• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okudum tatlim yazdiklarini....senin yuregin cok guzel biraz daha zamana ihtaiyacin var aci cekmeden dirilemezsin...
az kaldi gececek bunlar da onlar gununu gun ederken sen neden kemiriyorsun ki kendini sanki seni dusunuyorlar....

bnde bosanma arefesindeyim ustelik on aylik bir kizim var....inanki hersey cok zor bnde cok seyler yasadim hem beden olarak
hemde ruhen....iannki degmez degmez degmez.....

Şu an ne durumdasın acaba fred cok merak ettım??
Ben erkeklere degıl de kadınlara asırı nefret beslıyorum.
Sen nasıl evlı ve 3 cocuklu adamı tavlayıp utanmadan dını nıkah yaparsın?
Nasıl mahallesıne tasınır,karısıyla tanısırsın..Sen kımsın,kendını ne sandın!!
Inanamıyorum bu kadınlar neylerıne guvenıyorlar da bunları yapıyorlar:((
Senınle arkadas da olmus oha dedım ya ınanamadım.
Senden kocanın huylarıyla ılıglı aldıgı taktıklerle adamı ıyıce baglamıstır kesın!
Su an esım de benı terk ettı ve dedıgın gıbı nefret dolu ve ben de bırılerının
buyu yaptırdıgına ınanmaya basladım hocaya bıle gıtmeyı dusunuyorum
bır arkadasım önerdı.Sen de öyle yap buyu varsa evde en azından
okusunlar falan.Kocan cocukların sorumlulugunu ne kadar alabıldı,
hemen pes ettı mı ne zamandır gırememıssın ınsallah hersey duzelmıstır
dıyecegım de adam hıcbırseyı takmadan neler neler yapmıs.
O adama bır daha nasıl sarılabıleceksın,nasıl guveneceksın kı cnm:(

Ahhh! Nasil da yana yakila paylasmisim sizinle dertlerimi!
Ve biliyor musunuz o donem de 7 aylik bir ayrilik doneminden sonra, herseyi kafamdan silip, cook farkli bir yere tasinip bu adami yeniden kabul ettim! (lanet olsun ki bana!) evet bircogunuz bu etik degil diyeceksiniz ama, belki cok klasik gelecek ama ogullarim icin kabul ettim, ve ne mi oldu?
Bir sure sonra baktik ki sadece ayni evi paylasan iki yabanciyiz, ki benim asla herhangi bir ekonomik problemim yoktu, ben sadece ogullarim icin denemistim, keske bu hatayi asla yapmasaydim!

Suan bosanma davasi acildi, ama henuz ogullarima bu durumu anlatmadik.
Ogullarim oncesinde yasananlardan dolayi inanilmaz problemler yasadilar zamanla atlatmislardi, ama simdi herseyi basa alacaklar, sadece bunun icin uzuluyorum!

Ve diyorum ki, sakin ama sakin degil 3 5 cocugunuz bile olsa asla yeniden denemeyin asla!

Onun icin tek bir zerre gozyasi dokmuyorum, sadece ogullarim icin uzuluyorum, haa ogullarini asla ama asla ihmal etmiyor, ilgileniyor suan icin. Cunku dedigim gibi henuz anlatmadik durumumuzu.
Tek basima aslanlar gibi buyuturum yasarim ama kendime kizdigim tek nokta neden yeniden denedigim!

Bunlari neden yaziyorum?

Cunku eminim biryerler de benim yasadiklarimi yasayan arkadaslarim vardir, onlarin da kulagina kupe olsun diye, sakin yeniden denemeyin!!

Son düzenleme:
Ve biliyor musunuz o donem de 7 aylik bir ayrilik doneminden sonra, herseyi kafamdan silip, cook farkli bir yere tasinip bu adami yeniden kabul ettim! (lanet olsun ki bana!) evet bircogunuz bu etik degil diyeceksiniz ama, belki cok klasik gelecek ama ogullarim icin kabul ettim, ve ne mi oldu?
Bir sure sonra baktik ki sadece ayni evi paylasan iki yabanciyiz, ki benim asla herhangi bir ekonomik problemim yoktu, ben sadece ogullarim icin denemistim, keske bu hatayi asla yapmasaydim!

Ogullarim oncesinde yasananlardan dolayi inanilmaz problemler yasadilar zamanla atlatmislardi, ama simdi herseyi basa alacaklar, sadece bunun icin uzuluyorum!

