Bizim burası küçük yer onun durduğu yerle yarım saat arası var yeni taşındı sayılırlar önceden bizim mahallede duruyorlardı bu çevreyi biliyor yaniboyle bırsey yapacagını sanmam , bıkere senın evlenecegın kısıyı nerden tanıcakkı ? facede orda burda paylasmazsan bulamaz
namus meselesı bu kızla sunu yaptım bunu yaptım dıyebılmesı ıcın evlenecegın kısınınde oralarda gezmesı gerek
Uzulmene gerek yok, iliski ciddiye binerse sevgiline durumu izah edersin kabul ederse seninle devam eder etmezse byebye. Toplumla paylasmak zorunda degilsin bu senin mahremin kim duyacak da kim ayiplayacakBizim burda biri duysa çok ayiplanir ve ben bnu bile bile yaptım nasıl yaptım hngi aklimla yaptım bilmiyorum deli gibi seviyodum şeytana uydum kendi kendimi mafettm
Anlatmayi dusunmuyorum smdi zaten ama tek korkum eski sevgilimin bunu dile getirmesi . ne bileyim sen benimle oldun benimsin nasıl onla yaşarsınız aynı şeyi vs. Şeyler demsindn korkuyorum
neden yargılardan korkuyorsun ki, kimsenin yaptıgı kimseyı ılgılendırmez.Nolur beni kinamayin..
Her insan hata yapar benim en büyük haram var ve kendi kendime yaptım çok pismanim gençliğinin vermiş olduğu aptallık...
Lise sonda sevgilim oldu çok seviyoduk birbirimizi evlenme planları kuruyorduk başlarda ailemde istiyordu 4 sene oldu ve biz bu zaman içersinde hiç yapilmick şeyi yaptık ve ilişkiye girdik
Şimdi ailem istemiyo bense ondan ayrıldım smdi bska birisi ile konusyorum ama Yaptıklarım için çok ama çok pismanim ..
Nolur bni yargılamayin kendi kendimi dovuym ama zaman geri gelmiyor işte napcm ne etcm bilmiyorum
Aynen öyle güveniyordum ona evimiz yakindi bize geliyordu kimse yokken yada arkadsmda buluşuyorduk şeytana uyup yaptim yaptık her defasında yapmicm dedim ama yine yaptım nefret olsun yaişte aslında ayrılsan bile bunu asla yapmayacağına emin olduğun kişilerle birlikte ol bundan sonra.
umarım öyle bir şey yapmaz, yaparsa da yapacak bir şey yok, verdiği rahatsızlığın derecesine göre şikayet edeceğin makamı konuşuruz.
Sen de mahalledeki oglanlardan uzaklas biraz bu ne ya ikisi de ayni yerden :dAynen öyle güveniyordum ona evimiz yakindi bize geliyordu kimse yokken yada arkadsmda buluşuyorduk şeytana uyup yaptim yaptık her defasında yapmicm dedim ama yine yaptım nefret olsun ya
Eski sevgilim msj atıyor yok sna sorcam bana ne yasattuysan aynısını snde yasicn vs. Bn annm istemiyor anla dedim ama hayatimda biri olduğunu henüz bilmiyor bilse yapacaklarından korkuyorumUzulmene gerek yok, iliski ciddiye binerse sevgiline durumu izah edersin kabul ederse seninle devam eder etmezse byebye. Toplumla paylasmak zorunda degilsin bu senin mahremin kim duyacak da kim ayiplayacak
20Kaç yaşındasın ?
Kendi kardeşini de 17 yasında hamile kalıp evlendi bu arada
Nolur beni kinamayin..
Her insan hata yapar benim en büyük haram var ve kendi kendime yaptım çok pismanim gençliğinin vermiş olduğu aptallık...
Lise sonda sevgilim oldu çok seviyoduk birbirimizi evlenme planları kuruyorduk başlarda ailemde istiyordu 4 sene oldu ve biz bu zaman içersinde hiç yapilmick şeyi yaptık ve ilişkiye girdik
Şimdi ailem istemiyo bense ondan ayrıldım smdi bska birisi ile konusyorum ama Yaptıklarım için çok ama çok pismanim ..
Nolur bni yargılamayin kendi kendimi dovuym ama zaman geri gelmiyor işte napcm ne etcm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?