Evet haberi var, elbette bende öyle düşünüyorum kimseyi ilgilendirmez ama maalesef çoğunluk böyle değil.Sizin zariniz kimseyi ilgilendirmez.bence bu konuyu kabul edecek biriyle mutlaka mutlu olursunuz
Ayrica ikinci uyelikten yonetimin haberi varmi sanirim yasak diye biliyorum
Beni çok fazla bilen olmaz ama yinede çekindiğim için farklı nick aldım. Genelde bunları özel hayatımda da bilen çok fazla insan yoktur.Kendinizi belli etmemek için farklı nick almışsınız iyi güzel de niye kendinizi tanıtmaya çalışıyorsunuz ?
Yapmışsınız bi hata.Sizi kabul eden böyle eder.Etmeyende kandırılmayı hak ediyor.(Kendi bakir olupta bakire birini isteyenler hariç)
Amin çok teşekkür ediyorum. Kafamı o kadar kurcalıyorki sürekli neden neden diyorum. Hayatını mahfetmeye değer miydi diye soruyorum kendime ama maalesef hiç birşey değişmiyor.O kdr uzuldumki Allah yardimciniz olsun inanin sevdigi kadinin gecmisiyle ilgilenmeyen o kdr cok erkek varki ztn dogru olanda budur siz gonlunuzu ferah tutun ztn bu zamana kdr uzulmussunuz bundan sonrada uzulmeye degmez
Evet en doğrusu söylemek olacak, karşımdaki insan kabul eder yada etmez. Belki etmeyecek ve tekrar acı çekeceğim ama yapabilecek birşey yok sanırım.Hatalar insanlar içindir kimse tertemiz değil sanmaki her bakireyim diyen gerçekten öyle. Neler var neler sen hatanı kabul ediyosun Buda bi Pişmanlık ama sana tavsiyem ciddi bir ilişkin olunca mutlaka söyle bunları o insana ki sonradan öğrenmesin hata olur. Rabbim yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?