Ve diyorum ki, sakin ama sakin degil 3 5 cocugunuz bile olsa asla yeniden denemeyin asla!

Onun icin tek bir zerre gozyasi dokmuyorum, sadece ogullarim icin uzuluyorum, haa ogullarini asla ama asla ihmal etmiyor, ilgileniyor suan icin. Cunku dedigim gibi henuz anlatmadik durumumuzu.
Tek basima aslanlar gibi buyuturum yasarim ama kendime kizdigim tek nokta neden yeniden denedigim!

Bunlari neden yaziyorum?

Cunku eminim biryerler de benim yasadiklarimi yasayan arkadaslarim vardir, onlarin da kulagina kupe olsun diye, sakin yeniden denemeyin!!

O kadını verselerde evire çevire bi dövsem , bu nasıl bi ahlaksızlık iğrençlik yuzsuzluk , kelime yetmiyor :47:

Allah yardımcın olsun canım ya , insallah bundan sonra cok mutlu olursun , bir daha hic geriye bakma , çektiklerine karşılık bundan sonra güzel günler yaşa insallah

O kadını verselerde evire çevire bi dövsem , bu nasıl bi ahlaksızlık iğrençlik yuzsuzluk , kelime yetmiyor :47:

Allah yardımcın olsun canım ya , insallah bundan sonra cok mutlu olursun , bir daha hic geriye bakma , çektiklerine karşılık bundan sonra güzel günler yaşa insallah

Yok arkadasim yok, ben acilarimi dibine kadar yasayip bitirdim, inan zerre kadar bir sevgi kirintisi dahi kalmadi icimde ona karsi!
Ben bu problemlerimi paylastigim donemler de yani taa en basta, bircok arkadas demisti ki;
Gececek, bitecek, ve zamanlar goreceksin ki icinde tek bir zerre duygu kalmamis ona karsi..
Ve ben hep "ahhh keske" diye baslayan yanitlar yazmistim, ama simdi bakiyorum da nekadar da haklilarmis!
Sadece cocuklarimin babasi, sonrasi bombos, sukurler olsun..

Ben yavrularimin huzurlu ve saglikli buyumeleri icin, babalarina dair tek bir kotu kelime dahi etmiyorum, dedigim gibi zaten suan herseyden habersizler, yasadigim surece de saygimi koruyacagim, cunku malesef ki ortak cocuklarimiz oldugu icin sonsuza kadar hep bir bagimiz olacak!

Yaşadıkların cok ağır canım ya, ne denir ki sonuna kadar haklisin , Allah yardımcın olsun sabır versin sana, cok sukur ki o adamı hem hayatından hem kalbinden atmissin . Hic merak etme Allah büyük , mutlaka sorar hesabını , ilahi adalet tecelli edecek elbet ...
Benimde babam annemi kac kez aldatti , annem ayrılırsa ölürüm zannetti , affettim dedi ama affetmedi aslında , sadece kabullendi , simdi de sinirli tahammülsüz güvensiz biri oldu , babam hayatından memnun yaşıyor ev temiz , yemek hazır , giysiler ütülü .. Herseyin üstü örtüldü de altında yara kanamaya devam ediyor ...

Bunlari neden yaziyorum?

Fredcim, sen istediğin kadar ibret olsun de kulağına küpe olsun de. Biz kadınlar yine aynı şeyleri yapacak, yine şans üstüne şans verecek, tıpkı sana söylesek te yine bir şans verelim bakalım diyeceğin gibi... Niye affettim diye kendini de üzmemelisin. Yaşanacağı varmış.

Yok arkadasim yok, ben acilarimi dibine kadar yasayip bitirdim, inan zerre kadar bir sevgi kirintisi dahi kalmadi icimde ona karsi!
Ben bu problemlerimi paylastigim donemler de yani taa en basta, bircok arkadas demisti ki;
Gececek, bitecek, ve zamanlar goreceksin ki icinde tek bir zerre duygu kalmamis ona karsi..
Ve ben hep "ahhh keske" diye baslayan yanitlar yazmistim, ama simdi bakiyorum da nekadar da haklilarmis!
Sadece cocuklarimin babasi, sonrasi bombos, sukurler olsun..

