- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Eşiniz farz edelim ki gitti o kadınlara, telefonunu cidden ortada birakirmiydi? Bakın eşinizi savunmuyorum cidden onu en iyi siz tanırsınız. Ama işi eyleme dökmüş biri cehennem gibi korkardı yakalanmaktan bence yaNasıl yani ?
Tarif bakıyordum , net geçmişinde başka ne işim olabilir .
Aklımım ucumdan geçmezdi telefonu her zaman ortadadır , asla karıştırma niyetiyle bakmadım .
Kızımınızın üstüne yemin etti gitmedim diye bilmiyorum gitmedi belki ama bundan sonra gitmeyeceğine nasıl emin olucam . Nasıl başımı huzurla yastığa koycam ondan onu bilmiyorum . Bir çok çok şeyi bir gecede bitirdi tüketti .Eşiniz farz edelim ki gitti o kadınlara, telefonunu cidden ortada birakirmiydi? Bakın eşinizi savunmuyorum cidden onu en iyi siz tanırsınız. Ama işi eyleme dökmüş biri cehennem gibi korkardı yakalanmaktan bence ya
Bu şüpheyle yaşayamam , zaten bir gecede sevgi bitebilir mi ? Bitiyormuş , şuan ondan nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum .Bence ilk yapacağınız iş eşinizi doktora yollayıp hiv, hpv gibi bulaşıcı hastalıklara test olsun. Temiz sonuçlar gelmeyene kadar adamla cinselliginiz olmasın (su durumda zaten yoktur ama ilerisi için). Ayni şehirden defalarca arattigina göre yapmaya planlıyordu veya yaptı. Sizinle belki yapamadığı seyleri eskortla yapmak istedi. Bazi erkekler bazi seyleri eşleri ile yaşamak istemez, cünkü dinende yasak oldukları için. Bu asla bahane olamaz tabi. Bence bunu eşinizle konuşmaniz lazim. Size bir tavsiye veremem, ama sahsen güvenim bir kere gitse ilişkiye devam etmem akıl sağlığım icin. Cok gecmis olsun
Cok cok uzuldugunuzu inanın anlayabiliyorum. Bence kendinize biraz zaman verin. Belki bir süreliğine ayrı yaşarsınız? Ben hayatımda en cok sıcağı sıcağına karar vermekten korkuyorum hep. Hep fevri olur cunku. Cidden bunu kalpten diliyorum sizin için dilerim hakkınızda hayırlı olana karar verirsiniz. Ne karar verirseniz verin basaracaginiza eminim.Kızımınızın üstüne yemin etti gitmedim diye bilmiyorum gitmedi belki ama bundan sonra gitmeyeceğine nasıl emin olucam . Nasıl başımı huzurla yastığa koycam ondan onu bilmiyorum . Bir çok çok şeyi bir gecede bitirdi tüketti .
Ben zaten adamın yaptığına mazaret filan aramıyorum ama ben sebebin cidden ogrenilmesinden yanayım. Simdi bu kadın arkadaşımız bosansa ve ileride tüm erkekler aldatır Mantığıyla hayatı yaşamayı bıraksa daha mı iyi olur. İnsanların yaptıkları herseyin bir sebebi vardır. En Aptalca olanların bile. Ve bu sebepleri bilmek bize devam etme gücü verir. Belki kalıp savaşmak için belki cekip gitmek için. Ne affetsin diyorum ne bosan diyorum buna konu sahibi karar verecek. Uzaktan davulun sesi hoş. Hiç bir kadın için dilemem böyle bir durum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ortada minik bir kız cocugu var.
Bilmiyorum ki kuzum ne doğru ne yanlış belkide ben yanlışım sadece konu sahibine cok üzüldüm. Ben böyle bir durumda olsaydım cok fevri karar verirdim ve genelde fevri kararlarim hep elimde patlar. Belkide buna engel olmaya çalışıyorum. Yani ayrılacaksa bile sıcağı sıcağına yapmasa en azından bir süre ayrı yaşasa belki o bahsettiğin caba adam kisisinden gelecek bilmiyoruz ki.Tabii ki de sebebinin bilinmesi daha iyi olur da sizce bunun için şu an bu kadın mı çabalamalı ? Zaten sormuş gördükten sonra,sizce biraz da karşıdakinin çabalaması gerekmiyor mu bazı şeyler için ?
Çocuk var evet de o çocuk ve yuva sadece bu kadının değil.Biraz da karşıdaki çabalasın.''Böyle problemlerim var'' demek o kadar da zor bir şey değil.Muhafazakarlık bir şeylere kılıf değil.Hele bu konudaki adam muhafazakar hiç değil.
Çok sağolun gerçekten kimseye anlatamamıştım kafayı yiyecektim burası beni çok rahatlattı teşekkür ederimCok cok uzuldugunuzu inanın anlayabiliyorum. Bence kendinize biraz zaman verin. Belki bir süreliğine ayrı yaşarsınız? Ben hayatımda en cok sıcağı sıcağına karar vermekten korkuyorum hep. Hep fevri olur cunku. Cidden bunu kalpten diliyorum sizin için dilerim hakkınızda hayırlı olana karar verirsiniz. Ne karar verirseniz verin basaracaginiza eminim.
Bilmiyorum ki kuzum ne doğru ne yanlış belkide ben yanlışım sadece konu sahibine cok üzüldüm. Ben böyle bir durumda olsaydım cok fevri karar verirdim ve genelde fevri kararlarim hep elimde patlar. Belkide buna engel olmaya çalışıyorum. Yani ayrılacaksa bile sıcağı sıcağına yapmasa en azından bir süre ayrı yaşasa belki o bahsettiğin caba adam kisisinden gelecek bilmiyoruz ki.
Ben inanıyorum ki hayatınız için en doğru kararı alacaksınız.Çok sağolun gerçekten kimseye anlatamamıştım kafayı yiyecektim burası beni çok rahatlattı teşekkür ederim
Gün içinde sık sık aklıma geldiniz. Umarım içiniz bir nebze de olsa rahatlamıştır. Bekliyoruz.Konustuk , birazdan saglam kafayla detaylarini yazarim .
Nasıl yani ?
Tarif bakıyordum , net geçmişinde başka ne işim olabilir .
Aklımım ucumdan geçmezdi telefonu her zaman ortadadır , asla karıştırma niyetiyle bakmadım .
Hadı bakalm ınsallah yanlıs yapamamıstırKonustuk , birazdan saglam kafayla detaylarini yazarim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?