- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz belki ona ok. Yazdığınız şeylerin çoğu doğru da olsa direkt o kelimeyi yazmanız pek de hoş değil. Farklı şekilde de ifade edilebilirdi.size herhangi bir hesap verme zorunluluğumun olduğunu düşünmüyorum.benimle uğraşmak yerine konu sahibine yardım etmenizi öneririm
Evlilik özellikle son zamanlarda meşru çocuk yapma kurumu olmaya başladı ülkemizde. Ünlüler de garip bir akım başlattı yıllardan beri. Ortada boşanmaya sebep aldatma, şiddet vb gibi şeyler yok ama boşanıyorlar birbirimizden sıkıldık düşüncesiyle. Ee o zaman kurumun içi iyice boşalmış oluyor.Bende öyle düşünüyorum 2 çocuğum var asla bu konuda baskı uygulamicam ilerde. evlilik dışardan bakinca güzel, icine girince zor bir kurum, tabi bu durum kisilere göre degisir. Kavun degil ki koklayıp alalim. Onlar var ya ne çakal olurlar karda yürür izini belli etmez.
Ben arkadaşından dolayı merak edip arattığına asla inanmıyorum. Büyük ihtimalle buluşup cinsel birliktelik yaşamıştır.
Tokiarika23 size cinsel bir hastalık (hpv) bulaşmış mı diye bir test yaptırın.
Biraz birikimim var mesleğimde var çok şükür hiç birşeyine muhtaç değilim .
Biz zaten onun fantezileri gerçekleştir diye bir cümle kurmadık.Buradaki bazı mesajlar size yapamadığı fantezisi için gitmiştir diyor.Bence o kişilere uyup eşiniz sizi aldatmaya çalıştığı halde istemediğiniz ,iğrendiğiniz şeyleri yapmayın .Sizin vücudunuz sizin kararınız .Nasıl ilişki yaşayacağınıza siz karar verirsiniz,eşiniz veya başkaları değil. Ayrıca ben hiç aldatılan bir erkeğe belki de eşin fantezi için aldatmıştır,onun fantezilerini gerçekleştir denildiğini duymadım.
Tamam prezervatif çoğu cinsel hastalığın bulaşmasını engelliyor olabilir de engelleyemediği hastalıklar da var. Yani tak prezervatifi kurtul hastalıklardan diye bir şey yok tek sürtünen bölge orası değil yani. Koruduğu tek yer var sonuçta.Ben aslında kadınların neden prezervatif kullanımı konusunda eşine baskı yapmadığını anlamıyorum.
Özellikle hpv konusunda yeni araştırmaları inceledim, prezervatif dediğiniz gibi 100% korumuyor ama şu an bilinen en iyi yöntem.Tamam prezervatif çoğu cinsel hastalığın bulaşmasını engelliyor olabilir de engelleyemediği hastalıklar da var. Yani tak prezervatifi kurtul hastalıklardan diye bir şey yok tek sürtünen bölge orası değil yani. Koruduğu tek yer var sonuçta.
Aşılar var kadınların olduğu onu yaptırmaları öneriliyor. Prezervatif hiç yoktan iyidir ama her hastalığı da engelleme durumu yok bence. Bir tek benim de görüşüm değil bu uzman birinden dinlemiştim ve anlattıkları mantıklı geldi.
Öneren de var önermeyen de.Hpv aşısına gelince şu an tam tersini söylen doktorlar var ve kesinlikle yapılmaması gerektiğini söylüyorlar.
Bazı aşıların gerekli olduğunu düşünüyorum ama hpv konusunda ben olsam yaptırmazdım.Öneren de var önermeyen de.
Aşılara karşı çıkanlar oluyor hep.
En azından bu aşının rahim ağzı kanserini engellediğini duymuştum.
Tıp gelişiyor umarım daha iyi sonuç veren ilaçlar üretilir.
Yapar. Benim eski eş. Evliliğimin 3. Ayında aldatmaya başladı sanal olarak. Zaten nişanlı iken de hep yapıyormuş da evlenince 3 ay ara vermiş sağolsun. Evde ikinci bir telefon yakaladım öyle anladım. Asla unutamazsın ve affedemezsin. Allah ın her günü aklına gelir. Tek çare ayrılmak oluyor bu durumda.Nasıl emin olup sözlerine nasıl güvenebilirim ki evdeki eşini karısını seven bir adam böyle birşey yapar mı 3 senede ne ara sıkıldıka gözü başkasına kaydı
Sadist yada mazoşist yada dominant tarzi egilimler. Tam türkçesini bilmiyorumSado mazo nedir ya
Birinde ver acıyı diyorsun, digerin de ise yaşasın kötülük diye zevk alıyorsun.Sadist yada mazoşist yada dominant tarzi egilimler. Tam türkçesini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?