Hayatımın Darbesi ....

Bilmiyorum ama günlerce aramış genelde 21 , 22 yaşımdaki genç kızlar çok iğrenç midem bulanıyor nasıl atlatıcam ben
Bunu nasıl atlatırsın atlatabilirmisin bilmiyorum ama ne olursa olsun karşılıklı oturup dürüst bir sekilde konusmalisiniz. Hakkınızda hayırlısi olsun. Ama siz bence su yaşanmayan hayali kurulan fantazi konusunu bir deşin bence. Muhafazakar yaşayan kişilerin de aykırı fantazi leri olabilir hatta yaşayış tarzları yüzünden bunu eşine dile getirmekten talep etmekten utanabilirler gerçekten.
 
Fantezisi olan ya eşine/sevgilisine söyler ya da açar porno izler.
Meraktan bakan insan da bir defa bakar, biter. Farklı farklı günlerde defalarca eskort aratan adamın amacı o eskorta gitmektir.
Gitmiş olup olmaması da fark etmez bence. Gitmeyi kafasına koymuş sonuçta. Henüz bedenen ihanet etmese de zihninde etmiş.

Boşanıp boşanmamak size kalmış ama boşanmaya karar verirseniz kendinizi asla suçlamayın. Bu hale gelmenizin tek sebebi eşiniz. Sizden bağımsız bir durum bu. O yüzden sadece kendinizi düşünerek verin kararınızı.
Affetmeye karar verirseniz de mutlaka çift terapisi alın.

Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.
 
Evet böyle birseyler işte, bir sevgilim olmuştu bu tarz eğilimleri olan anladığımda cok korkup kaçmıştım resmen. Naisl bir insan acı vermekten zevk alır ya

Sanırım bdsm deniyordu bu tarz ilişki tipine. Bir ara merak edip araştırmıştım, kanım dondu resmen. İlişki esnasında özel aletleri var ve bir nevi işkence uyguluyorlar. Çok çok uç noktalardalar ve iki tarafta haz alıyor bu durumdan. Öyle yatağa bağla durumu değil yani.
Zaten bu ilişki tipini arzulayanların psikolojik problemleri olduğunu vurguluyor uzmanlar.
 
Kimse kimseye kocan ne istiyorsa onu yap demiyor. O sizin anladığınız. Oturur konuşurlar durum bu ise ki olmayabilir de konu sahibinin de uygun gördüğü bir "fantezi" ise yetişkin bireylerin dört duvar arasında yaptıkları onları alakadar eder. Ya da konu sahibi yok ben kadın sineğe bakan adamı affetmem der döner gider
Ha konu sahibi uygun görmüyordur. Sırf kocasının gönlü olsun diye hiçbir şey yapmak zorunda tabii ki değil. Kendi anladıklarınızı başkalarına mal etmeyin. Kimse kocandır yum gözünü demiyor.
 
Nasıl emin olup sözlerine nasıl güvenebilirim ki evdeki eşini karısını seven bir adam böyle birşey yapar mı 3 senede ne ara sıkıldıka gözü başkasına kaydı
olay sen değilsin burda, bak eşinin yaptığını onaylamıyorum sineye cek de demiyorum. Ama ne karar verirsen ver açıklığa kavuştur diyorum. Sebebini mutlaka öğren. Bu durum belki ileride kuracağın olası ilişkileri baltalar. Genel bir güvensizlik duyabilir, hayatını maf edebilirsin. Küçük bir ihtimal olsada belki seni ikna edebilir gitmediğine belki cidden olesiye pişman su an. Bunların hiç birini bilemezsin konuşmadan. Hazmedemediğin birseyle yaşamak zorunda değilsin ama kesinlikle. Biz kadınlar dusunulenden daha güçlüyüz.
yazılanları nasıl okuyorsunuz da bu fikre kapiliyorsunuz şaşırdım cidden. Kimse kadına kocanin tüm fantazilerini yaşat demedi.
Cok ayrıntılı bilgi sahibi değilim konuyla ilgili. Ama ben cok korkmuştum cidden. Bana uyan bir zevk bicimi değil mesela kesinlikle. Arkama bakmadan kaçtım adamdan ki gerçekten hoşlandığım biriydi
 
Sanırım çalışmıyorsunuzda.
Ama eşinin bunun yapmasının namazla dinle ne alakası var?
Yani çocugunda varmış eşinle durumu konuşman lazım bence sorun neyse ikinizde içinizi dökün
 
Henüz gelmedi , hala gelmesini bekliyorum
Merak ettim ne diyecek. Bence şunu kesin sor belki doğru cevabı vermeyecek ama bakışlarından tavırlarından az çok anlarsın. Geeçekten gitme amaçlı mı bakmış. Cesaret edebilse gidecek miymiş. İlginç ama daha önce ben de bulunduğum yerde eskort arattım. Öyle konusu geçti saçma sapan bi merakla. Hatta böyle haber olan insanlar falan oluyor bazen merak edip bakabiliyorum. Gerçi eşin üstüste bakmış bu biraz öylesine bakmayı aşıyor.
 
