Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İçinizde en ufak bir şüphe dahi olduysa kesin, kadının hisleri kuvvetli olur, boşuna acaba demez...

Sizin ve evlatlarınızın adına çok üzüldüm..

Ama merak etmeyin ben hiç yuva yıkıpta mutlu olan bir çift görmedim . O yüzdendir ki ' Yuva yıkanın yuvası olmaz ' derler..

Onlar er ya da geç belalarını bulacaklar..

Biliyorum çok zor ama çocuklarınız için dik durun nolur

vallahi 22 yıla giriyor bugün evliliğim...edindiğim tecrübe... eşinden olmasa bile şeytan dışardan saldırıp yuvayı sarsmaya çalışıyor...her zaman temkinli olmak lazım...benim eşim de bana çok düşkün ama Allah korusun ya gönlü kayarsa...en iyisi baştan
tedbirleri almak lazım...fıtratımdan mıdır kıskançlığımdan mıdır nedir ben eşimle fazla laubali konusan kadınlardan hep uzak durmusumdur...

aklıma gelmişken size başıma gelen bir olayı aktarayım...
müşterim olan çok güzel bir bayan var bir de onun yakın bir arkadaşı..komsu bunlar alt üst..
güzel bayan 3. evliliğini yaptı... ahlaksız biri değil, hiçbir yanlısını görmedim... neyse bu annesigile birkaç parça eşya almak istedi...
kredi kartı istedim, yokmus, arkadaşı olan komsusunın kocasını aradı benim yanımda. sizde kredi kartı var mı diye...o adam da 15 dk da aldı geldi kartı geçti... bana bu olay çok ayıp geldi...sonuçta kredi kartı lazımsa bayan arkadaşını arayıp ona sorması gerekirdi...neyse vesvese yapmadım...aradan birkaç hafta geçti...komsu bayanla kocası kavga etmişler bayan evden küs gitmiş...

işte aldığım ders... niyet halisane bile olsa biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor ilişkilerimizde...

Uzun, cook uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar olsun hepinize...
Bircok sey yazilmis cizilmis konuya istinaden, hepinize cok tesekkur ediyorum.. (merak eden arkadaslara da)

Esasinda sizlere verebilecek pek yeni haberim yok (en azindan ruh sagligimla alakali) onun disinda;
Cocuklarimin babasi, kadindan ayrilmis bunu da sirf babasi istedigi icin yapmis..
Ben taa ilk bastan durust bir sekilde basimdan gecenleri nasi anlatiysam, siteye yazmadigim o uzun sure icinde de neler yaptiklarimdan bahsetmek istiyorum biraz...
Esimle yasadigim (kadinla dip dipe oturdugum) o evden tasinmakla ilk adimi attim, akabinde 2 hafta gibi (ben tasindiktan sonra) bir zaman dilimnde de kadin oradan tasinmis, esimle birlikte oturmak uzere, herneyse yerlesmisler dayamislar dosemisler evlerini, tam daha guzel bir sekilde keyflerine bakacakken; kayinpederimin sert mizacina dayanamayip kadini birakivermis..
Burasi kesin, evet kadini birakti, neredeyse 1 ay olacak, bana da onu hala cok sevdigini, sadece babasi icin biraktigini anlatan bir de mesaj atmisti, suan da bosamis olan bir baska arkadasi ile ayni evi paylasiyorlar...

Bosanma davamiz acildi, nafaka almaya basladim.. Baslarda da bahsettigim uzere zerre kadar bir maddi zorluk cekmiyorum cok sukur, ama ruhen bitik ve de tukenmis bitmis bir haldeyim...

Ogullarimin yasadigi travmaya daha fazla dayanamayip, esimden butun yasananlari bir kenara birakip (kii cok cokk zordu bunlari yazmak benim icin) yeniden evliligimize br sans vermemiz gerektiginin sinyallerini veren bircok yaklasimim adimim oldu.. Hani dedim yaa eksiksiz ne az ne fazla oldugu gibi yaziyorum diye,,
Ben de daha onceden birkac yasanmislik duydugumda; aman bee, hemen bosanmalisin, asla sineye cekemezdim ben olsam, aman yol ver gitsin, vs vs... cumleler kuran ben, bunu birebir yasadigimda, kat-i suretle lafta soylenildigi gibi kolay olmadigini idrak eden kadar... Cokkk cok zormus, hele ki 3 tane erkek cocugun varsa, atesten gomlek giymek kadar zormus...