Ben yavrularimin huzurlu ve saglikli buyumeleri icin, babalarina dair tek bir kotu kelime dahi etmiyorum, dedigim gibi zaten suan herseyden habersizler, yasadigim surece de saygimi koruyacagim, cunku malesef ki ortak cocuklarimiz oldugu icin sonsuza kadar hep bir bagimiz olacak!

cnm senın adına cok sevındımm Rabbım kımseye kaldıramayacagı dertlrı vermezmıs....ıgrenc erkekler ve ıgrenc metreslerı..Allaha havale et ınankı baslarına gelmeden ölmeyecekler

Bunlari neden yaziyorum?

senın pskolojık olarak bu durumu atlattıgına cok sevındım... sen ıyı olacaksınkı cocuklarının basında durabılesın... evet cocuklar yıpranacaklar bu dogru ama bırbırını sevmeyen ıkı ınsanın bırdarada olması bence daha zor... rabbım yardım etsın ınsallh bır an önce hersey yoluna gırer.. cocuklarınla bırlıkte güzel bı hayatın olur canım:34:

Bırakın onları kendi yaptıkları pisliğin içinde boğulup gitsinler.Gün gelecek devran dönecek eşiniz pişman olup gelecek.Yuva yıkanın yuvası olmaz derler.Çocuklarınıza sıkı sıkı sarılın tertemiz bir sayfa açın kendinize.Yapılan kalleşliği unutmak elbette kolay olmayak ama zamanla bu acınız geçecek.Allah yardımcınız olsun.

Bu fikirle raziyim onun seni kaybettigini dusun.onu kim senin gibi sevicek ki?ve inan bana sen yasamina iyi olup Devam ettikceo kahr olacak. Allah yardimcin olsun ve iyilesmekicin Bol Bol dua et

Ben cevap yazarken tarihe bakmadim afedersin.iyi olmana sevindim.peki o kadindan ayri lipdami seninle tekrar yasamaya baslamisdi?

iyi olmana çok çok çok sevindimmmm
o adamı artık sevmediğinede
bundan sonra çok mutlu ol inşallahhh

Her birinizden Allah razi olsun arkadaslar, cook uzaklarda da olsam desteginizi hissetmek oyle guzel ki...

Ben basima gelen bu konuyu buraya ilk actigimdan beridir en dogal halimle ne yasadi isem paylastim, tek bir dakika bile karsit gorusler kalbimi kirar mi diye dusunmedim cunku ben ne yazdigimin ne anlattigimin neyi paylastigimin farkinda oldugum icin, pozitif veya negatif her turlu destegi taa icimde hissettim..

Simdi yine buraya en yalin hali ile 2 haftadir yasadigim uyku sorunumun sagligimi tetikleyecek dereceye geldigi icin, hayatimda hicc basima gelmeyen abuk subuk haller icinde buluyorum kendimi, bunlari buraya yazmaktan asla utanmiyorum, bizler insaniz, hersey bizler icin. Bu ara da agir deprasyon ilaclari kullaniyorum malesef ve hala psikolojk yardim aliyorum eskiye nazaran terapi surelerimi azaltmis olsam da...

Simdi ben 2 gun once yine ilaclarimi aldiktan sonra uyumak icin yataga gittigimde, (bu ilacin etkisi ile oluyor, ve hic iyi degil) hemen dalivermisim. Sabah daha dogrusu saat 10 gibi bir uyandim ki ne goreyim, ahh hala aklima geldikce inanamiyorum cunku asla boyle birsey basima gelmedi, altimi islattigimi ve neredeyse tum yataga gecirdigimi farkettim ve sok gecirdim.
Bunu psikologuma anlattigim da bana dedigi sey, sen ilk degilsin? Buna daha da sasirdim, tamamiyle psikolojik oldugunu soyledi. Tekrar asla nuksetmedi ama iste hala sasiriyorum kendime..

Bir diger ilgincligi de dun yasadim, gece 2 civarinda yatagima gittim, ve ilacsiz uyumayi tercih ettim, cunku vucudumu hissizlestiriyor, ertesi gune bitkin uyaniyorum, birakmak icin dun bir girisimde bulunup ilacsiz dalmak istedim, ve sonrasinda bilmiyorum nekadar sonra, uzerime bir agirlik coktu ama ne hareket edebiliyorum ne de sesim cikiyor. Bagirmak istiyorum olmuyor, kalkmak dogrulmak istiyorum olmuyor. Sonra gecti sicrayarak vucudum bir anda cana geldi, ve ben bunu sabaha karsi 4'e kadar bes defa yasadim, sabaha karsi uyudum.