Eşiniz bir kere aratmış olsa meraktan olabilir diyebilirdim bazen bende o kadar alakasız şeylere bakıyorum ki merak ettiğim için, eşim baksa internet geçmişime büyük bir şok yaşayabilir. Ama farklı günlerde ısrarla aratmış olması işi merak olmaktan çıkarıyor.

Eşiniz gittiyse de inkar edecektir ama hâlinden tavrından anlarsınız diye düşünüyorum karşınızda usta bir yalancı yoksa. Gitmemiş olsa da bu kadar aratması da kötü bir durum tabi ki. En doğru kararı verirsiniz umarım.
 
Zaten gereken her şey sayfalarca yazılmış.
Benim fikrimde sadece bakmış aratmış olması bile yeter. Siz durup dururken jigolo araştırıyor musunuz? Demek ki içinde bir niyet var onu yapmak için.
Belki yakalanmasa yapacaktı da belki yaptı da.
Yazık ya bu erkeklere acıyorum gerçekten acınası varlıklar. Her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar, güzel yuvalarını maffediyorlar.
İnşallah en doğru kararı verirsin kendin için.
 

Ben geçen jigolo araştırdım valla meraktan :)
Eskort da aratmıştım bir zaman.
Arada manyakça meraklar geliyor işte.

Ama üst üste aratması huylandırıyor.
Konu sahibi inşallah çok üzülmez.
Maalesef artık güven duygusu ciddi yara aldı.
 
Gece uyandırdığımda bomcuk boncuk ter aktı alnından zaten biraz gevelediktem sonra itiraf etti .
Gitmemişse bile gitmeyi aklına koymuş bu belli
 
Sanırım çalışmıyorsunuzda.
Ama eşinin bunun yapmasının namazla dinle ne alakası var?
Yani çocugunda varmış eşinle durumu konuşman lazım bence sorun neyse ikinizde içinizi dökün
Şuan hayır bebeğim olduğu için ama mesleğim var çok rahat işe girebilirim . Namazla dinle alakası yok zaten o amaçla yazmadım o bilgiyi .
 

Adam kendisi ''utanıyorum'' demiş.Kadın daha ne yapsın bu durumda ?
Bu bildiğiniz onur kırıcı bir şey kadın açısından.Eş kişisinin kafasında çok gizemli fantezilerinin olması ne yazık ki bunu değiştirmiyor.Fantezisi olan adam sorulunca da ''ayy utanıyorum '' da demesin bir zahmet şu noktada.O kadınları aratırken utanmıyor çünkü.
Meraktan aratmak da nasıl bir şey hiç anlamadım ama hadi diyelim bir kere gerçekten meraktan arattı.Hatta 2 olsun.Adam Eylülün sonundan beri bakmış.Bunun tek bir anlamı var,hepimiz de ne olduğunu biliyoruz bence.
 

Oda iyiymiş. Ama dediğimiz gibi kadınların böyle masumane merağı olsada erkekler için bu geçerli değil. Onlar araştırıyorsa mutlaka sonunda eyleme geçerler. Zaten gece uyanıp yalan söylemeside şüphemi destekliyor. Her yönden yaralayıcı bir durum. Böyle şeylerin tesadüfi görülmesi de bana hep tuaf gelir. Öylesine bakılan bir geçmiş ve görülen bir şey. Acaba görülmesi mi gerekiyordu diye düşünürüm hep.
 
Ben zaten adamın yaptığına mazaret filan aramıyorum ama ben sebebin cidden ogrenilmesinden yanayım. Simdi bu kadın arkadaşımız bosansa ve ileride tüm erkekler aldatır Mantığıyla hayatı yaşamayı bıraksa daha mı iyi olur. İnsanların yaptıkları herseyin bir sebebi vardır. En Aptalca olanların bile. Ve bu sebepleri bilmek bize devam etme gücü verir. Belki kalıp savaşmak için belki cekip gitmek için. Ne affetsin diyorum ne bosan diyorum buna konu sahibi karar verecek. Uzaktan davulun sesi hoş. Hiç bir kadın için dilemem böyle bir durum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ortada minik bir kız cocugu var.
 
Nasıl yani ?
Tarif bakıyordum , net geçmişinde başka ne işim olabilir .
Aklımım ucumdan geçmezdi telefonu her zaman ortadadır , asla karıştırma niyetiyle bakmadım .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…