- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi magistraninbali
-
Yani 22 çok küçük bilemedim.Mühendis. Ailesi evi ve arabasını aldı. Ailesi de evlilikte çok ısrarcı. Ailemle onlara gittiğimiz de ne zaman istemeye gelelim hemen olsun bitsin dediler.
Evlenmek icin erken..5 yildir birlikteyiz diyen biri 30 yasinda olsa evlen derim. 25 yasinda tanimis bu insani.. sen daha 17 olmadan tanimissin.Merhaba,
Erkek arkadaşımla 5 yıla yakın bir süredir birlikteyiz. Son 2.5 senedir farklı şehirler de yaşıyoruz. Ailelerimizi tanıştırdık. Erkek arkadaşım 25 ben henüz 22 yaşındayım. İkimiz de çalışıyoruz. erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor. En geç eylülde evlenelim daha fazla beklemem diyor. ben ise en az 1 yıl daha sonra evlenmek istiyorum. şehir değiştirmek zor geliyor. belki de yaşamak istediğim başka şeyler başka hayallerim var.
Bunlar uğruna erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım ki sevdiğim ve doğru olduğuna inandığım birisi
yoksa evlenip kendime ilişkin planlarımdan mı vazgeçmeliyim
Ailenle görüş henüz eğitimin vs şeyler olduğu için kabul etmediklerini beklemeniz gerektiğini söylesinYüksek lisansımı şuan bu şehirde yapıyorum. Çalışmaya başlayalı 8 ay oldu belli bir birikim yapmadım kurslara vs harcıyorum. Orada iş durumum nasıl olur bilemem
Kesinlikle katılıyorum.Benim 22 yaşında birlikte olduğum insanlar şu an bakınca aşırı uyumsuz, alakasız geliyor. Yaşım 33.
Ben de 22 yaşında nişanlanmıştım, çünkü erkek arkadaşım arkamızdan atlı kovalıyormuş gibi sevgili olduktan 3 ay sonra ailesini gönderdi beni bir güzel anamdan istediler. Anam da akıllı kadın, olmaz demedi. Beni alladılar pulladılar pembiş tuvaletlere sarıp nişanladılar. 2 sene sonra düğün de düğün diye tutturunca olmayacağını, yapamayacağımı anladım. Annem için şu yönden akıllı kadın diyorum, olmaz diye diretseydi muhtemelen ilişkimi gözümde ulaşılmaz hale getirip daha da hırs yapacaktım. Bırakayım nişanlansın kendisi anlasın erken olduğunu diye düşünmüş.. Neyse,tabi şimdiki yaşımdan geriye dönüp bakınca çok mutsuz olurdum diyorum.. İnsanların fikirleri hızlı değişiyor 20li yaşlarda.. Zevkleri de.. Daha kendini tanıyor musun ki evleneceğin adamın nasıl biri olmasını isteyebilesin ? Ben 32 yaşında zorla evlendim. Zorla evlendirdiler beni =))) Şaka bi yana kafama silah dayamadı kimse ama, hani bu adamı 10 sene sonraki aklımla da sevebilir miyim diye çok düşündüm.. Bilemiyorum, belki de çok kişisel konular bunlar. Benim karakterim, zevklerim,dünya görüşüm, kendimi ve ilişkiyi algılama biçimim 26 yaşımdan sonra oturmaya başladı. Şimdi eski nişanlımla oturup kahve bile içmem, çok sıkıcı gelir. Hakkınızda en hayırlısı olsun..
Sizi evliliğe zorlayıp bu sene evlenmezsek bekleyemem seni diyen biri ne kadar doğru bşr insan olabilir acaba, bir düşünmek lazım..Merhaba,
Erkek arkadaşımla 5 yıla yakın bir süredir birlikteyiz. Son 2.5 senedir farklı şehirler de yaşıyoruz. Ailelerimizi tanıştırdık. Erkek arkadaşım 25 ben henüz 22 yaşındayım. İkimiz de çalışıyoruz. erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor. En geç eylülde evlenelim daha fazla beklemem diyor. ben ise en az 1 yıl daha sonra evlenmek istiyorum. şehir değiştirmek zor geliyor. belki de yaşamak istediğim başka şeyler başka hayallerim var.
Bunlar uğruna erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım ki sevdiğim ve doğru olduğuna inandığım birisi
Altına imzamı atarımBenim 22 yaşında birlikte olduğum insanlar şu an bakınca aşırı uyumsuz, alakasız geliyor. Yaşım 33.
Ben de 22 yaşında nişanlanmıştım, çünkü erkek arkadaşım arkamızdan atlı kovalıyormuş gibi sevgili olduktan 3 ay sonra ailesini gönderdi beni bir güzel anamdan istediler. Anam da akıllı kadın, olmaz demedi. Beni alladılar pulladılar pembiş tuvaletlere sarıp nişanladılar. 2 sene sonra düğün de düğün diye tutturunca olmayacağını, yapamayacağımı anladım. Annem için şu yönden akıllı kadın diyorum, olmaz diye diretseydi muhtemelen ilişkimi gözümde ulaşılmaz hale getirip daha da hırs yapacaktım. Bırakayım nişanlansın kendisi anlasın erken olduğunu diye düşünmüş.. Neyse,tabi şimdiki yaşımdan geriye dönüp bakınca çok mutsuz olurdum diyorum.. İnsanların fikirleri hızlı değişiyor 20li yaşlarda.. Zevkleri de.. Daha kendini tanıyor musun ki evleneceğin adamın nasıl biri olmasını isteyebilesin ? Ben 32 yaşında zorla evlendim. Zorla evlendirdiler beni =))) Şaka bi yana kafama silah dayamadı kimse ama, hani bu adamı 10 sene sonraki aklımla da sevebilir miyim diye çok düşündüm.. Bilemiyorum, belki de çok kişisel konular bunlar. Benim karakterim, zevklerim,dünya görüşüm, kendimi ve ilişkiyi algılama biçimim 26 yaşımdan sonra oturmaya başladı. Şimdi eski nişanlımla oturup kahve bile içmem, çok sıkıcı gelir. Hakkınızda en hayırlısı olsun..
Merhaba,
Cok yerinde bir cevap.. kaldi ki nisanliligin mantigi birbirini tanimak bir yola girmek.. olmadi anlasamayacagimizi gorduk demek lazim. ama bizde nedir nisandan donen ayiplanir, adin cikar, elalem ne der diye yanlis surduruyor ve bosaniyor insanlar bu sefer de..Benim 22 yaşında birlikte olduğum insanlar şu an bakınca aşırı uyumsuz, alakasız geliyor. Yaşım 33.
Seviyorsa bekler. Kendinizi onun yerine koyun, siz olsaniz beklemez miydiniz. İnsanlar nelere gogus geriyor. Daha simdiden sizin ne istediginizi gormezden geliyor kendi fikirlerinde diretiyorsa evlendikten sonra kim bilir neler olur. Biraz bencil benceMerhaba,
Eger boyleyse onunla evlenecek kadina yazik. Sirf evlenmek icin evlenmis olacak yani. İlginc.Sevgilin aile kurmaya hazir hissediyor kendini demekki,eger sizin baska hayalleriniz varsa oyalamayin bir baskasiyla yuva kursun cocukcagiz
Gitsin düz duvara tırmansın değil mi ama tövbe tövbe'Ben erkeğim belli ihtiyaclarim var' tribine girmiş olabilir mi? Öyle bi evreleri oluyor bi nevi ergenlik gibi, çok arkadaşım bu cümle sebebiyle evlendiler hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?