- 20 Eylül 2016
- 85
- 76
- 88
- Konu Sahibi magistraninbali
-
Mühendis. Ailesi evi ve arabasını aldı. Ailesi de evlilikte çok ısrarcı. Ailemle onlara gittiğimiz de ne zaman istemeye gelelim hemen olsun bitsin dediler.Neden bu kadar çabuk evlenmek istiyor ?
Ne iş yapıyor ?
Durumunuz maddi olarak uygun mu
Beklemeyeceğini söylüyor.Neden illa iki seçenekten biri? Beklemeye ikna etseniz olmuyor mu? Yaşlarınız evlilik için çok küçük.
Beklemeyeceğini söylüyor.
Yüksek lisansımı şuan bu şehirde yapıyorum. Çalışmaya başlayalı 8 ay oldu belli bir birikim yapmadım kurslara vs harcıyorum. Orada iş durumum nasıl olur bilememHayalleriniz nedir peki gideceğiniz şehirde yapamayacağınız şeyler mi?
Beklemeyeceğini söylüyor.
doğru olduğuna inandığınız kişiden neden vazgeçiyorsunuz ? sonradn pişman olcak keşke diyecek bişey yapmayın yapmak istediğiniz neler ? evlendiğinizde ikiniz birlikte yaparsınız olmaz mı ? olmaz diyorsan adamı fazla oyalamadan evlenmeyeceğini söyle ayrıl lütfen umutlandırma.Merhaba,
Erkek arkadaşımla 5 yıla yakın bir süredir birlikteyiz. Son 2.5 senedir farklı şehirler de yaşıyoruz. Ailelerimizi tanıştırdık. Erkek arkadaşım 25 ben henüz 22 yaşındayım. İkimiz de çalışıyoruz. erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor. En geç eylülde evlenelim daha fazla beklemem diyor. ben ise en az 1 yıl daha sonra evlenmek istiyorum. şehir değiştirmek zor geliyor. belki de yaşamak istediğim başka şeyler başka hayallerim var.
Bunlar uğruna erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım ki sevdiğim ve doğru olduğuna inandığım birisi
yoksa evlenip kendime ilişkin planlarımdan mı vazgeçmeliyim
Evlen veya evlenme ya da ayrıl veya ayrılma demicem ama şunu söylemek istiyorum planlarından vazgeçmek yerine birlikte yaşayabilirsiniz bu hayalleri. Tabii illa tek yaşamak istemiyorsanız..Merhaba,
Erkek arkadaşımla 5 yıla yakın bir süredir birlikteyiz. Son 2.5 senedir farklı şehirler de yaşıyoruz. Ailelerimizi tanıştırdık. Erkek arkadaşım 25 ben henüz 22 yaşındayım. İkimiz de çalışıyoruz. erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor. En geç eylülde evlenelim daha fazla beklemem diyor. ben ise en az 1 yıl daha sonra evlenmek istiyorum. şehir değiştirmek zor geliyor. belki de yaşamak istediğim başka şeyler başka hayallerim var.
Bunlar uğruna erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım ki sevdiğim ve doğru olduğuna inandığım birisi
Yaşın çok küçük daha. Evlilik ağır bir sorumluluk gerektiriyor. Iyice düşün acele karar vermeMerhaba,
Evlen veya evlenme ya da ayrıl veya ayrılma demicem ama şunu söylemek istiyorum planlarından vazgeçmek yerine birlikte yaşayabilirsiniz bu hayalleri. Tabii illa tek yaşamak istemiyorsanız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?