hayatımın dönüm noktası sanırım :( fiikir verirmiisinz bana ?

PAPATYA5252

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
74
2
36
İstanbul
msjı sildim cünkü canım acıyodu.. bundan sonra herşeyin hayırlısı yaşayıp görücem.. hepinize teşşekür ederim

Son düzenleme:
Bence para meselesi yüzünden sizi böyle zor durumda bırakması hiç hoş değil Sevgiliyi bırak,bi arkadaşından bile borç alsa ya da onu kefil yapsa,ne yapıp edip borcu ödemeli insan.Hele ki bi erkek,böyle bi konuda sevgilisini mağdur etmemeli.Bence karaktersizlikten başka birşey değil bu...Babanızın tutumu son derece ılımlı olmuş.Ama ilerisi için de babanıza güvenemezsiniz,evlendiğinizde eşinizin peşini o mu toplayacak hep?

sen hayatının aşkını bulmuşssun zaten.bence asla bırakma.başkasıyla evlenirsen daha mı mutlu olacaksın.o da sanırım akıllanmıştır.evlenirsiniz çocuğunuz olur ona bakmakla yükümlü sana bakmakla yükümlü...değer veriyorsa zaten bakar.o yüzden bi işin ucundan tutar.düzelir.umarım her şey yoluna girer...

Bende farkindayim aslinda herseyin . Ikiye bolunmus gibiyim bi yanim artik olmaz diyor diger yanim hala umut tasiyor bu ona buyuk ders olmustur boyle biseyi bidaha yapmaz diyor onu gorunce yada sesini duyunca butun olumsuzluklar gidiyor kafamdan korkuyorum ilerde evlenirsem baskasiyla onu unutmamis olursam diye gercekten baskasini istemiyorum cunku ceyiz icin ufak tefek biseyler alsam hep ikimizi dusunerek aliyorum onu o kadar cok benimsedimki dusunuyorum vazgecmem icin artik bana ne yapmasi lazim diye kin tutamiyorum hele ona hic.. Dipsiz bi kuyu gibi geliyor onsuz hayat bana hem ailem ikna olsun herkesin rizasiyla sonu dugun dernek olsun istiyorum ama ilerisi icin endisede duyuyorum bi yandan (

Şu an borcunun yükünü taşıyamayıp köşe bucak kaçan bir adam

Yarın evlilik hayatında karşılaştığı en ufak sorunda sizi yüz üstü bırakıp gider.

Amin insaAllah ailem ogrendiiginden beri bu durumu duzeltmeye calisiyor beni boyle bi duruma soktugu icinde ozurler diliyor agliyor o en cokta bittigini dusundukce uzuluyor bu is bi sekilde hallolur hataliyim seni hic para islerine bulastirmamaliydim ama banada vaad edilen paralar gecikince bu duruma dustum diyor

Herkes maddi bir sıkıntı yaşar.
Mevzu o değil mevzu arkasında durabildimi?
Yazdıklarınızdan anladığım bir şey var siz kararınızı vermişsiniz sadece kararınızın desteklenmesini istiyorsunuz.

Ailemin de destegiyle onlarinda rizasiyla bu is olsun affetsinler onunla guzelce konussunlar istiyorum. Isin zor kismi onun ailemi ikna etmesi bidaha boyle bi hata yapmicagina dair guven vermesi ama ailemi ne kadar ikna edebilir hic bilmiyorum surekli dua ediyorum hayirlisi olsun diye ama gonlumde hep o var. Biraz zaman gecse diyorum bu parayi babama odedikten sonra konusmaya yuzu olur babam bankaya 4 bin yatirdi ocaktan itibarende 1.5 yil her ay 500 odenicek. Ayrica babasi babamla konustugu zaman size hayirli bi is icinde ziyarete gelmek istiyoruz demis aslinda boyle tanismak istemezmis demis babamda once bu isi halledelim sonra hayirlisi demis babam eve geldiginde bana bizim koyden birisinin olmasini istedigini soyledi bide boyle bi dert var

