- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım anlamadıgım nokta; esınız bu kadınla arkadas olmanıza neden mani olmadı ?
kadının sızınle arkadas olmasının bır amacı var da,esınzın amacı ne ?
kadın;esınızı sıze soylemekle tehtıt edıyordu da , eşınız o yuzden kadına bırsey dıyemedı dıye dusunsek de,
ama en azıdan sıze o kadını kotuler kadınla arkadaslık etmenıze engel olabılırdı .
neden arkadaslıgınzdan rahatsız olmadı aklım almıyor gercekten .
tek sebep var o da ;sızı gozden tamamen cıkarmıs.
ama madem gozden cıkardı,karsınıza cıksın bosanmak istedigini soylesın medenı bır sekıl de .
saba tumer'ın bır konugu esınden bosanma sebebını acıklıordu.
''esınızden neden boşandınz'' sousuna konugun verdıgı cevap ''özgürüğümü özledıgımı ve aldatacagımı hıssettıgım zaman bosanmak istedım '' demişti.
bu davranısı benı cok etkılemıstı .esıne saygısızlık yapmak ve onun kadınlık gururunu ıncıtmek ıstemems en azından .
bu da ınsanca bır tepkı .duyguları olan bır ınsanın tepkıleri...
ama sizin eşınıze dıyecek bısey bulamyorum .
ne gerek var bu oyunlara ne gerek var bu kadar kotu bır ınsan olmaya...
Sakın o adama cocuklarını bırakma.
1 cocuklar zaten büyük bir trvma yaşıyor sen 31 yaşında 3 cocuk annesi olgun bir kadınsın desteğe ihtiyacın varsocukla onlarında kesinlikle sana ihtiyacı var
2 bir insan ya allahtan korkar ya kullundan utanır.bunlarda ne korku var ne utanma cocuklarını asla güvenme
3 bu yapacağın plan o cocukların babaları tarafından sana karşı doldurulmasını sağlayacak
4 edepsiz eşin seni suçlayacak ne biçimsin hemen cocukları başından savdın diyecek
5 sen buhareketinle o kadına puan kazandıracak
6 bu kadar arkasında durduğu o kadını cocuklarla mutlaka karşilaştıracak
SAKIN YAPMA BU COK KÖTÜ BİR PROJE SEN VE COCUKLARIN COK ZARAR GÖRÜR.
yaklaşık 1 yıl kadar önce karşı daireye bir aile geldi..bayan çok rahat..beni kahveye çağırdı notunu verdim...biz onları davet ettiğimizde yeni aldığımız arabayı kutlarken ağzını yılıktırarak eşime dönerek ağzından çıkıveren söz " sizin arabaya binelim de uzun yola gidelim" ben bu kadınla bi daha girip çıkar mıyım. eşimle görüşmesine müsade eder miyim... acaba siz hissetmediniz mi onca zaman içinde o kadının ahlaksızlığını... ne demeli bilmiyorum ki....Allah kimsenin başına vermesin....dilerim en kısa sürede toparlarsınız ve onların neler çektiğini görürsünüz....