Allah'im neden boyle tuhaf seyler yasiyorum bilmiyorum ama tek bildigim, aklimdan da kalbimden de onu atmis olmama ragmen yasattiklarindan sonraki enkaz ben'i toplayamadigim icin sanirim oluyor bunlar. Ben boyle iken o cok mutlu, Rabbime havale ediyorum...

Son düzenleme:
Depresyon ilacini bir anda kesmek hic iyi birsey degil, doktorunla yan etkilerini konusman lazim. Ilaci kesecekse de ancak azaltarak kesebilir, birden kesemez. Son anlattigin olay karabasan olabilir. Bazi insanlarda olabiliyor, bende bile olmustu bir zamanlar gencken. Daha 13-14 yaslarinda idim ve iki sene kadar her gece ayni saatlerde olmustu. Bir yandan da ambulanslarin cikarttigi sese benzer bir cinlama olurdu yukselip azalan.. O anda demesi kolay degil, ama "Bismillahirrahmanirrahim" diyebildigin anda geciyor. Yatmadan bir Ayetel Kursi okumakta fayda var. Zayif dusmussun, kendini toparlamaya bak.. Dengeli beslen, yuruyus yap, pozitif seyler dusun, gecmise takili kalmaktan siyrilip gelecegini planlamakla ugras. Gecmis olsun.

Çok dönemler geçirmişsiniz ağır bir süreç yaşadıklarınız. Uyku sorunu mevsimsel geçişten de yaşanıyor olabilir. Çevremdeki bir çok kişiden duyuyorum bir de zaten yaz gelince uyku ihtiyacı azalıyor. Halsizliğin sebebi uykudan ziyade zihinsel açıdan sık sık geri dönüşler yapıp kendinizi o anlara götürmeniz. İnsan ya geçmişte yaşıyor ya gelecekte, geçmişte yaşarsan karamsar melankoli depresif olursun gelecekte yaşarsan stresli kaygılı endişeli. O yüzden hep şu anda şimdi yaşamayı tavsiye ederler. Ne kadar unuttum benim için değeri yok deseniz de olayları düşündüğünüzde illa ki suçluyorsunuzdur eşinizi. Rahatlamak için sık sık olanlar için onu o diğer kadını ve en önemlisi kendimi affediyorum deyin. Çok faydası oluyor bende belki sizin yaşadığınız kadar ağır bir tecrübe degildi ama dibe vuruşu yaşadım aldatılma enayi yerine konma değersiz hissetme olaylarını yaşayarak tam bir sene oldu. Adım adım gün gün içimden attım ama zor attım kolay olmadı biliyorum ki bu tecrübe benim hayrıma olan bir olaydı. Yaşadığım herşey için kendimi affettim ve şükrettim acının da kendi içinde güzelliklerini görebildiğim ve o sırada bana destek olan arkadaşlarımı gösterdiği için. Ve şu anda seni bir nebze anlayabilmemi sağladığı için aldatılma olayında..

Her birinizden Allah razi olsun arkadaslar, cook uzaklarda da olsam desteginizi hissetmek oyle guzel ki...

Ben basima gelen bu konuyu buraya ilk actigimdan beridir en dogal halimle ne yasadi isem paylastim, tek bir dakika bile karsit gorusler kalbimi kirar mi diye dusunmedim cunku ben ne yazdigimin ne anlattigimin neyi paylastigimin farkinda oldugum icin, pozitif veya negatif her turlu destegi taa icimde hissettim..

Simdi yine buraya en yalin hali ile 2 haftadir yasadigim uyku sorunumun sagligimi tetikleyecek dereceye geldigi icin, hayatimda hicc basima gelmeyen abuk subuk haller icinde buluyorum kendimi, bunlari buraya yazmaktan asla utanmiyorum, bizler insaniz, hersey bizler icin. Bu ara da agir deprasyon ilaclari kullaniyorum malesef ve hala psikolojk yardim aliyorum eskiye nazaran terapi surelerimi azaltmis olsam da...

