• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buralara bakıyomusun bilmiyorum ama... :17: Nasılsın fred?? :3:

Soluksuz okuduğum 37 sayfa...
Karşımda çok güçlü dik bir kadın var.
Kesinlikle takdir ediyorum.
Kocasıyla olan iletişimsizliği devam ettiğinde ayrılmayı göze alacak kadar mert ama aynı zamanda 3 çocuğuna kol kanat gerecek kadar da güçlü.
Nolur devam et ve sakın başını yere eğme.
Eski eşinin yaptıklarını, dostunu nasıl eve sokup çıkardığını okudukça iğrendim.
Şimdi, o çok sevdiği 'imam nikahlı eşinin koynu' evlatlarının sevgisinden daha sıcaktır kesin...
Sabret ama gün gelir devran döner. Yalnız kalacak arkasına bakacak çocukları yok, yanında bir kadın ama evlatları yok... Senelerini verdiği eşi yok...
Yalanın ve şehvetin içine sürüklenmiş o lekeli haliyle kalakalacak eminim...
Sakın gönlünü kapama kendini kapama açık tut herşey güzel olacak de.
Allah yar ve yardımcın olsun...

:53:arkadasım ,kardesim öncelikle yasadıgın bu olayı böylesine derinden ve içten bize hissettirmen beni mahvettı...hala yazdıklarını beynımde cözemıyorum sankı kabus dolu bır roman okumus gıbıyım ...bunlar olamaz yaa ..böyle seyler gercek hayatta yasanıyormu yanı ..hala beynımın uyusugu acılmadı...çok ama çoookk şaşkınımm sen dert ortagım dedıgın ınsanın kuman oldugunu nasılbılmeden yasabılıyorsun Allah'ım bu ne acı bır duygudurr.Rabbim esirgesin ..sabırlar dılıyorum size...o kadar saskınımkı ıcımdekılerı buraya dökemıyorum beynım labırent gıbı oldu ...kelımelerı toparlayamıyorum cumle kuramıyorum ne dıyecegımı bılemıyorum ...ALLAH C.C YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....başka da bişey diyemıyorum :50:

YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ

:47::47::47::47::47::47:

Allah'a havale et sen bunlari!!!! insan degil bunlar...

Haddinden fazla deyer verirsen birine ne oldum delisi olur.

Esinin sana seni istemedigini sevmedigini soylemesi bence sende sok etkisi yapti ve o yuzden takinti yaptin kendine. Surekli "nasil olur", "benim icin deli oluyordu", "12 yillik esim" gibilerine dusundukcede aklindan cikmiyor.

Elbette icin yanardir elbette hazmetmesi guctur ama gidene gitme deme gorursun bak gun gelecek kö... gibi pisman olup af diliyecek ama ne olursa olsun dim dik dur ve senin daha fazla canini yakmalarina izin verme.

Ne halleri varsa gorsunler hic acima ve nasil olur da boyle olur diye dusunme hep olumlu dusun demek ki esinin kani bozukmus bugun degilse 30 - 40 yil evlilikten sonrada sana boyle bir kazzik atacakmis erken kurtulduguna sevin. O demek ki senin sevgini hak etmiyormus sen sevdigin icin hep iyi yanlarini gormussun ama aslinda s.... onde gideniymis....

Moralini yuksek tut olur mu?

içindeki acı çok çok büyükkkk...kendimi senin yerine koyup taa derinden hissettim yaşadıklarını.ALLAH DAHA BÜYÜK DERTLER VERMESİN DİİP ŞÜKRETTİM HALİME Bİ BAŞKASIYLA ELELE Bİ BAŞKASININ GÖZLERİNE BAKACAK KENDİMDEN BİLE KISKANDIĞIM ADAM...NE DENİR BİLMİORUM AMA ALLAH YARDIMCIN OLSUN BEN NE DESEMDE ACIN DİNMEYECEK ZAMAN LAZIM ZAMAN HERŞEYİN İLACI

Gerçekten size hakweriyorum bir kadın olarak anlattıklarınız ve yaşadıklarınız cidden zor..Allah her anlamda yardımcınız olsun
Ayrıca şöyle bir laf vardırbilirmisiniz...ALDATAN ALDANIR...Eminolun yarın bigüneşiniz o kişiden ya sıkılacak yada tekme yiyecek..çokta büyük konuşmuşş size karşı
o laflarınıda yiyeceğinden şüpheniz olmasın..Dünya bir imtihan dünyası ve sizde şu an en sevdiğinizle imtihan oluyorsunuz...sabır,sükünet ve zaman aşşımıyla herşey farklılaşacak..

Sakın o adama cocuklarını bırakma.