Esimin gonul gozu kapali, bir insan asla bu hale gelemez, bir zamanlar gozunden bile sakindigi ben, bir yabancidan farksizim...
Ben yeniden deneyelim dedigimde bana ne yanit verdi dersiniz? (kadindan ayrildiktan sonra tabi)
'Seninle ayni cati altinda yasayacagima olurum daha iyi' dusunun, sanki onu aldatan yalanlar soyleyen benmisim gibi, maruz kaldigim muameleye bir bakin, nefret dolu bana karsi, iste bunu inanin idrak edemiyorum.......

Off yaa yapmayın! O adam sizi haketmiyor bile artık. Şuan yaşadıklarınızdan ötürü böyle yapıyorsunuz etkisi geçene kadar bekleyin bari ne olur? Bakın yine siz üzüldünüz, boşverin gitsin.

Konunuzu okumuştum,ilk kez yorum yapıyorum.

Yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü.Bazen hayatta asla yapmam dediğimiz şeyleri yapmak durumunda kalabiliyoruz.Sonuçta insanız,büyük konuşmamak lazım.

Siz elinizden geleni yapmışsınız yavrularınız için,en azından bu konuda içiniz rahat olmalı.

Eşinizin saçma tavırları sizin onun üstüne düşmenizden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.Kendi haline bırakın onu,başka adım da atmayın.Biraz ona fırsat verin düşünmesi için.

Allah yardımcınız olsun.

sevgican arkadasim; tek sadece birtek ben olsaydim, degil bir sans daha verelim demek, bulundugu yeri dahi terkederdim!
Babaya bagimli, 12 sene buyuk bir ask saygi ve sevgi cercevesinde buyumus, aile kavramini tum benliklerine kadar hissetmis olan, ama bir anda anne ve babasi ayrilmak uzere olan, oradan oraya savrulmak zorunda kalan, hayatlari tepe taklak olmus 3 tane erkek cocugum var.... Diyorum ya sadece kendi adima karar verebilecek yeti de olabilseydim keske...

Ve arkadasim bak yineliyorum, benim tavrim daha da netti (tum bunlar basma gelmeden once) yasamadan kestiremiyorsun ki Allah kimseya yasatmasin....

Son düzenleme:
sevgican arkadasim; tek sadece birtek ben olsaydim, degil bir sans daha verelim demek, bulundugu yeri dahi terkederdim!
Babaya bagimli, 1 sene buyuk bir ask saygi ve sevgi cercevesinde buyumus, aile kavramini tum benliklerine kadar hissetmis olan, ama bir anda anne ve babasi ayrilmak uzere olan, oradan oraya savrulmak zorunda kalan, hayatlari tepe taklak olmus 3 tane erkek cocugum var.... Diyorum ya sadece kendi adima karar verebilecek yeti de olabilseydim keske...

Ve arkadasim bak yineliyorum, benim tavrim daha da netti (tum bunlar basma gelmeden once) yasamadan kestiremiyorsun ki Allah kimseya yasatmasin....

Off ya çok zor. Ben böyle birşeyle sınanmak istemem, sizin kadar güçlü değilim. Dışarıdan bakınca burada sinir oldum o hareketinize ama yaptığınız ne kadar zor ve ince, düşününce ben de yapabilirdim belli mi olur? İnşallah bir şekilde rabbim karşılığını gösterir. Çocukların ne durumda şu anda?

Cocuklarimin durumu, babalari hafta da 2 kere aliyor goturuyor, sonra yine bana birakiyor..
Buyuk oglum, babasi istén evimize geldiginde, bugun okulda neler yaptin oglum'la baslayan cumleler kurup, sonrasinda annesinin yanagina sevgi dolu bir opucuk kondurup, oglum biliyor musun suan tum yorgunlugum gitti vs vs... sohbetlerinden uzak,
Ortanca oglumun babasina sarildiginda, ben ne kadar sansli bir adamim, sohbetlerinden uzak..
En kucuk oglumuzun, gecenin bir yarisi, yatagimiza kacip bizim odamiza gelerek, babasinin ellerini kenetledigi belimden onu ayirarak koklasarak uyumalarindan uzak....

Bir orada bir burada tam da araf ta duruyorlar iste....

Bu adam mı bu hale geldi? Yazık, çok yazık. Nasıl bir hazinenin sahibi olduğunu unutmuş. Nasıl bu hale gelmiş Allah saptırmasın kimseyi.