Simdi ben 2 gun once yine ilaclarimi aldiktan sonra uyumak icin yataga gittigimde, (bu ilacin etkisi ile oluyor, ve hic iyi degil) hemen dalivermisim. Sabah daha dogrusu saat 10 gibi bir uyandim ki ne goreyim, ahh hala aklima geldikce inanamiyorum cunku asla boyle birsey basima gelmedi, altimi islattigimi ve neredeyse tum yataga gecirdigimi farkettim ve sok gecirdim.
Bunu psikologuma anlattigim da bana dedigi sey, sen ilk degilsin? Buna daha da sasirdim, tamamiyle psikolojik oldugunu soyledi. Tekrar asla nuksetmedi ama iste hala sasiriyorum kendime..

Bir diger ilgincligi de dun yasadim, gece 2 civarinda yatagima gittim, ve ilacsiz uyumayi tercih ettim, cunku vucudumu hissizlestiriyor, ertesi gune bitkin uyaniyorum, birakmak icin dun bir girisimde bulunup ilacsiz dalmak istedim, ve sonrasinda bilmiyorum nekadar sonra, uzerime bir agirlik coktu ama ne hareket edebiliyorum ne de sesim cikiyor. Bagirmak istiyorum olmuyor, kalkmak dogrulmak istiyorum olmuyor. Sonra gecti sicrayarak vucudum bir anda cana geldi, ve ben bunu sabaha karsi 4'e kadar bes defa yasadim, sabaha karsi uyudum.

Allah'im neden boyle tuhaf seyler yasiyorum bilmiyorum ama tek bildigim, aklimdan da kalbimden de onu atmis olmama ragmen yasattiklarindan sonraki enkaz ben'i toplayamadigim icin sanirim oluyor bunlar. Ben boyle iken o cok mutlu, Rabbime havale ediyorum...

SELAM YARALI ARKADAŞIM,

Öncelikle başın sağolsun. Allah güç kuvvet versin sana küçük bir melek kaybetmişsin.. Allah diğer yavrularına ve sana sağlık, sıhhat ve mutluluk içinde geçecek ömürler versin inşallah..

Başından beri yazdıklarını tek tek okudum.. Çok büyük bir haksızlığa,terbiyesizliklere maruz kalmışsın.. Ama seni takdir ettim!
Niye mi?

- Herşeyden önce çok saf ve temiz kalpli bir yüreğin var
- Sana bu adiliği yapanlara karşı, hiçbir zaman onlar kadar alçalmamış hep ilahi adalete güvenmişsin Allah'a sığınmışsın..
- sırf çocuklarının babasıdır diye evlatlarına karşı babalarını doldurmamışsın
- o şirret, şeytan kadının onca yaptıklarına,yazdıklarına rağmen susmuşsun seviyesine inmemişsin (çok sabırlısın)
- Ve benim gözlerimi dolduran seni asıl takdir etmeme sebep şu yorumun oldu:

BEN ONUNDA İYİ OLMASINI DÜZELMESİNİ İSTERİM,ALLAH ŞAŞIRTTIĞI YOLUNDAN ONU DOĞRUYA ÇEVİRSİN BÖYLE REZİLCE,KÖTÜ BİR İZLENİMLE YAŞAMASIN,YANLIŞINI GÖRSÜN ÇOCUKLARIM UTANMASIN BU NASIL BİR BABAYMIŞ GELECEKTE...

Demişsin....... İşte sen busun. Sen çok iyi bir kadınsın,yüreğe bak ?? Gör kendini .. Sana ne acılar çektirmiş biri için sırf onun adına ( kendi adına değil) iyi olmasını dua edecek kadar, ona merhametle acıyacak kadar İYİ YÜREKLİ bir kadınsın..

Sırf bundan dolayı kazanan herzaman sen olacaksın,bunu unutma..

İkincisi o adama şans verdim lanet olsun deyip pişman olmuşsun.. OLMA!
bu ikinci şansı vermeseydin huzursuz olurdun ilerde,amalar? Keşkeler? Çıkmazdı içinden..
Sonuçta şans verdin ama iki yabancı gibiydiniz. Çocukların için şans verdin bu çok normal..
Ahhhh o çocuklar .. Onların sağlığı psikolojisi söz konusu ise herşey sineye çekilir.

Ama bak ?olmamış Eşinle..
Enazından için rahat artık. Şimdi içinde ukdeler keşkelerde yok!
Şimdi artık daha net daha temiz yolun..

Ardına bile bakma artık ..
Sen elinden geleni yaptın, bitti.