1 cocuklar zaten büyük bir trvma yaşıyor sen 31 yaşında 3 cocuk annesi olgun bir kadınsın desteğe ihtiyacın varsocukla onlarında kesinlikle sana ihtiyacı var

2 bir insan ya allahtan korkar ya kullundan utanır.bunlarda ne korku var ne utanma cocuklarını asla güvenme

3 bu yapacağın plan o cocukların babaları tarafından sana karşı doldurulmasını sağlayacak

4 edepsiz eşin seni suçlayacak ne biçimsin hemen cocukları başından savdın diyecek

5 sen buhareketinle o kadına puan kazandıracak

6 bu kadar arkasında durduğu o kadını cocuklarla mutlaka karşilaştıracak

SAKIN YAPMA BU COK KÖTÜ BİR PROJE SEN VE COCUKLARIN COK ZARAR GÖRÜR.​

pc yi kapatmıştım ama içim içimi yedi sana boşan yada boşanma diyemiyorum allah yardımcın olsun.AMA

Dava acılmış herhalde evi o terkettiği için zaten 1-0 öndesin

hiçbir hakkını bırakma lütfen mutlaka nafaka al.UNUTMA ödenmeyen her 1 ay için 3 ay hapis cezası var

YOKLUK KAPIDAN GİRDİĞİNDE SAADET PENCEREDEN UÇAR.

Çocukların sorumluluğu sadece annede olamaz, babalık görevini yapmalı, çocukların psikolojisi bozulacak diyorsunuz, zaten bozuldu, baba çekti gitti başka kadına, aileyi dağıttı, o çocukların aşması gereken çok şey var önlerinde. Yüzleşecekler. Bu arada kadın bütün yükü omuzlayamaz. Ben bunu kabullenemiyorum.

Kadının da bir hayatı olacak, erkek aldı başını gitti, haftada bir gün gördü, tamam bitti adı baba.
Çocuklar ne ortada kalmalı ne de tek anne bakmalı, bu duruma çare bulunmalı.

Çocuklar öz anne baba bilincini kaybetmeden, cici anne ve cici baba kavramlarına da alışacaklar. Mecburlar.

Boşanma sonrası çocuklar anne yanında yaşadıkları kadar baba yanında da yaşamalılar.

kadın , kadını sezer derler
hiç mi anlamadın, sana yaklasımından, üzerine vazife olmayan sorularından
ne bileyim, kocan eve geldiği zaman
oturmasını, konusmasını
değiştirmemesinden
ne bilim cnm yaa
iğrenççççç
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Son düzenleme:
canım rabbim evlatlarını öylesine hayırlı eylesin ki...
ne o adama ne de bi başkasına ihtiyacın kalmasın....
seni aldatanlar kendilerini kandırdılar sadece..
hep öyle mutlu huzurlu olucaz sanıyorlar...
çok değil yakında onlarda anlayacak..
senin bir pırlanta olduğunu anladığında eşin herşey bitmiş olacak...
hem sende biliyorsun sadece bu dünya yok ahiret var..
yapılanlar zerresine kadar çıkacak ortaya....
onun adaletinden daha büyük bir adelet varmıki....
rabbim güç versin ....
evlatlarını sana en güzel bir yoldaş eylesin kardeşim..
bırak o adamın sesini tenini dudaklarını yada gittiği o kadını düşünmeyi.....
sen onu değil o SENİ kaybetti unutma hiç...
senin yuvan 3 kuzunla sürecek inşaallah
yuvasını kaybeden o oldu....
eğer üzüleceksen ona üzül tabi değerse...

Icim oyle titredi, oyle usuduku yaziklarini okdudugumda!:(Simdi hala bir sevgi var icinde ona karsi, ama o sevgi kisabir sure sonra nefrete donusecekdir.
Elbet ondan sikilip, tekrar karisina ve cocuklarina donmek isteyecek, ama sen o gun onun kicina oyle sert bir tekme indireceksinki!

Sen okadar guclu gorunmeye caliski, cocuklarina oyle sarilki, suan yanindaki vahisenin ne kadar deyersiz oldugunu farketsin!
O vahise evli bir adami ayarliyorsa, yarin baska bir adamida ayarlayacak. Kocani altacak! Bin pisman olacak!

