Ben bunu anlayamıyorum ya bırınız de cıkın ve yasadım ıstedım hataydı dersımı aldım ama arkasındayım deyın.. Bunu sız yasadınız sevdınız deger verdınız bu beden sızın .. Ve sız kınayıp yargılıyorsunuz kendınızı ama yasarkende ıstıyordunuz.. Bilemıyorum bana samımı bır uzuntu gelmıyor .. Gerı donusu yokkı bunun o zaman ders alacaksınız dibini goremedıgınız sulara dalmayacaksınız..dilerım şimdiki ılışkınızde dogrularınızla yasarsınız ..Nolur beni kinamayin..
Her insan hata yapar benim en büyük haram var ve kendi kendime yaptım çok pismanim gençliğinin vermiş olduğu aptallık...
Lise sonda sevgilim oldu çok seviyoduk birbirimizi evlenme planları kuruyorduk başlarda ailemde istiyordu 4 sene oldu ve biz bu zaman içersinde hiç yapilmick şeyi yaptık ve ilişkiye girdik
Şimdi ailem istemiyo bense ondan ayrıldım smdi bska birisi ile konusyorum ama Yaptıklarım için çok ama çok pismanim ..
Nolur bni yargılamayin kendi kendimi dovuym ama zaman geri gelmiyor işte napcm ne etcm bilmiyorum
Kendimi çok suçlu hissediyorum acaba ilerde öğrenip beni birakirmi diye kendi kendimi yiyorum.. Çocukluk işte şimdiki akkim olsa değil iliski opmezdm bileproblem ne canım?
şimdiki erkek arkadaşına mı anlatamıyosun derdini?
yoksa sadece pişmanlığını mı dile getirmek istedin ?
Biliyorum ama o zmn pişman olmicm gibime geliyordu salaklik bnde evetBen bunu anlayamıyorum ya bırınız de cıkın ve yasadım ıstedım hataydı dersımı aldım ama arkasındayım deyın.. Bunu sız yasadınız sevdınız deger verdınız bu beden sızın .. Ve sız kınayıp yargılıyorsunuz kendınızı ama yasarkende ıstıyordunuz.. Bilemıyorum bana samımı bır uzuntu gelmıyor .. Gerı donusu yokkı bunun o zaman ders alacaksınız dibini goremedıgınız sulara dalmayacaksınız..dilerım şimdiki ılışkınızde dogrularınızla yasarsınız ..
Bizim burda biri duysa çok ayiplanir ve ben bnu bile bile yaptım nasıl yaptım hngi aklimla yaptım bilmiyorum deli gibi seviyodum şeytana uydum kendi kendimi mafettmBi kadin yaptigi EN BUYUK hata olarak sevismeyi goruyosa ulkeyi alip orta dogunun ortasina koyup kacalim
Ee illa ki öğrenmeyecek mi?Kendimi çok suçlu hissediyorum acaba ilerde öğrenip beni birakirmi diye kendi kendimi yiyorum.. Çocukluk işte şimdiki akkim olsa değil iliski opmezdm bile
Pki ya eski sevgilim hırsları yüzünden bnu evleneceğim kişiye derse o zmn ne yaparim ben en çok korktugum bu canimkımse senı yargılama hakkına sahıp degıl
bu senle yaradan arasında olan bırsey
sadece sunu belırtmek ısterım
gencler o anlık heyecana yenık dusup bırseyler yasıyor
sonra o bıtınce kı hayatda hıcbıseyın garantısı yok sonrada en cok sız uzuluyorsunuz
en ıyısı evlenmeyı beklemek eşini beklemek
bızde genc olduk heveslerınıze heyecanlarınıza yenık dusmeyın
bak canım benim, öncelikle şunu bil, bu bir hata değil. he lisede yaşamış olman tabi ki biraz erken olmuş ama bunu kendin hata olarak görürsen ve karşındakine bu şekilde aktarırsan çok ezilirsin...Kendimi çok suçlu hissediyorum acaba ilerde öğrenip beni birakirmi diye kendi kendimi yiyorum.. Çocukluk işte şimdiki akkim olsa değil iliski opmezdm bile
Evet annem çok üzülüyordu cnku zaten hsta bnm yuzmden daha fazla üzülmesin istedimEe illa ki öğrenmeyecek mi?
Öğrenmemeli mi?
Eski sevgilinizi aileniz istemıyor diye mi bıraktınız?
boyle bırsey yapacagını sanmam , bıkere senın evlenecegın kısıyı nerden tanıcakkı ? facede orda burda paylasmazsan bulamazPki ya eski sevgilim hırsları yüzünden bnu evleneceğim kişiye derse o zmn ne yaparim ben en çok korktugum bu canim
Şimdi nıye pişmansın.. Arkasında dur guvendın yasadın olmadı.. Kimseyede anlatmak zorynda degılsinnBiliyorum ama o zmn pişman olmicm gibime geliyordu salaklik bnde evet
Anlatmayi dusunmuyorum smdi zaten ama tek korkum eski sevgilimin bunu dile getirmesi . ne bileyim sen benimle oldun benimsin nasıl onla yaşarsınız aynı şeyi vs. Şeyler demsindn korkuyorumbu arada yeni erkek arkadaşınıza anlatmayın, ancak işler ciddileşir, söz-nişan aşamasına gelir, o zaman paylaşmak gerekebilir. şu anda gerek yok, belki bitecek bir ilişki için...
Şimdi nıye pişmansın.. Arkasında dur guvendın yasadın olmadı.. Kimseyede anlatmak zorynda degılsinnBiliyorum ama o zmn pişman olmicm gibime geliyordu salaklik bnde evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?