nekadar iyi bir babanız varmış sizin arkanızda duran sevgilinizin yaptığı hataları temizleyen fakat sizin gönlünüzü incitmeyen 4bin lira az bir mebla mı ki ben olsam yüzüne bakmam o adamın bida. evlenincede habire babama güvenecek belli zaten. affetsenizde o parayı ödeyeceğini sanmıyorum ben. paranın aslını ödemeyen adam faiziylisini mi ödeyec.k baktı kayınpeder bonkör çıktı sevinmiştir tabi işimiz iş demiştir. ben babama bu yükü yıkamazdım hadı yıktım diyelim babamı zordurumda bırakan adamı hayatımdan çıkartırdım. daha sevgiliyken borcunu babanıza ödetmiş, ben evliyim eşim şimdi dahi kabul etmez babamın onun borcunu ödemesini. erkek dediğin az gururlu olmalı bence, ki sizde demişsiniz telefonlara çıkmadı sorun çözülmeden diye. maalesef ki evlilik öyle sevgililik dönemi gibi olmuyor

Allah razi olsun babamdan ailemden ben cok korkmustum anlatmaya ama bekledigim gibi olmadi cok sukur. Kendiside soyluyor babamin yaptigi fedakarligin da farkinda. Benim yuzume bakmayada yuzu yokmus 2 haftadir bugun gordum ilk kez birbirimize baktik agladik boyle olmak zorundamiydi dedik.. Ayriligi kabul etmiyor zaten senin pesini birakmam diyor. Sevdigini soyluyor biliyorum seviyor da kotu birisi degil eminim ama kotu huylari var iste en bastada sorumsuzluk ben de aksine sorumluluk sahibiyim cok sukur . Kendime cesaret veriyorum yaparsin unutursun ailen icin en azindan bunu yapmalisin diye ama yinede kendimi telefona bakip acaba aramismi demekten alamiyorum.. En cok korktugumda baska birisiyle evlenme durumuna gelirsem hala onu unutamamis olmak cunku ben herseyin ilkini onunla yasadim ..

Her tecrube bir değildir
Fakat buna benzer bir mevzuda ben ilişkimi bitirdim.
Ve nekadar doğru bir karar verdiğimi yıllar geçtikçe daha iyi anlıyorum.
Bu ailenize güven vermekle bitecek birşey değil karakter meselesi zora gelince kaçıyorsa aileni ikna etmesi birşey değiştirmez.
Ama sen illa diyorsan o olsun ben razıyım herşeye.
Sevgilini ve aileni karşına al konuş herşey sende bitiyor.
Umarım hakkında hayırlısı olurda yanılan ben olurum.

her zorlukta babanızın eline bakamazsınız maalesef ki bu adamdan çocuğunuz olduğunu düşünün birde daha sevgiliyken zoru görüp kaçan. bilmiyorum neler yaşadınız her ilki her ilki diyorsunuz ama maalesef evlilikte bazı gerçekler var her sorumluluğu siz yada aileniz yüklenemez faturalar geldiğinde evde erzak kalmadığında anlarsınız belki bunu ama çok geç olabilir. maalesefki evlilikte hadi su faturasını aşka verelim kredi borcunu sevgi ödesin ha mutfak erzaklarınıda bağlılığımız ödesin gibi bişey sözkonusu olmuyor. o zmanlar gelince zaten ne aşk kalır ne sevgi ben ömürboyu bu adama mı bakıcam demeye başlarsınız. sevgiliyken maalesef herşey toz pembe çok seviyorum unutamam ayrılamam oluyor maalesefki şimdi biz ne desek boş eminim ki sana