Şimdi artık çocuklarınla ve kendinle olma vaktidir..
Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer ..

Şansın bahtın açık, tüm mutlulukların ve huzurun çocuklarını ve seni bulduğu nice güzel yarınlar dilerim iyi yürekli arkadaşım....

Sevgiler

Aklıma gelmişken;

Eşimle ilk evlendiğimiz zamanlarda çocuklarımız yokken hani, kaç tane art niyetli, ahlak yoksunu evli kadınlar tarafından resmen tuzağa oyuna getirilmeye çalıştım!!!

Evime gelip yiyorlardı ama resmen kocama hayranlardı !
-- Kocalarını yerin dibine vurup benim kocamı överlerdi!!

-- sabahın köründe onların telefonu Yada kapıya gelip vurmalarıyla uyanıp da bizimle kahvaltı ettikleri olmuştu!!
Hemde full makyaj yaparak gelen vardı :) kocama güzel görünecek aklı sıra paçoz!!

-- kocamın yanında beni aşağılamaya çalıştıkları olmuştu!!

-- mahsustan gece saatlerine kadar oturup "ay ben korkarım eve nasıl gideyim " deyip kocam onları evine bıraksın diye oltaya getirenlerde oldu!!

-- kocamı sigara içer misin diye yanında götürüp baştan çıkarmaya çalışanı da oldu!!!!

Ahhh neler gördü duydu bu gözler,kulaklar!! Ama ben herzaman tetikte oldum ne kocama tam güvendim nede KADINLARA!....
Sezgilerim,aklım ve şüphelerimle bu yılanların yollarına hep taş koydum!!
Pabuç bırakmadım, art niyetle geleni hemen çıkardım hayatımızdan.. Yol verdim!!

Eşimi hep ikaz ettim uyardım bak bu tip kadınların amacı belli aman ha!!! Uzak durucaksın,onlar evimize gelince sen çıkacaksın evde,muhatap bile olmayacaksın dedim durdum.. Kocamda Allah var dinledi hep beni.
Çok şükür .. O da hissettiğini söylüyordu amaçları belli diyordu

Birkeresinde
Bizim komşu kadın evimize geldi,dudaklar kırmızı ruj, üzerine dapdar eşofman, saçlar yapılı !!
Elinde sigarası hanım oturmuş ahkam kesiyor eşime şirin görünmeye çalışıyor..
Ben farkındayım tabi dedim ben Wc ye gidiyorum amacım ortaya çıkarmak birşeyleri !!
Wc nin kapısını açık bıraktım,aaaa ne duydum dersiniz ?

" BU DA KADIN MI, BAK NE HALE GELMİŞSİN AY YAZIK SANA, BU BECERİKSİZ YEMEK DE YAPMAYI BİLMİYORDUR SEN BANA GEL BEN SANA BAZLAMA GÖZLEME YAPARIM" kısık sesle söylüyor bunları:)))

Vayyyyyy dedim! Yedim seni or...pu!! Artık beni tutabilene aşk olsun? Kocamın cevabını vermesini bile dinlemeye fırsat bırakmadan salona geldim
Kadını enseden tuttuğum gibi yüzüne tükürerek bide kıçına tekmeyi basarak si...tir. Ettim evimden!
Ulan bura namuslu insan evi sen burayı kerhane mi sandın? Dedim.
Kocam şok geçirdi beni zor aldı yoksa dalacaktım tekme tokat o kadına!!

Gidiş o gidiş arkasına bile bakmadan bir kaçtı ki anlatamam . Ne karşıma çıktı nede birşey yapabildi bize.
Ağzının payını aldı çünkü ..

Bu tip kadınları çok iyi tanırım bilirim sarrafı oldum çünkü, başımdan çok geçti bu tür olaylar..
Allah uzak tutsun böylelerinden bizleri..

Mesela çevremde çok çokkk az bayan arkadaşım vardır niye mi??

Güvenmiyorum çünkü!!!
Her kadın kadın olmuyor..
Ben arkadaşlarımın kocalarına "abi" "kardeşim " diye hitap ederim..
Haddimi bilirim..
Hal böyle oluncada arkadaş olacağım kadında da ahlâk ararım..
En önemlisi o zaten.. Ahlaklı ise can kurban, değilsede benden ailemden uzak Olsun..

Bu böyle..

SEN SEN OL BUNDAN BÖYLE HERKEZE GÜVENME TAM MANASIYLA EŞİNE BİLE...

