda yasananlar hem cok sevmem hepsi gozumu kor erti.. Daha zoruma giden ise benim kotu olmam Ben on a serefsizlik yaptfni aoyleyip kptu konusuyorum diye Ben kotu Kadin ilan edilip terkediliyorum..
Suan nasıl canının tandıgını tahmın edebılıorum cok kotu bı kelıme belkıde ama zamanla gecıcek. Sen dogru kararvermıssın ve ayrılmşssn gunlerce aglaman gereksede bu karardan donmemeye çalış
Herkesın ayrılmdemesı kolay cok duyarsn bu kelımeyı, ama sevene zor bı cumle.
Dua et bol bol ve yasadıklarından ders ckar mumkun oldukça
inan ayrılık sonrası ne çekersen çek sana yapyıklarından kötü olamaz.. en azından tek başına kendi kararlarınla gururlu şekilde ağlarsın.. sakın "8 yıllık yaşanmışlık" diyip üzme kendini.. ilişkiniz 8 yıl önce başlamış ama 8 yıllık acı çekmene gerek yok.. o yaşanmışlık dediğin zaman dilimini anlattığında içim burkuldu benim bir ablan olarak.. üzülmeyi bırakıp aşırı sinirlenme de.. kızsan ne değişecek.. ilişkilerde hak hukuk yok.. yaşanıyor bitiyor.. sen bundan sonrasına bakacaksın.. bak mezun olacaksın işin gücün olacak.. yeni bir çevren olacak.. güçlü ol artık..
sen cinselliği erkenden yaşarsan adam doyar tabi, evli bayanlar bile eşleri her istediğinde tamam demiyor, haddinden çok fazla taviz vermişsin üzerine düşmeler de cabası. Sana geri dönmek için ısrar eder mi bilemem ama dönüşü muhteşem olur (!) Tavsiyem arkana bile bakmadan kaç !Oncesinde de son olaylarda da yasanmisliklar var diye boyun egdim aslinda. Cinsel anlamda da biseyler yasanmisti.. Ikimizinde ailesi biliyordu. Bukdr yalana HIC sevmiyorum demedi hep seviyorum dedi. Buna sevmek denirse tabi..
Yasanmisliklara uzuluyorm onca fedakarliga gozyasina giden hayatima..aglamak canimin acisini hafifletmiyor Inan.. Benimde sucum kabullenmekti herseyi.. Ama oyle seviyordum ki bi seviyorum demesi dunyalara deger diyordum.. Sevmese bunca sene niye benimle.olsun derdim.
sen cinselliği erkenden yaşarsan adam doyar tabi, evli bayanlar bile eşleri her istediğinde tamam demiyor, haddinden çok fazla taviz vermişsin üzerine düşmeler de cabası. Sana geri dönmek için ısrar eder mi bilemem ama dönüşü muhteşem olur (!) Tavsiyem arkana bile bakmadan kaç !
Henuz yolun cok basindasin....ama senin gibi kizlara kiziyorum..beni kiskaniyor beni seviyor demek degil.kiskanclik asirisi davranis bozukluğudur...
Canım ben de uzun bir dönemden sonra evlendim 2002 sonlarında tanışmıştık,3buçuk yıllık da evliyim çocukluk aşkımla. Biz de zaman zaman tartıştık ama sizin devam etmemesi için çook sinyaller var,mesela kısıtlama hayatına müdahale etme,kavga sırasında arama mesaj atma demesi vs...Devam etmesi sanırım senin konduramamandan kaynaklı çünkü bunca sene sürmesi tuhaf. Ama soğuman için gerçek yüzünü görmüşsün ne güzel. Mezun da oluyormuşsun güzel bir hayat var önünde,salla gitsin kafana bile takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?