Hayatımın hatasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim burası küçük yer onun durduğu yerle yarım saat arası var yeni taşındı sayılırlar önceden bizim mahallede duruyorlardı bu çevreyi biliyor yani

iş ciddiye bindiği zaman yani evleneceğin adam sana teklifte bulunduğunda oturur karşısına ben böyle böyle bir şey yaşadım diyip derdini anlatırsın.

Bizim burda biri duysa çok ayiplanir ve ben bnu bile bile yaptım nasıl yaptım hngi aklimla yaptım bilmiyorum deli gibi seviyodum şeytana uydum kendi kendimi mafettm
Uzulmene gerek yok, iliski ciddiye binerse sevgiline durumu izah edersin kabul ederse seninle devam eder etmezse byebye. Toplumla paylasmak zorunda degilsin bu senin mahremin kim duyacak da kim ayiplayacak

Anlatmayi dusunmuyorum smdi zaten ama tek korkum eski sevgilimin bunu dile getirmesi . ne bileyim sen benimle oldun benimsin nasıl onla yaşarsınız aynı şeyi vs. Şeyler demsindn korkuyorum

işte aslında ayrılsan bile bunu asla yapmayacağına emin olduğun kişilerle birlikte ol bundan sonra.
umarım öyle bir şey yapmaz, yaparsa da yapacak bir şey yok, verdiği rahatsızlığın derecesine göre şikayet edeceğin makamı konuşuruz.

Kendi kardeşini de 17 yasında hamile kalıp evlendi bu arada

neden yargılardan korkuyorsun ki, kimsenin yaptıgı kimseyı ılgılendırmez.
herkesın kendı yaşamı. her insan kendı yaşamından sorumludur.
ailene bu durumu neden söyledın peki?
yaşın nedir?

bizim senı yargılamaya hakkımız yok Senın bilceğin iş
derdın ne şimdiki sevgiline mı anlatamıyosun bu mu?

Aynen öyle güveniyordum ona evimiz yakindi bize geliyordu kimse yokken yada arkadsmda buluşuyorduk şeytana uyup yaptim yaptık her defasında yapmicm dedim ama yine yaptım nefret olsun ya

Elbet söylemelisiniz ileri ki zamanda. Eski sevgiliniz kötü biri miydi?
Olan olmuş, ahlayıp vahlamanın bi anlamı yok. Baktınız sorun olacak eyvallah edersınız bu kadar basit.
Tekrar söylüyorum bilmeli seçtiğiniz insan bu durumu.

Pişman olma olasılığını hiç ele almadın mı?
Yani bir kız için bence ciddi bir karar hayata bakışı, çevresi bunu yaşamaya müsade etmiyorsa ciddi bir karardır.

Aynen öyle güveniyordum ona evimiz yakindi bize geliyordu kimse yokken yada arkadsmda buluşuyorduk şeytana uyup yaptim yaptık her defasında yapmicm dedim ama yine yaptım nefret olsun ya
Sen de mahalledeki oglanlardan uzaklas biraz bu ne ya ikisi de ayni yerden :d

Uzulmene gerek yok, iliski ciddiye binerse sevgiline durumu izah edersin kabul ederse seninle devam eder etmezse byebye. Toplumla paylasmak zorunda degilsin bu senin mahremin kim duyacak da kim ayiplayacak
Eski sevgilim msj atıyor yok sna sorcam bana ne yasattuysan aynısını snde yasicn vs. Bn annm istemiyor anla dedim ama hayatimda biri olduğunu henüz bilmiyor bilse yapacaklarından korkuyorum

Turkiyeyse burasi.. Gelenekleri gorenekleri var. Kimse de bunu yoksayamaz. Evlilik cok ozel bisey.. İliski gibi degil.. İliskide herseyi tuketirseniz evlilige ne kalacak?

Sana gelince... Hayatindaki kisiyle eger boyut ciddiyse soyle boyle bir durumun oldugunu.. Ama ciddi degilseniz soyleme.

İster zorla ister gönül rızasıyla ister vaadlerle kandırılarak olsun kadınların çoğu ilk ilişki yaşadıkları erkekle evlenemezlerse bu pişmanlığı yaşarlar. Ben hepsinin üzüntüsünü samimi buluyorum.
Sonuç olarak çıkıp seviştim oh ne var dese "aaaaa or....." denecek, bize mi sordun da seviştin denecek vs vs.
Konu sahibi taşıdığınız zihniyete ve yetiştirilme şeklinize de bağlı olarak 2 yol var. Ya bunu geri döndürecek bir operaayon geçireceksiniz ya da her şeyi olduğu gibi muhatabınıza anlatacaksınız. İkisi de çok riskli fayda-zarar durumunun epeyce düşünülmesi gerek.
Dilerim atlatırsınız bu durumu.

Kendi kardeşini de 17 yasında hamile kalıp evlendi bu arada

Yaşadıklarınızdan dolayı sizi kınamıyorum ama şu mesajı ayıpladım. Sizi ne ilgilendirir kardeşinin ne yaptığı. O da kız çocuğu günah. yapmış bir hata sizin gibi.

Vallahi adamla birlikte iken pişman olsanız anlayacağım da sizinki yeni biriyle konuştuğunız ve ilerde ciddi bişey olursa nasıl açıklayacağınızı bilmediğiniz için bir pişmanlık. Yani daha yaptığınızın arkasında bile değilsiniz. Seviştiğiniz için kendinizi 2. Sınıf vatandaş görürseniz başkası ne görmez. Biz kadınlar böyle yaptığımız için zaten erkekler kendisi her haltı yediği halde kendisinde sevişmemiş birini arama ya da birinin geçmişini sorgulama hakkı duyuyor. Kadının bedeninde tanımadığı zamanlarda bile hak iddia edebiliyor. Sonra da ortaya kasıntı erkekler bunalımda kadınlar çıkıyor

ALLAH yardımcın olsun.
Ben olsam söyleyebilir miydim bilmiyorum.
Ama kandırabilir miydin onu hic bilmiyorum.
İnşALLAH mutlu olursun :)

Madem böyle bir şey yaşadın buna hata gözüyle bakmayan bir erkekle evleneceksin.
Ve dürüst olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…