Beni sezgilerim kurtardı birde şüpheci yanım...

Son düzenleme:
Aklıma gelmişken;

Eşimle ilk evlendiğimiz zamanlarda çocuklarımız yokken hani, kaç tane art niyetli, ahlak yoksunu evli kadınlar tarafından resmen tuzağa oyuna getirilmeye çalıştım!!!

Evime gelip yiyorlardı ama resmen kocama hayranlardı !
-- Kocalarını yerin dibine vurup benim kocamı överlerdi!!

-- sabahın köründe onların telefonu Yada kapıya gelip vurmalarıyla uyanıp da bizimle kahvaltı ettikleri olmuştu!!
Hemde full makyaj yaparak gelen vardı :) kocama güzel görünecek aklı sıra paçoz!!

-- kocamın yanında beni aşağılamaya çalıştıkları olmuştu!!

-- mahsustan gece saatlerine kadar oturup "ay ben korkarım eve nasıl gideyim " deyip kocam onları evine bıraksın diye oltaya getirenlerde oldu!!

-- kocamı sigara içer misin diye yanında götürüp baştan çıkarmaya çalışanı da oldu!!!!

Ahhh neler gördü duydu bu gözler,kulaklar!! Ama ben herzaman tetikte oldum ne kocama tam güvendim nede KADINLARA!....
Sezgilerim,aklım ve şüphelerimle bu yılanların yollarına hep taş koydum!!
Pabuç bırakmadım, art niyetle geleni hemen çıkardım hayatımızdan.. Yol verdim!!

Eşimi hep ikaz ettim uyardım bak bu tip kadınların amacı belli aman ha!!! Uzak durucaksın,onlar evimize gelince sen çıkacaksın evde,muhatap bile olmayacaksın dedim durdum.. Kocamda Allah var dinledi hep beni.
Çok şükür .. O da hissettiğini söylüyordu amaçları belli diyordu

Birkeresinde
Bizim komşu kadın evimize geldi,dudaklar kırmızı ruj, üzerine dapdar eşofman, saçlar yapılı !!
Elinde sigarası hanım oturmuş ahkam kesiyor eşime şirin görünmeye çalışıyor..
Ben farkındayım tabi dedim ben Wc ye gidiyorum amacım ortaya çıkarmak birşeyleri !!
Wc nin kapısını açık bıraktım,aaaa ne duydum dersiniz ?

" BU DA KADIN MI, BAK NE HALE GELMİŞSİN AY YAZIK SANA, BU BECERİKSİZ YEMEK DE YAPMAYI BİLMİYORDUR SEN BANA GEL BEN SANA BAZLAMA GÖZLEME YAPARIM" kısık sesle söylüyor bunları:)))

Vayyyyyy dedim! Yedim seni or...pu!! Artık beni tutabilene aşk olsun? Kocamın cevabını vermesini bile dinlemeye fırsat bırakmadan salona geldim
Kadını enseden tuttuğum gibi yüzüne tükürerek bide kıçına tekmeyi basarak si...tir. Ettim evimden!
Ulan bura namuslu insan evi sen burayı kerhane mi sandın? Dedim.
Kocam şok geçirdi beni zor aldı yoksa dalacaktım tekme tokat o kadına!!

Gidiş o gidiş arkasına bile bakmadan bir kaçtı ki anlatamam . Ne karşıma çıktı nede birşey yapabildi bize.
Ağzının payını aldı çünkü ..

Bu tip kadınları çok iyi tanırım bilirim sarrafı oldum çünkü, başımdan çok geçti bu tür olaylar..
Allah uzak tutsun böylelerinden bizleri..

Mesela çevremde çok çokkk az bayan arkadaşım vardır niye mi??

Güvenmiyorum çünkü!!!
Her kadın kadın olmuyor..
Ben arkadaşlarımın kocalarına "abi" "kardeşim " diye hitap ederim..
Haddimi bilirim..
Hal böyle oluncada arkadaş olacağım kadında da ahlâk ararım..
En önemlisi o zaten.. Ahlaklı ise can kurban, değilsede benden ailemden uzak Olsun..

Bu böyle..

SEN SEN OL BUNDAN BÖYLE HERKEZE GÜVENME TAM MANASIYLA EŞİNE BİLE...