Bugune kadar hic boyle bisey yasatmamisti bana.. Ilerisini kestiremiyorum polyannacilik oynayip duzelecegini umut ediyorum belki de kendimi kandiriyorum.. Sabit fikirliyim bide degisiklik sevmem hayatimda onuda oyle sevdim iste baskasinin olma ihtimalini aklima hic getirmedim ailemi karsima almak hic istemem tabi ki cunku onlarin yerini hicbisey dolduramaz sanirim benim yapicagim tek sey beklemek o beni gercekten istiyosa gercekten kendisini duzeltir ve herkesi de ikna eder.. Aksi halde ben babama su durumdayken bu cocugu istiyorum diyemem..evliligide evli olanlardan baskasi bilemez ask karin doyurmuyor dogru hele ki bu zamanda ne diyim ki yanlis kararlar verdirmesin Allahim

sakın ilerde düzelir diye düşünme öyle birşey yok bebeğim kendini yakarsın. maddi konularda önceki tutumunu düşün, nasıldı eğer sorumluluk alamıyorsa daha önce de ipucu vermiştir sen iyiye yormuşsundur. birde neden ödememiş ben onu anlamadım, çalışmıyor mu yada parayı nerde kullandı? tamam ödemedi ama geçerli bir sebep var mı ?

Elimde olmadan düzeliceğini düşünüyorum çünkü askere gitmeden önce hiç böyle değildi döndükten sonra işleri pek yolunda gitmedi.dış cephe işi yapıyor ve şirketler parayı hep gec veriyor peşinde kosturuyor dolayısıylada bankaya ödeme yapamadı sanırım aslında işin başı sorumsuzluk yeterince umursamıs olsaydı bu hale gelmezdik.Parayı bi arkadası vardı yanında tekstili olan onun da - cek sen parayı öderiz ben sana yardım ederim v.s.- demesiyle çekti parayı ve 4000 tlsini ona borc verdi diye biliyorum şu an pişman ve düzeltmek için uğrasıyor parayı toparlayınca babamın karşısına çıkıp konusucak affettirmek için kendini.babasıda bu işler hallolsun ziyarete gelicez size diyor istemek için.bende hem çok istiyorum o olsun diye hem de düşünüyorum ilerde halimiz nasıl olur ?
Evlenince parasını cebinde tutar sorumlulugunu taşıyabilir diye düşünüyorum ama buna beni tam inandırması lazım öncelikle..

ben ayrılmayı başaramadım..
hala arıyo ve konusuyoruz o sevgili gibi ama ben mesafeli konusuyorum. Anlasın bu sefer hatasının büyük oldugunu diye. herşey güzel olucak diyor düzelticem bana güven diyor bende inşaAllah diyorum her seferinde. aklımdan hiç gitmiyor ileride ne olcak kestiremiyorum su an ne yapmalıyım bilmiyorum ona motive olsun daha cok cabalasın diye aradıgında acıyorum konusuyorum
ve ben hala onu seviyorum
tek hayalim onun bütün borçlarını kapatması ve ailemi artık evliliğe hazır olduguna ve bu kredi işinin tamamen hata olduguna,bidaha tekrar edilmiceğine inandırması kendine güvendirmesi.
ben beklemeye razıyım yeter ki düzeldiğini bu olayın ders oldugunu göreyim..

ilk paragraftan sonrasını okumadım bile bir kere o çocuk çok genç yaşta seninle çıkmaya başlamış 5 bçk sene sen onun çocukluk aşkısın o kızlarla çıkıp ayrılıp gönlünü eglendrcek yaştayken tek bi kıza sana bağlı kalmış ve artık o çocukluk aşkı ve bağlanması bitti ve onun gözü kaydı diğer kızlara neden ? çünkü hayatını yaşayamadı çocuk daha ne sanıyordun seninle evlenicek falan mı ? evlense dahi aldatırdı.Hayatını yaşayamayan çoğu erkek bir gün gelir aldatır.Sen o çocuğu unut yeni aşklara yelken aç. Zaten bir kere aldatan bir daha aldatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…