Davani ac ve cocukalrinin yuzunu dahi gozterme o pislige! O mahaleyi terket canim benim, terkederkende butun maheleyi ayaga kaldir! Rezil et! Orayi terketki, sana yapilanlari hatirlama, onlarin bu pis yuzlerini gorme.
Yirtik kari! :41:Hasiyetsiz ve serefsiz adam! Allah insallah bunlarin bu yaptiklarinin yanina burakmaz!
Biraz daha yazsam, agzim bozulacak! Allah yardimcin olsun canim benim!:(

Son düzenleyen: Moderatör:
benım anlamadıgım nokta; esınız bu kadınla arkadas olmanıza neden mani olmadı ?
kadının sızınle arkadas olmasının bır amacı var da,esınzın amacı ne ?
kadın;esınızı sıze soylemekle tehtıt edıyordu da , eşınız o yuzden kadına bırsey dıyemedı dıye dusunsek de,
ama en azıdan sıze o kadını kotuler kadınla arkadaslık etmenıze engel olabılırdı .
neden arkadaslıgınzdan rahatsız olmadı aklım almıyor gercekten .
tek sebep var o da ;sızı gozden tamamen cıkarmıs.
ama madem gozden cıkardı,karsınıza cıksın bosanmak istedigini soylesın medenı bır sekıl de .
saba tumer'ın bır konugu esınden bosanma sebebını acıklıordu.
''esınızden neden boşandınz'' sousuna konugun verdıgı cevap ''özgürüğümü özledıgımı ve aldatacagımı hıssettıgım zaman bosanmak istedım '' demişti.
bu davranısı benı cok etkılemıstı .esıne saygısızlık yapmak ve onun kadınlık gururunu ıncıtmek ıstemems en azından .
bu da ınsanca bır tepkı .duyguları olan bır ınsanın tepkıleri...
ama sizin eşınıze dıyecek bısey bulamyorum .
ne gerek var bu oyunlara ne gerek var bu kadar kotu bır ınsan olmaya...

Bunu anlamak niye bukadar zorki, kadini daha sık gormek icin, evine kadar sokmus.

Sakın o adama cocuklarını bırakma.

1 cocuklar zaten büyük bir trvma yaşıyor sen 31 yaşında 3 cocuk annesi olgun bir kadınsın desteğe ihtiyacın varsocukla onlarında kesinlikle sana ihtiyacı var

2 bir insan ya allahtan korkar ya kullundan utanır.bunlarda ne korku var ne utanma cocuklarını asla güvenme

3 bu yapacağın plan o cocukların babaları tarafından sana karşı doldurulmasını sağlayacak

4 edepsiz eşin seni suçlayacak ne biçimsin hemen cocukları başından savdın diyecek

5 sen buhareketinle o kadına puan kazandıracak

6 bu kadar arkasında durduğu o kadını cocuklarla mutlaka karşilaştıracak

SAKIN YAPMA BU COK KÖTÜ BİR PROJE SEN VE COCUKLARIN COK ZARAR GÖRÜR.​

kezinlikle katiliyorum!

yaklaşık 1 yıl kadar önce karşı daireye bir aile geldi..bayan çok rahat..beni kahveye çağırdı notunu verdim...biz onları davet ettiğimizde yeni aldığımız arabayı kutlarken ağzını yılıktırarak eşime dönerek ağzından çıkıveren söz " sizin arabaya binelim de uzun yola gidelim" ben bu kadınla bi daha girip çıkar mıyım. eşimle görüşmesine müsade eder miyim... acaba siz hissetmediniz mi onca zaman içinde o kadının ahlaksızlığını... ne demeli bilmiyorum ki....Allah kimsenin başına vermesin....dilerim en kısa sürede toparlarsınız ve onların neler çektiğini görürsünüz....

[SUB][/SUB]
yaklaşık 1 yıl kadar önce karşı daireye bir aile geldi..bayan çok rahat..beni kahveye çağırdı notunu verdim...biz onları davet ettiğimizde yeni aldığımız arabayı kutlarken ağzını yılıktırarak eşime dönerek ağzından çıkıveren söz " sizin arabaya binelim de uzun yola gidelim" ben bu kadınla bi daha girip çıkar mıyım. eşimle görüşmesine müsade eder miyim... acaba siz hissetmediniz mi onca zaman içinde o kadının ahlaksızlığını... ne demeli bilmiyorum ki....Allah kimsenin başına vermesin....dilerim en kısa sürede toparlarsınız ve onların neler çektiğini görürsünüz....

ay şimdi içime kurt düştü , eşimin çocukluk arkadaşının eşi , bana sürekli benim eşimi meth ediyor ve senin kocan şöyle iyi benimki böyle kötü gibi. sonra bir arkadaş ortamında kocama xxx çok yakışıklı olmuşsun bu akşam dedi. kalt...kendi kocasıda yanında , geçen günde eşimi aramış bende yanındayım , eşimin çalıştığı işyerinde ürün beğenmiş indirimli alması için sipariş vermiş.Birkaç gün sonra eşimin telefonunda tekrar görüşme kaydı gördüm. Eşimde siparişlerini sordu dedi. Karşı tarafın niyetini bilmiyorum ama benim kocam yapmaz herhalde öyle birşey. Ayyy bak aklıma takıldı senin yazını okuyunca......içime kurt düştü valla. bende mi kessem ilişkiyi napsam....

Back
X