Beni sezgilerim kurtardı birde şüpheci yanım..

okuyunca benımde boyle arkadaşlarım var nısanlıyım 1 ay var dugume gecen ev dısemeye gıttıgımde arkadasın annem nısanlım ben vardım yatak odasının camını nısanlım sılıyordu annem bıseyler yerlestırıyordu bende mutfaga bısey almaya gıdıyordum arkadasım buda bısey beceremez hep bole yavastır demesın mı nısanlıma ben uzerınde durmadım yanı kotu nıyet beslemedım aslında yazıyı okuduktan sonra farkettım hep nısanlımı kotuluyor bana içim daralıyor onun yanında arasıra benı rezıl etmeye calsıtıgı oluyor 5-6 senelık arkasım kıskanclıktan yapıyor dıye dusundum basta oda nısanlı evlenecek durumları sıkıntılı bıraz dıye hosgordum ama bundan sonrakı hedefım asla ıkısını yanyana getırmemek Allah korusun kız zaten nısanlımın tıbı seytana uydurmasın Allah gecen maddıyatla ılgılı bısey anlattı bızımkıde yazık yazık deyıp durdu aslında herkesın kalbıne iman versın herkes muslumanım dıyor oyle yaşasa gül gibi geçinilecek böyle sıkıntılarda olmayacak konu sahibi canım benım sana tek duam Allah yar ve yardımcın olsun belkıde daha güzel gunler kurdu Rabbım senın ıcın oyle dusun onundekı engelı kaldırdı

okuyunca benımde boyle arkadaşlarım var nısanlıyım 1 ay var dugume gecen ev dısemeye gıttıgımde arkadasın annem nısanlım ben vardım yatak odasının camını nısanlım sılıyordu annem bıseyler yerlestırıyordu bende mutfaga bısey almaya gıdıyordum arkadasım buda bısey beceremez hep bole yavastır demesın mı nısanlıma ben uzerınde durmadım yanı kotu nıyet beslemedım aslında yazıyı okuduktan sonra farkettım hep nısanlımı kotuluyor bana içim daralıyor onun yanında arasıra benı rezıl etmeye calsıtıgı oluyor 5-6 senelık arkasım kıskanclıktan yapıyor dıye dusundum basta oda nısanlı evlenecek durumları sıkıntılı bıraz dıye hosgordum ama bundan sonrakı hedefım asla ıkısını yanyana getırmemek Allah korusun kız zaten nısanlımın tıbı seytana uydurmasın Allah gecen maddıyatla ılgılı bısey anlattı bızımkıde yazık yazık deyıp durdu aslında herkesın kalbıne iman versın herkes muslumanım dıyor oyle yaşasa gül gibi geçinilecek böyle sıkıntılarda olmayacak konu sahibi canım benım sana tek duam Allah yar ve yardımcın olsun belkıde daha güzel gunler kurdu Rabbım senın ıcın oyle dusun onundekı engelı kaldırdı

Canim selamlar
Ben bu konuda cok deneyimler yasadim.
Resmen kocami elimden almaya, yuvami yikmaya calisan kadinlar oldu.
Ama sana birsey diyeyim mi, bu tip kadinlar kendini hep ezik,zavalli,magdur gostererek Erkegi kendilerine acindirmaya bayiliyorlar.
Erkekler bu konuda cok zayif..
Anlamiyorlar amaci, hemen ay yazik kadincagiza diyorlar
Sakin!!
Bizler gozu acik olmaliyiz.. kadini en iyi kadinlar anlarmis.
Asla yanyana birakma ikisini. sahsen ben birakmazdim..
Biliyorum supheci yasamak da zor birsey.. Ama bu tip durumlar erkenden fark edince, sezince,suphe edince inanki cok sey kurtariyor. Yilanin basini kucukken eziyorsun Allahin izniyle..

Hem ne demisler her konuda ne olursa olsun " SEN ESSEGINI SAGLAM KAZIGA BAGLA" kimseye guven olmaz...

Ben oyle seyler yasadim ki, ama cok sukur Allaha esimin bana inanmasi ve benim onceden sezdigim hisler dogrultusunda Evliligimizde cok buyuk yaralar almamayi basardik.. Bu olaylar bizi soyle bir salladi o kadar..
Ben o nedenle yogurdu herzaman ufleyerek yiyorum.

Her kadina da guvenmem..
Kesinlikle!

Son düzenleme:
Back
X