Arkadasim zaten benim anlayamadigim da bu ya;
Bir insan nasil olur da boylesine nefret dolu olabilir, aklim mantigim almiyor, sanki gozunun onunde bir perde var, resmen seytan gozukuyorum gozune, hic birseyi degilsem bile suan, evlatlarinin anasiyim, anlamiyorum, isin icinden cikamiyorum, dualarim tek ilacim...

benim aklıma herşey geliyor büyü de dahil..resmen birden bire manyaklaştırıyor insanı evlerden ırak...mezara bile götürür insanı...

haklısın arkadaşım iki ucu bilmemneli değnek..evlilik flörte nişanlılığa benzemiyor..yapması zor yıkması daha da zor..kolaymı yılların emeğini silmek..bunca yılın emeği var bu kadar güzel anılarınız yıllarınız..

hele birde çocuk varsa annenin imtihanı bitmiyor..

ben kadına aşık olduğunu zannetmiyorum aslında okuduklarımdan.kendini öyle inandırmış gibi sanki...gerçe aşk olsa insan baba ana mal mülk tanımaz kimseden korkmaz.resti çeker.neler okudum neler gördüm biliyorum.kadın sadece biraz fazlaca doldurmuş sana karşı kendine çekmek için kendini melek gibi sunmuş..

yalnız egosu yüksek biraz..kendini fasülye gibi nimetten sanıyor..ağırdan satıyor kendini sana sen üstüne düştüğün için..sende bir kere sana karşı birşey hissettiğimden değil çocukların iyiliği için biraraya gelmek istiyorum de diye lafı gediğine oturt bence..yani şunu diyorum belki gitmesi sana hayır olur..dünyada anası babası boşanan ilk çocuklar seninki olmayacak..

aşağı yukarı senin yaşadıklarını yaşayan bir ablam vardı burda ki o da yazmış başlığa adam aynı senin ki gibi seni istemiyorum havalarında ama meğer aylarca çingen gibi yaşamış köpekler gibi pişman halde sürünerek döndü o kapıya kendi isteğiyle..

bence senin şu anda üstelemenin bir faydası yok..o iyice havaya giriyor sen böyle yapınca...

Canım benim sen daha ne yapıcan bırakta çocuklarını biraz da o düşünsün ayrıca arkadaşa katılıyorum insanın aklına başka başka şeyler geliyor. Neler duyuyoruz senden nefret eder gibi davranması , kadına bu kadar düşmesi . Ama sen anneysen, oda baba. Çabanı , niyetini anlıyorum ama sen üstüne gittikçe kaçacak. Kendi haline bırak. Ayrıca sana yaşattığğı bunca acıdan, ihanetten sonra onu gerçekten istiyor musun hayatında?

Senden haber almak guzel...yasadiklarin cok zor ama yinede kendini biraz olmus toparlamis oldugunu gormek guzel fred...esinin durumuna denecek bir sey yok...erkekler fazlasiyla zayif yaratiklar bence ...anladigim kadariyla bu kadin sendende aldigi bilgilerle esini sana karsi iyice doldurmus...cocuklarin icin yazdiklarin icimi sizlatti ama yapacak bir sey yok...barissaniz bile bu yasadiklarin yuzunden malesef eski sicak yuvayi gormeyecek cocuklarin....yapamayacaksin ....bir yanin yarim kalacak...senin icin en hayirlisini diliyorum....benim onerim eger maddi sikintinda yoksa cocuklarin icin bir uzamanda yardim al...bunu en az hasarla atlatmalarini saglamaya calis....Allah sabir versin...

çok üzüldüm allah ım çekemeyeceğimiz dert vermesin bizlere sabır versin rabbim ve birde şunu gördüm hikayende onsuz olamam dediğin hayat arkadaşından bahsetmişsin özelikle şu nokta onsuz olamam belkide bu düşnce sei sarıp sarmaladığı için onsuz kaldın halbuki bu kadar gözünde büyütmeseydin onu böyle bir imtihanda yaşamayabilirdin yani bi hadiste geçiyordu sanırım bi insanı canlıyı her hangi birşeyi allah tan çok sevip allahtan daha çok değer verirseniz allah sizi onun yokluğuyl imtihan eder ki kimseyi gözünzde büyütüp tapılacak kadar sevmeyelim diye allah yardımcınız olsun

takma hepsi aynı sen seversin o üzer hiç bişi ilk baştaki gibi değildir hep kadın suçludur.

fred, nerdesin nerelerdesin, ne yapmaktasın.. aklımın bi yanı senle dolu..

Allah yardımcın olsun. Ama bu kadar üzülme, aslında sevin. Şerefsiz kocanın ne mal olduğunu görebilmişsin, belki de yıllar boyu yaptığı namussuzluğu senden saklayacaktı.

Atlatacaksın bu günleri, her şeyin ilacı zaman. Onu seviyor olduğun için yıkıldın ama geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…