- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Sevgili başak okumak icin yaşım geçiyor demek için çok gençsin.yaşım geçmiş oluyor öylede
siz hangi bölümdeydiniz hangısıne geçtiniz peki kaç yaşıısnızda ?Hayali için ikinci kez okumayı göze almış biri olarak söylüyorum hiç birşey uzaktan göründüğü gibi kolay değil. Yaşıtlarım yuvasını kurdu çoluk çocuğa karıştı. Benimse okumaktan hayatımda evliliği düşünecek zamanım yok. Evet sevdiğim mesleğin içindeyim ama hayatıda ıskalıyormuşum gibi geliyor. insanlarla uğraşmak o kadar zor ki. herşeye rağmen pişman değilim iyiki yapmışım. gir dene aklın kalmasın ama elindeki fırsatlarıda değerlendir derim mutluluk nerdedir bilinmez
çukurovada okuyorum ama ben okulumda akdemisyen kalmayı dusunuyordum ama işte cok karışık kafam of ofDoktor olup tip fakultesini ,avukat olup hukuk fakultesini oneren hic gormedim,bence bunun en onemli sebebi ulasilan seyin bizim icin kiymetinin azalmasi.
Istemediginiz bi bolumu okuyarak ne simdi ne de ilerde mutlu olamazsiniz,bu kadar zaman hala aklinizda kaldiysa hukuk fakultesi bence sansinizi deneyin mutlaka.
Hukuk fakultelerinin sayisi evet cok fazla ama muhendislikte de belli universitelerin birinde okumuyosaniz muhendislik okumanin da ekstra bi avantaji kalmiyo maalesef,ikisinde de cabalamak gerekiyo hic degilse hayalinizdeki meslek icin cabalayin.
Ben tavsiye ediyorum hukuk okumanizi,basarilar.
evet bunuda düşündüm ama ne biliim 26 yaşımda tekrar üniye gidebilirmiyim buyumuş olucam falan gibisinden of of
of inanin oyle biktim ki fiziktende trigonometrisindende muhandislik degil osym gibi okulum iki senedir hukuk ne guzel hep sozel ondanda istiyordum ne guzel rahatlarOgretim uyesiyim ve hic bir sey icin gec degildir. Oncelikle sana tavsiyem bolumunu bitir. Bunca emegin bosuna gitmez. Sonra da yuksek lisans yaparken universite sinavina tekrar gir. Kazabilirsen hukuk da okursun. Hem iki diploman olur. Bolumunu yarim birakirsan hukuk kazanacaginin garantisi de yok. Ben olsan yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissin birakmazdim. Ben doktoraya evlendikten sonra basladim ve hamileydim. Hic bir sey icin gec degil. insan isteyince herseyi yapar. Yasin da onemi yok. Ama once bolumunu bitir.
of inanin oyle biktim ki fiziktende trigonometrisindende muhandislik degil osym gibi okulum iki senedir hukuk ne guzel hep sozel ondanda istiyordum ne guzel rahatlar
Biz avukat oldukta ne oldu . Başımız göğe ermedi . Çok pişmanım çok . Şimdiki aklım olsa sınıf öğretmenliği okurdum . Canı gönülden yapıyorum bu yorumu . Bence hiç bulaşma . Avukatlık sandığın gibi değil artık .hayalimde hep avukat olmak vardı ama yıllar önce aılemın sayısal sececeksın tmde ne var demesinden kazanamadım
aklim o kadar karisti kiBiz avukat oldukta ne oldu . Başımız göğe ermedi . Çok pişmanım çok . Şimdiki aklım olsa sınıf öğretmenliği okurdum . Canı gönülden yapıyorum bu yorumu . Bence hiç bulaşma . Avukatlık sandığın gibi değil artık .
Yorumlarımıza göre karar vereceğini söylemişsin . Aklın karışmasın . Karar vermiş olmalısın .aklim o kadar karisti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?